torstai 20. syyskuuta 2018

Taas lisää ColourPopia!!

Heissan taas!
Oon tässä muun muassa loppukiriä yrittänyt väikkärin kanssa ottaa (toivon mukaan lähtisi esitarkastukseen kuun vaihtuessa), joten ei ole sitten iltaisin enää jaksanut raahautua koneelle.
Lisäksi olen edelleen sitä Syyskuun Bette Boxia odotellut mutta ei vaan kuulu :(. Toissapäivänä laitoin viestiä Bettelle ja aikovat Schenkerin kanssa selvitellä asiaa. Oon jo aika monta kertaa pohtinut, mutta nyt tämä sai sen päätöksen aikaan, että muutin ensi kuun boksin tulemaan Smart Postiin. Kokeillaan, toimiiko toimitus pakettiautomaattiin nopeampaa...

Mutta tässä tulee sitten edelleen odottaessani seuraava tilaus eli mähän repsahdin alkukuusta myös toiseen ColourPop-tilaukseen :D. Suurin osa tuotteista oli silloin -25% alennuksessa, niin päädyin sitten tilaamaan muutaman pitkään himoitsemani Super Shock Shadow-luomivärin, kun hintaa jäi 3.75$. Toki ne 10$ postarit lisättiin päälle eli ei nyt sitten isommin säästöä tullut (toki alveja ei tällä kertaa tullut :p). 5e/kpl, ei paha loistavista luomiväreistä!

Tällaiset sieltä sitten lähti matkaan:
* ColourPop SuperShock Pigment Shadow, Race You
(bright pink with gold glitter)
* ColourPop Super Shock Shadow, Soul-Cialize
(soft pinky lavender with pink & silver glitter)
* ColourPop Super Shock Shadow, Birthday Wish
(warm champagne with pink duochrome flip and violet & blue glitters)
* ColourPop Super Shock Shadow, Special Delivery
(icy sea foam green with golden glitter)
* ColourPop Super Shock Shadow, Superfly
(sheer turquoise with purple duochrome)

Tässä sitten vähän sävyjen kuvia. 1.kuva on salamalla, 2.kuva luonnonvalossa salamalla ja 3.kuva luonnonvalossa (pilvisellä säällä). Sävyt on pyyhkäisty sormella puhtaalle kämmenselälle.
Tänään meikkasin Race You + Superfly kombolla, mutten muistanut ottaa kuvaa ja nyt tuntuu, ettei naama ole enää kuvauskunnossa :D). Otan kuvaa joku toinen kerta sitten ^_^.

Nythän ColourPopille on tullut taaaaas uusia juttuja, joista himoitsen tätä Good Sport-palettia.
Odotan kuitenkin ensi viikkoon, koska muistaakseni 25.päivä tulee Disney-yhteistyökokoelma myyntiin ja haluan siitä 1kpl SSS-luomarin ja pari huulipunaa...
Ensin mietin, että olisin halunnut kaikki SSS-luomivärit sekä sen 15 sävyn paletin, mutta NYT osasin tehdä vähän vertailuja ja päädyin pohdinnan jälkeen siihen, että paletti on liian neutraalin tyyppinen mun makuun ja mulla oikeasti löytyy varmasti niitä sävyjä muodossa tai toisessa ennestään. 
Sitten SSS-luomareista esim. se vihreä on vielä mietinnässä, kun on samantyyppinen tuon yllä olevan Special Deliveryn kanssa (toki se on kirkkaampi ja voimakkaampi)... Tuon tilalle pohdin, jos ostaisin kokeiluun vihreän Up Shot-irtoluomivärin, kun niitä en ole tuolta vielä kokeillut...
Katsotaan nyt, saanko järkeä puhuttua itselleni lisää, mutta olen ylpeä jo tämän hetken pohdinnoista :p. Kiinnostaako teitä nuo nykyiset CP-kokoelmat?

Toki mä oon lisäksi pohtinut ABH Norvina-paletin hankintaa, mutta sieltäkin on tulossa kohta uusi Sultry-paletti :D. Tosin vaikka kaunis onkin (varsinkin pakkaus <3), niin Sultry oli kyllä vielä neutraalimpi paletti, vain 1 punertavalla sävyllä eli ehkä se Norvina olisi kuitenkin parempi seuralainen mun Prism-paletille...
Joop, eli tällaisia pohdintoja täällä :D. Ei ole helppoa luomiväri-addiktina :p.
Seuraavaksi tulee vihdoin niitä loppuneita, ellei se mun Bette ilmaannu pian...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit