torstai 30. elokuuta 2018

Kasvoja taas puhdistettu, hoidettu ja meikattu

Heippa!
Tässä tulisi nyt heti pidemmittä puheitta menneiden viikkojen aikana loppuneet kasvotuotteet, joita löytyy laidasta laitaan!

Aloitetaan puhdistustuotteista.
Tämä 50ml minikokoinen Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water miselli-vesi loppui ensimmäisten joukossa.
Tämä on taas Bette Boxin saalista, tullut Maaliskuussa.
Oli erilainen perinteisiin miselli-vesiin verrattuna, koska oli 2-faasinen eli sisälsi ilmeisesti jotain öljyä.
puhdistusteho ei ollut kuitenkaan mielestäni juurikaan sen parempi eli en puhdistaisi kunnon bilemeikkiä tälläkään.
Jälleen siis aamupuhdistuksessa ja kasvovetenä käytin pois, niillä töin palveli hyvin.
En siis tätäkään ostaisi uudelleen, ellen sitten hoitavaa kasvovettä halua (ja niitäkin on kyllä olemassa).

Sitten sain kulutettua tämän CultBeautylta muuan kuukausi takaperin kokeiluun tilaamani Pixi Lash Nourish Makeup Remover Pads silmämeikinpoistoaine-laput.
Tuossa rasiassa oli 80 lappua ja yllättäen ne olivat todella ohuita!
Siitä plussaa, että pysyivät kosteina koko tämän ajan, meniköhän mulla nyt noin 3kk käyttää.
Kuitenkin jos halusi oikeasti pelkästään näillä puhdistaa silmämeikin, niin lappuja meni 3-4kpl kerralla (molemmin puolin) ja kyllä silmänympärykset hieman ärtyi siitä hankaamisesta...
Yleensä tykkäsin siis käyttää vaan viimeistelyyn, missä toimi paremmin.
En siis näitäkään todennäköisesti osta enää.

Äsken kun puhuin hoitavista kasvovesistä, niin yksi sellainen tosiaan loppui tässä kuussa.
Sehän oli tämä 100ml mini Avène Gentle Toning Lotion, joka on tullut Bette Boxista vuosi sitten Helmikuussa.
Tämäkin oli 2-faasinen eli sekoittaa piti ennen käyttöä, muuttui vähän maitomaisen näköiseksi, mikä oli aika hauska.
Puhdisti myös tehokkaasti iltapuhdistuksessa mahdollisesti jääneet jämät kasvoilta, mutta pääasiallisesti käytin tätä aamuisin. Ehkä tämä jollain tavalla myös vähän kosteutti ihoa eli talvipakkasille sopii kesää paremmin.
Tätä voisin kuvitella ostavani uudelleen ihan normaalikokoisenkin pullon, oli positiivinen kokemus!


Seuraavaksi tuttu tuubi eli tämä Toukokuun Bette Boxista tullut 7ml minikokoinen Ultrasun SPF30 Face Moisturising Anti-ageing Sun Protection kasvojen aurinkosuoja loppui kuin loppuikin.
Mähän kulutin Heinäkuussa vanhemman tuubin jo ja ei tämä toinenkaan tuubi mielipidettä muuttanut.
Kelpo tuote ja voisin joskus ostaa täysikokoisenakin!

Lisää vielä Bette Box-tuotteita, nyt loppui myös 5ml minikokoinen Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC Cream SPF 25, Fair/Medium CC-voide, joka tuli Kesäkuun Boxissa.
Olipahan kyllä aika jännä tuote! Ulkonäöltään oli ihan lähes valkeaa voidetta, jossa oli niitä iholle sulautuvia sävypalleroita.
En tiedä, oliko tämä vaan sävyltään niin vaalea, mutta sävyä en huomannut tämän muuttavan kasvoilla mihinkään suuntaan. Siltikin iho näytti jotenkin tasaisemmalta tätä käytettyäni!!
Pahimpia punoittavia finnejä tai tummia silmänalusia ei toki yksinään peittänyt, mutta peiteaineen ja puuterin kanssa sai aikaan aika kivan kevyen hellemeikin!
Jos ei laatikosta noita meikkivoiteita löytyisi ennestään niin jäätävää määrää, niin voisin kyllä tämän ostaa täysikokoisena nopeita ja kevyempiä meikkipäiviä varten!

Viimeisenä "loppui" vähän yllättäen 10g Make Up Store Compact Powder, Translucent kivipuuteri.
Eihän tämä siis loppunut, vaan nuo reunoilla olleet jämät hajosivat sen verran, ettei oikein hyvin pystynyt enää tuossa rasiassaan käyttämään.
Käytin koko kasvoille alussa, mutta sitten aloin käyttää suurimmaksi osaksi silmänalusten "bakingiin" eli leivontaan :p. Toimi siinä omaan makuuni ihan hyvin, kun oli sopivan vaalea!
Hyvä puuteri ja mikä ettei voisin täyttöpannun ostaa (tuon tyhjän saa napsautettua irti tuosta rasiasta). Siitä miinusta, että oli hankala kuljettaa mukana, kun herkästi irtosi tuo pannu rasiasta, pelotti että puuteri rikkoutuu sen takia, kun heiluu rasiassa irrallaan.

Puuterijämät heivasin sitten tähän tuttuun jämäpurkkiin, jota käytän niin koko kasvoille kuin myös bakingiin.

Vielä löytyy muuan kroppatuote esiteltäväksi!
Katsotaan, ehdinkö huomenna sen naputella, kun meen taas väikkäriä kirjottelemaan ja muokkaamaan (tänään sain melkein vatsahaavan yhden taulukon takia...) ja sitten ystäväni JH tulee käymään, ennen kuin lähtee takaisin Helsinkiin, kun oli täällä kesän töissä :). Hänen kanssaan pitää myös väikkäri-asioita keskustella, kun olisi suunnitelmissa väitellä samana päivänä, että voitaisiin yhteiset juhlat pitää (rahan säästön nimissä) :p.
Jospa mä ehtisin tännekin sitten myöhemmin illalla höpöttelemään!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit