tiistai 10. huhtikuuta 2018

Glamcor Riki Skinny Led Mirror

Moikka taas pitkästä aikaa!
Viikonloppu meni ohi, samoin 1 vuorokauden mittainen Tampereen reissu, jonne lähdettiin siis anopin, MP:n, MP:n tyttären ja MP:n kaverin KN:n voimin. Oli kyllä ihan tervetullut tuo pieni maiseman muutos, vaikka parhaimman hyödyn olisi saanut irti ehkä 2 yöllä :). Nyt se ei ollut mahdollista KN:n työpäivän takia, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten!
Shokki-paljastus: En ostanut YHTÄÄN kosmetiikkaa :o. Mukana oleva porukka oli enemmän kenkiin ja vaatteisiin hurahtaneita, niin en sitten Stockan kosmetiikka-puolelle saanut itseni kaltaista hullua, jonka kanssa olisin voinut heittäytyä täysin kosmetiikkahulluuteen :'D.
Kenkiä en löytänyt itselle sopivia (yllätys, en juuri koskaan löydä itselleni hyviä kenkiä, kiitos eripari jalkojen), mutta muutama perustoppi (eli turvatoppi, MP:n ja KN:n sanoin) ja pari pidempi hihaista paitaa ostin Stockalta ja viimein löysin myös hyvän mustan bleiserin Kekäleeltä, suhteellisen huokeaan hintaan. Tässä linkki, mulla tosiaan on musta, mutta nettikaupassa ei näyttänyt sitä löytyvän. Nyt on mahdolliseen tulevaan väitöstilaisuuteen varavaihtoehto pukeutumisen osalta :p.

Mutta olen kyllä tyytyväinen, että nyt jäi kosmetiikat ostamatta, kyllä mä niitä ehdin vielä ostella :p.
Onhan mulle se yksi tilaus jo tulossa, Hullareilta aattelin katsoa nettitarjonnan, Avonille pitää myös nyt ehkä tehdä tilaus, kun oon parin tuotteen osalta saanut tilauspyyntöjä. Lisäksi tänään sain myös Bette Boxin kätösiini.

Tänään ajattelin kuitenkin esitellä yhden tilauksen, eli elevenille sellaisen naputtelin viime kuun lopulla -20% alen houkuttelemana. Tässäkin tilauksessa maltoin mieleni, sillä tilasin sieltä vain 1 tuotteen (ja sain 3 ilmaisnäytettä mukaan).

Sehän oli tämä Glamcor Riki Skinny Led Mirror led-valo peili. Hinnasta tosiaan lähti se 20% pois ja lisäksi sain Bonuswayn kautta myös 5% takaisin eli ei tullut kovinkaan paljoa kalliimmaksi kuin mitä tämä olisi Cult Beautylla ollut.
Yllätyin jotenkin koosta, vaikka se olikin sivulla ilmoitettu (32x24cm). Hyvän kokoinen siis oli :D.

Mukana oli tuollainen pidike, jota voi hieman säätää joko pystympään tai vähän lappeelleen.
Lisäksi löytyi magneetilla varustetut suurentava peili ja kännykkäpidike.

Nuo lisävarusteet sai asetettua magneetilla peiliin kiinni.
Tuo suurentava peili suurensi 3-kertaiseksi, mutta mun huonoon näköön nuo suurentavat peilit eivät koskaan ole sillä tavalla vaikuttaneet, yhtä lähelle sitäkin (eli noin 5cm päähän) mun pitää mennä, että näen tarkasti.

Puhelinpidikkeessä oli tuo toinen puoli jousella eli mahtuu monen kokoinen puhelin siihen.
Bluetooth sekä tuo kamera-nappula toimivat hyvin eli saa otettua kyllä selfie-kuvia, jos on hyvä etukamera puhelimessa.
Itse jään odottamaan uutta puhelinta, koska nykyisen etukamera on onneton :D.
Toisin päin puhelinta ei voi laittaa, koska puhelin sulkeutuu, kun magneetti osuu peiliin :p.

Mutta 5 eri kirkkausastetta auttaa kyllä kuvien ottamisessa, ihan hyviä kuvia sain käsivarallakin otettua käyttäen takakameraa.
Mielestäni valo ei myöskään ole liian luonnoton, vaikka ei nyt päivänvaloon olekaan täysin verrattavissa.

Sain 2 päivää käyttää tätä, kunnes akku loppui ennen tuota meidän reissua.
Laitoin peilin latautumaan ennen lähtöä ja Mr.Insinööri otti sen pois latauksesta seuraavana päivänä.
Nyt eilen, kun pääsin käyttämään tätä ensimmäisen kerran latauksen jälkeen, valo ei toiminutkaan :(.
Se pysyi jonkun 15sekuntia kerrallaan päällä, kunnes jossain vaiheessa se ei enää sitäkään tehnyt.
En tiedä, mikä tuohon tuli ja mikä meni latauksessa pieleen :(.
Eilen laitoin elevenin asiakaspalveluun sähköpostia videon kanssa, josta näkee ongelman.
Vielä ei ole vastausta tullut, joten joudun vielä odottamaan, miten reklamaation kanssa käy.
Tämä on niiiiiin taas tätä mun huonoa tuuria, että just mulle osuu aina tällaisissa kalliimmissa jutuissa ne maanantaikappaleet :(.
Nyt en siis voi kunnolla käyttää tätä, mistä oon kyllä harmissani, tämä oli niin mahtava sen 2 päivää, mitä ehdin kokeilla!
Kun saan tästä kunnollisen version ja sitten vielä joskus sen oikean meikkauspöydän tuonne kosmetiikka-huoneeseeni, niin oon kyllä todella onnellinen! Odottavan aika on pitkä :D.

Tällaista siis tänne tällä kertaa! Mitäs teille kuuluu? Onko teillä ollut hyviä shoppailupäiviä tai huonoa tilaus-tuuria?
Huomenna yritän saada tosiaan sen Bette Boxin tänne näytille, siinä onneksi kävi kerrankin parempi tuuri, kun sain pitkäaikaistilaajan version ;). Siitä pidinkin huomattavasti enemmän!
Palataan tarkemmin asiaan sitten huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. No voi harmitus, jos oli viallinen :/ Toivottavasti syy selviää ja on helppo korjata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todella harmillista oli tuo :(.
   Täytyy toivoa, että suht nopeasti saisin vastauksen, mitä tehdä tuon kanssa. Olivat tänään eleveniltä vastannut ja aikoivat valmistajan kanssa keskustella ja olla minuun sitten yhteydessä, miten edetä.
   Mä niin haluan toimivan peilin, tuo oli kyllä sen verran kiva sen pari päivää, mitä sain käyttää!

   Poista

Suositut tekstit