lauantai 1. syyskuuta 2018

Elokuun viimeisen kroppatuotteet

Heissan!
Eipäs ihan ehtinyt elokuussa käsitellä kaikkea, mutta onneksi kovin kauas ei mennyt :).
Tässäpä tulisi siis viimeiset loppuneet, jotka oli vartalotuotteita!

Ensiksi loppui jo aika alkukuusta tämä 50ml minikokoinen The Body Shop Shea Body Butter vartalovoi, joka on tainnut tulla silloin mun ensimmäisestä ostamastani TBS-joulukalenterista, olikohan se 2013...?
Tätä ei tullut kovin paljoa koko kropalle käytettyä, kiitos niiden tappohelteiden, niin käytin sitten lähinnä jalkapohjille, kun ne meinasivat olla kuivat.
Olihan tämä kosteuttavaa koko kropalle, voimaista kun oli, siksi ei tosiaan voinut kroppaa helteillä rasvata, kun hikoili muutenkin koko ajan.
Onhan nämä TBS:n kroppavoit loistavia varsinkin talviajalle ja varastosta löytyy vielä minikokoja ihan kiitettävästi lisää sekä yksi täysikokoinenkin. Velä en siis lisää aio ostaa :p.

Nyt on sitten taas lähtenyt seuraava rasva käyttöön ja onneksi keli on myös viilentynyt, että kuluu enemmän ja nopeampaa!
Ja tiedättekö mitä? Nyt olen päässyt "Parasta ennen"-päiväyksissä vuoden 2017 puolelle!!! Tässä se oli helmikuussa (ja aika moni muukin rasva jonossa on sitä) :D. Katsotaan, saisinko edes melkein kulutettua tämän nyt syyskuussa, hyvä alku ainakin on ollut!


Sitten loppui 100ml Avon Naturals Tempting Strawberry & White Chocolate Scented Spritz kroppasuihke.
 Ei mulla taida olla mitään uutta sanottavaa näistä Naturals-suihkeista, kun olen jo niin paljon näitä vuosien varrella käyttänyt, en varmaan valehtele jos sanon, että kymmenissä voin jo niitä laskea.
Alkoholin lehahduksen jälkeen tässä oli kiva makea tuoksu, voisin siis ostaa uudelleenkin mielelläni. Kuluu ihan varmasti mun käytössä :p.

Pari taisi olla noita Naturals-suihkeita vielä varastossa, mutta vaihtelun vuoksi otin seuraavaksi käyttöön tämän uuden Aquavibes-suihkeen.
Hyvä kokemus tähän mennessä, katsotaan muuttuuko mieli pullon loputtua!

Ja viimeisenä sitten on loppunut 200ml Dermosil Apple Body Peeling vartalokuorinta, joka oli siis kesäajan erikoiserä!
Tässä oli selkeä makeankirpeä omenan tuoksu pienellä teollisella vivahteella, josta pidin, vaikkei nyt lemppariksi asti yltänytkään.
Kuorintateho oli hyvä, kun käytin vähän enemmän kerralla eli omaan makuuni tehoja olisi voinut aina vaan olla lisää. Riittiköhän tämä ehkä 6-7 kertaan? Herkempi ihoiselle riittäisi varmasti vähempikin kuorivuus.
Plussaa siitä, että kuorintarakeet ei ollut muovia enää!
Hyvä fiilis tästä jäi, mutta oon mä omaan makuun tehokkaampiakin käyttänyt eli ei jää ikävä. Jos satun vielä tarjouksesta bongaamaan, niin voin kyllä tuubin vielä ostaa.

Tässäpä nämä näin pikaisesti!
Huomenna varmaan laitan yhteenvedon näkyville sitten ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit