perjantai 10. marraskuuta 2017

Anastasia Beverly Hills Prism Eyeshadow Palette

Heissan!
Nyt jaksoin tänään vihdoin muokata tämän postauksen kuvat eli vuorossa olisi minitilaus, jonka tein Anastasia Beverly Hillsin britti-kauppaan.
Mä olin miettinyt, että ostaisin Subculture-luomiväripaletin itselleni ensimmäiseksi ABH-paletiksi, koska sen sävymaailma puhutteli mua jostain syystä tosi paljon. Vaikka siitä puhuttiin ympäri nettiä aika paljon huonoa (esim. osa sävyistä hapettuu luomilla, huono häivytettävyys, runsas variseminen, liiankin pigmenttinen ym.), niin aattelin kuitenkin niiden muutaman positiivisen kommentin perusteella sen haluavani itselleni edelleen.
Noh, suunnitelmat hieman muuttuivat yllättäen, kun ABH julkisti Instagramissa uuden Limited Edition palettinsa...

Joka oli siis tämä Prism-paletti.

Nyt en siis tarvitse Subculturea itselleni, koska tässä on niin samantyyppinen värimaailma sen kanssa :). Lisäksi Prism-paletissa on puolet sävyistä metallisia/hohtavia, joista tykkään enemmän kuin matta-luomiväreistä ja Subculturessa olikin suurin osa mattasävyjä.

Ja mähän siis rakastuin tähän aivan täysin ensisilmäyksellä, kun sain avattua paketin <3.
Ensinnäkin tuo paletin pinta, aivan ihana sellainen samettinen "kangas"(?)verhoilu <3. Ilmeisesti muissakin paleteissa on tämä samettiverhoilu?
No enivei, todella miellyttävä kädessä!
Se vaan tuossa varmasti on miinuksena, että likaantuu helposti ja vaikea saada sitten puhtaaksi, mikä tulee olemaan raastavaa itselleni, kun tykkään pyyhkiä paletit siistiksi käytön jälkeen :D. Katsotaan, miten nopeasti likaantuu sitten!

Vaan entä sitten, kun avasin tämän? Jäin vain haukkomaan henkeä näiden sävyjen eteen, todella kaunista <3.
Tämä on otettu ilman salamaa, mun huoneessa varjopuolella.

Tässä sitten sävyt salamalla kuvattuna.

Ja piti tuolloin ottaa vielä kuvaa työhuoneessa auringonpaisteessakin, kun aurinko on nyt niin harvinaista herkkua :D.

Tässä sivuilta vielä omaan muistiini sävyjen kuvaukset, sekä...

...vielä kertaalleen kuva sävyjen nimistä.
Mä siis todella tykästyin tämän sävymaailmaan, ei ollut liian neutraalia ja ruskeaa minun makuun ;).
Silloin kun sain tuon viikko sitten, niin sain heti tehdä meikkiä tällä, kun meillä oli S-toolin keikka :).
Edelleenkään meikkausolosuhteet eivät ole parantuneet täällä, mutta kokeilin meikata vuorostaan eteisessä (hieman helpompaa oli) ja otin kuvat sitten siellä kylppärissä.

Kuva, jossa oli silmät kiinni, epäonnistui tarkennuksen takia, mutta pikkuisen tästäkin (salamalla otetusta) saa osviittaa.
Alle laitoin tuttuun tapaan UDPP:n, liikkuvalle luomelle NYXin Milk Jumbo Pencil ja yläluomelle/kulmaluulle Avonin ColorTrend-puikon Peach Nectaria.
Luomivakoon (jota ei nyt näy) käytin Unity + Lure sekä pikkuisen Obsidian-sävyjä, liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkkaan Throne, keskelle liikkuvaa luomea Sphere ja sitten ihan sisänurkkaan ja yläluomelle/kulmaluulle Lucid.
Hyvin käyttäytyi nämä sävyt mun käytöllä ja siveltimillä, eikä tullut pannua näkyviin, vaikka normaalisti painoin siveltimellä (toki en yleensäkään sivellintä suuremmin pyörittele pannussa) :p.
Tuossa viikolla kokeilin myös Eternal ja Dimension sävyjä ja nekin oli kauniita luomilla. Eternalia sai painaa yllättävän paljon tosin, että sain haluamani lopputuloksen ja määrän siveltimeen ja luomille. Sen koostumuksesta tuli vähän mieleen ColourPopin SuperShockit, mutta tuo oli kiinteämpää.

Sen mitä olen ehtinyt 3 kertaa meikkaamaan tuolla, niin olen ollut tyytyväinen kyllä palettiin ja hymy nousee huulille palettia ihaillessa. Odotan vaan, että tästä typerästä flunssasta nyt paranisin, niin uskaltaisin taas luomivärejä käyttää.
Pari päivää sitten toinen silmä vuoti uhkaavasti ja ehdin pelästyä, että tulehdus iski, mutta nyt on vuoto onneksi rauhoittunut. En silti ota riskiä noiden kanssa, vaan jätän toistaiseksi meikkailut korkeintaan ripsiväriin (sen ripsarin kun varmaan heitän muutenkin tämän kuun jälkeen pois) muutamaksi päivää.
Vaan tässäpä tämä. Ootteko te hurahtaneet ABH:n luomiväripaletteihin? Aika monihan on tykästynyt Modern Renaissanceen, mutta mun makuun se on liian neutraali (ne punaiset sävyt siitä silti kiinnostaisi) :).
Huomasin myös, että näissä pannuissa taisi olla tavaraa muistaakseni "vain" 0.85g eli tässähän on mahdollisuus saada pannujakin näkyviin joskus :D.

Mutta seuraavaksi yritän saada Bette-boxin myös tänne viikonlopun aikana, ellei olo pahene.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oi, onpas ihana silmämeikki!! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^.
   Pitää jossain vaiheessa tehdä uudelleen, kun meikkaan eri paikassa nyt silmät ja pääsen lähemmäs peiliä :D.

   Poista

Suositut tekstit