torstai 5. huhtikuuta 2018

Clionadh Cosmetics Famous Paintings The Scream

Moikkaböö!
Tuli kuin tulikin kirjoiteltavaa :D.
Oon tehnyt pienen tahattoman inventaarionkin, mutta sen lopputuloksen kirjoittelen vasta myöhemmin. Tänään tuli jotain paljon tärkeämpää :D.

Osallistuin viime kuun loppupuolella Instagramissa arvontaan. Kyseessä oli pienen kanadalaisen Clionadh Cosmetics-kosmetiikkamerkin arvonta ja palkintona oli ainutlaatuinen Famous Painting-korostuspuuteri, The Scream.
Käsittääkseni Clionadh Cosmetics kuuluu indie-meikkimerkkeihin ja meikit on tosiaan käsintehtyjä, ne ovat vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläimillä. Lisäksi huomasin sivuilla ilmoituksen, että meikit on tehty lateksittomia hanskoja käyttäen.
Oon merkkiä seurannut jo ehkä vuoden päivät Instagramissa ja ihaillut kaikkia heidän korostuspuutereita ja luomivärejä, mutta tilausta en ole heille vielä ehtinyt tehdä. Sinne sitten ilmestyi eräänä päivänä kuva 3 korostuspuuterista, jotka oli tehty Edvard Munchin kuuluisasta "Huuto" maalauksesta.
Puutereista 2kpl tuli huutokauppaan ja ne menikin 82-83CAD (+postikulut) hintaan. En ehtinyt tuohon huutokauppaan osallistua, jota vähän harmittelin. Viimeinen puuteri tuli sitten arvontaan ja innoissani siihen tietenkin osallistuin ollen 100% varma, etten mä siinä(kään) arvonnassa voita, kun en ole koskaan Instassa mitään voittanut. Yrittänyttä ei laiteta, vai miten se sanonta meni :p.
Niinhän siinä sitten kävi, että ilmeisesti random org numero napsahti mun nimimerkin kohdalle ja mä voitinkin tuon ihanuuden <3.

Jännityksellä aloin odottaa pakettia ja yksi mutka tuli matkaan; en ollut ollenkaan älynnyt ja tajunnut, että tulliinhan tuo paketti menee, kun ulkomailta tulee. Ja alv-verohan mun piti tuosta sitten maksaa, koska se oli tullut yritykseltä (eli verovapaa lahja-raja alle 45e koskee vain yksityishenkilöltä saatua lahjaa) ja he olivat lisäksi laittaneet paketin päälle lahjan arvoksi 100CAD, joka on USA:ssa veroraja. Enhän mä ollut tajunnut ennen paketin lähetystä informoida Suomen verorajoja, joka siis firmalle on näin ollen alle 22e...
Eipä siinä, ei tuo noin 15e vero ollut ollenkaan paha hinta tästä ihanuudesta, vaikka toki nyt arvonnan merkitys meni hieman uusiksi :D.
Todella kovasti hekin harmittelivat asiaa (aivan ihanaa asiakaspalvelua heillä!!), mutta tämä meni nyt mun huolimattomuuden piikkiin. Tiedänpähän vastaisuudessa tämän ja tiedoksi tosiaan myös teille, jotka EU:n ulkopuolisten firmojen arvontoihin osallistutte Instagramissa ja/tai Facebookissa :).

No, puuteri säilyi ehjänä, sillä se oli todella loistavasti pakattu isoon laatikkoon ja runsaaseen kuplamuoviin, mulla meni noin 10min, että sain ne teipit auki ja leikkasin myös tuota kuvassa näkyvää pussukkaakin :D. Rasia oli myös tuolla pussukassa kuplamuovilla pehmustettu.

Tässä kunnolla todella kaunis kullanvärinen rasia <3.
Alaosassa on kiiltävä pinta ^_^.

Ja tässäpä se sitten on <3. Keskimmäisen kuvan oon ottanut päivän valossa (mitä nyt illalla oli valoa jäljellä) ja reunakuvissa on myös päivän valo, mutta valkotasapainoa yritin testailla varjo- ja pilvisyys-asetuksilla.

Salamavalolla otettu.

Nämä on otettu ilman salamaa eri kuvakulmasta ja etäisyydeltä, mutta valona on eräs uusi juttu, jonka esittelen erikseen myöhemmin. Instagramissa mua seuraavat (ja näkee myös koneelta netin kautta, vaikkei olisikaan Instassa) ovat jo kyseisen laitteen nähneet ;).

Kooltaan rasia on normaalin korostuspuuterin/puuterin kokoinen eli olisikohan noin 10g tavaraa? Erittäin suuri siis on :).
On tämä vaan niin kaunis <3.
En tiedä, raaskinko mä tätä käyttää edes, vielä en vaan pystynyt ottamaan swatch-kuvia sävystä... Kuviointi menee kuulemma pohjaan asti eli sinällään ei ole pelkoa, että kuva "kuluu". Silti, tämä on todellinen taideteos!! Ja tällä hetkellä näitä on siis vain 3 maailmassa, vaikkakin heillä on ehkä jossain vaiheessa suunnitelmissa alkaa tekemään ihan myyntiinkin näitä sekä myös muitakin vastaavia. Innolla odotan, minkä maalauksen aikovat seuraavaksi tehdä ^_^.

Tässäpä tämänkertainen juttu!
Täytyy kohtapuoliin alkaa pakkaamaan laukku, kun huomenna tosiaan suunnataan sinne Tampereelle!
Palaan seuraavan postauksen kanssa asiaan todennäköisesti sunnuntaina! Instagramiin päivittelen ehkä kuvia ja tarinoita reissusta, jos on jotain sinne laitettavaa :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä tosi hieno! :O Melkeinpä museokamaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan ihana!! En oo vieläkään raaskinu kokeilla, en vaan pysty "rikkomaan" tuota pintaa!
   Ja heidän Instagramin postauksesta sain käsityksen, että tätä Scream-versiota ei taida ainakaan myyntiin asti tulla, joten en varmaan pysty tätä käyttämään...
   Jotain muita versioita aikovat tehdä sitten myyntiinkin asti :).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No sanoppa muuta, aivan uskomaton on kyllä <3.
   Niin kuin ylläkin sanoin, niin taitaa jäädä mulla vaan ihailun kohteeksi... En taida pystyä käyttämään tätä, jos näitä versioita ei tehdäkään myyntiin asti :D.

   Poista

Suositut tekstit