torstai 12. lokakuuta 2017

Bette Box Lokakuu 2017

Heissan!
Sain kuin sainkin tänään muokattua Bette Boxin kuvat, joten esittelenpä minäkin sen :).

Tässäpä jälleen aloituskuva, jos joku ei ole vielä sisältöä nähnyt :).

Nyt boksissa oli jälleen bloggaajien suosikkituotteita ja sisältä löytyi 1 täysikokoinen ja 4 minikokoista tuotetta.

Aloitetaan ainoasta täysikokoisesta eli se oli Lumene Kaunis Invisible Illumination Instant Glow serum sävyseerumi sävyssä Universal Medium (ovh. n.34,90e/30ml).
Käsittääkseni kaikki saivat saman sävyn eli siinä ei ollut vaihtelua.
Tämä on kiinnostanut mua tosi paljon, mutta hinnan (ja jäätävän meikkipohja-varaston) takia en ole halunnut tätä ostaa. Kiva siis päästä kokeilemaan! En vaan taaskaan tiedä, viitsinkö kuitenkaan vielä avata tätä... Ehkä aukinaiset yritän käyttää ensin vähemmäksi... Nyt tässä muuttoruljanssissa en ainakaan ala aukomaan, vaan vien seuraavan lastin mukana uudelle talolle odottamaan :D. Täytyy kuitenkin toivoa, että sävy olisi sopiva! Onneksi mulla on TBS:n vaalentavia tippoja, jos sattuu olemaan liian tumma :).
Tämä oli Tunnetila-blogin Ninan valinta.

Sitten ne minikoot.
Seuraavaksi löytyi 8ml Curaprox Black is White Whitening Toothpaste hammastahna (ovh. n. 23,90e/90ml).
Tästä mä todella kiinnostuin, vaikka olikin hammastahnaa :D. Kerrankin jotain erikoisempaa kuin Pepsodentia tai Colgatea :D.
Tänä aamuna kokeilin ja oli aika hauskaa käyttää mustaa tahnaa :D. Täytyy katsoa, auttaako tämä vaalentamaan hampaita ajan kanssa, erittäin mielenkiintoinen tapaus!
Tämä oli Blinger Shimmer-blogin Miran valinta.

Kasvotuotteella jatkuu, boksista löytyi myös 10ml Ziaja Goat's Milk Moisturising Day Cream päivävoide (ovh. n. 10e/50ml).
Tästä täytyy sanoa, että oli ehkä tylsin tuote, mutta vain sen takia, kun tästähän on tullut Huhtikuussa täysikokoinen lähes sama tuubi :/. En ole tuotakaan ehtinyt aukaista, kun varasto tursuaa edelleen kasvovoiteistakin... Tämäkään ei siis vielä pääse käyttöön.
Jos ei tilanne olisi tämä mikä on, niin tästäkin olisin enemmän ilahtunut, Ziaja on kuitenkin todella mielenkiintoinen merkki! Nyt olin kyllä iloinen minikoosta :D.
Tämä oli Hannamaria-blogin Hannan valinta.

Kropan pesuun löytyi 60ml TreacleMoon One Ginger Morning Bath and Shower Gel suihkugeeli (ovh n. 5,90e/500ml).
Eilen testasin ja voi aaah, mikä ihana sitruksen tuoksu <3. Ihanan piristävä tapaus ja meni suosikkituotteeksi boksissa!
Vaikka suihkugeelejä löytyy itseltäni aivan luvaton määrä, niin olisin kyllä tästä huolinut isommankin pullon :D.
Ei todellakaan mene käsienpesu-käyttöön :D.
Tämä oli Nonnula-blogin Jonnan valinta.

Ja viimeisenä tuotteena löytyi 30ml L'Occitane 15% Shea Butter Ultra Rich Body Lotion vartaloemulsio (ovh n. 27,50e/250ml).
Kiva oli jälleen pitkästä aikaa saada "lokkitanea" kokeiluun ^_^. Ja jälleen varastojen takia oli mukavaa, että tästä oli tämä pieni koko :D.
Kokeilin tätä käsiin ja kivasti kosteuttaa, ehkä hieman hitaanlaisesti ainakin käsiin tuntuu imeytyvän. Katsotaan, mitä kropalle tekee eli käyttöön jää varmasti :).
Tämä oli Essie's-blogin Essin valinta.

Tällainen oli bloggaajien boksi! Mitä te tykkäsitte sisällöstä?
Mä tykkäsin itse tuotteista aika paljon! Olivat kaikki itselleni mielenkiintoisia ja jälleen sain uusia tuotteita testattavaksi.
Se vain yllätti ja osin harmittikin (varastot toki kiittävät), että boksissa oli nyt vain 1 täysikokoinen tuote, jossa saattaa sävy mennä pieleen. Olisikin ollut hyvä olla toinen täysikokoinen tuote mukana, tuo hammastahna olisi voinut koonsa puolesta varmasti mahtua mukaan täysikokoisenakin!
Ei tämäkään riemun kiljahduksia saanut aikaan, mutta mielenkiintoisempi sisältö oli ehdottomasti, mitä muutamassa muussa aiemmassa boksissa on ollut. En siis ole pettynyt.

Huomenna, jos vain ehdin postailemaan, olisi vuorossa lisää plussien esittelyä ;).
Pitää kuitenkin käydä taas pitkästä aikaa pyörähtämässä muutama tunti töissä, että saa kirjoitushommia eteenpäin, ehkä jumpassakin voisi käydä, jos osuu sopiva tunti aikatauluun. Tarvitsen nyt muutakin liikuntaa kropalle kuin laatikoiden pakkaamista, kantamista ja purkamista sekä rappusissa ravaamista ja siivoamista :D.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

5 kommenttia:

 1. Lumene ja Ziaja meni miulla eteenpäin. Muut korkkaan itse, tai oikeastaan suihkugeeli on vaan korkkaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että itsellekin jäi tuotteita käyttöön :D.

   Poista
 2. Heti ensimmäiseksi, onnea uuteen kotiin! <3 Ja sitten, oih, tuo inkiväärisuihkari on mun ykköslemppari. Harmi kun sitä ei myydä tyyliin cittarissa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ^_^!!
   Jep, tuo oli kyllä tosi kivan tuoksuinen! Onneksi edes sokokselta saa :D.

   Poista
  2. Oho, miten en oo hoksannu tuota suihkaria Sokoksella! Katoin heti nettisivuilta, just tuota pientä pulloa näköjään löytyy, harmi ettei sitä isompaa. Täytyypä käydä ostamassa pahimpaan ikävään pikkupullo (tai pari) =D

   Poista

Suositut tekstit