perjantai 3. toukokuuta 2019

Lumisen Toukokuun alun Ennuste-katsaus

Heissan täältä talven keskeltä!
Se siitä keväästä ainakin hetkeksi, ollaan katseltu ikkunasta Mr.Insinöörin kanssa, kun koko päivän on satanut lunta... Sitä on tullut tähän mennessä jo sen verran, että kohta täytyy tosissaan lähteä kolaamaan pihaa, että saadaan puita hettua varastosta takan ja saunan lämmitystä varten... Tämän talon sisälämpötila on taas mennyt siihen +17C, kun se ehti olla siellä +20-22C reilun viikon (aurinko lämmitti hyvin ikkunoista)...
Noh, käydään nyt viimein toukokuun ennusteiden kimppuun kuitenkin!

Hiustuotteet.
Uskoisin, että viimein nämä jo hetken kuvissa pyörineet loppuvat ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös kuivashampoota lähtee taas varastosta :).
Katsotaan viikkojen myötä, loppuuko muita minikokoja näiden lisäksi!

Kasvotuotteet.
En edelleenkään luovuta tuon huulikuorinnan kanssa :D. Keskimäärin kerran viikossa tulee käytettyä, mutta josko saisin lisättyä määrän edes 2krt/vko... Ei sitä kovin paljoa enää ole jäljellä, että kyllä sen pitäisi jo lähitulevaisuudessa tyhjentyä :D!
Oon nyt kuukauden päivät käyttänyt Lumenen ripsarin lisäksi minikokoista Ritualsin ripsaria, että saisi noita minikokojakin pois varastosta nopeampaa. Se Lumene vaan kestää ja kestää, eikä osoita kuivumisen merkkejä vieläkään :o !!
Sitten peräti 2 kasvorasvaa \o/ !!! JOIKin yövoiteessa alkaa erottua ainesosat niin kuin päivävoiteessa oli alusta asti, joten käytän nyt tuota myös jaloille eli loppuu varmasti tämän kuun aikana.
Acon voidetta saa antaumuksella jo heiluttaa ja rutistella, että saa tavaraa ulos!
Seerumit loppuvat suurella todennäköisyydellä myös. Pääsee uusia juttua sitten testaamaan!
Uutena on Oriflamen kasvopesu, jota oon tässä jo pidempään käyttänyt aamuisin ja viime aikoina myös iltaisin 2-puhdistuksen 2.vaiheessa :). Ei varmasti jää paljosta kiinni, jos ei vielä tämän kuun aikana ehdikään loppua.

Kropan pesuaineet.
Nyt kun ollaan saatu kellarin kylppäri miten kuten käyttöön, niin tämä ennustelu menee hivenen haastavammaksi.
Nytkin jouduin ravaamaan kerrosten väliä, kun purkkeja sai hakea jokaisesta kerroksesta :D. Lisäksi myös keskikerroksen suihku on käytössä pikasuihkuja varten, niin joudun miettimään, mitä aineita käytän missäkin, koska en viitsi pulloja edestakaisin roudata kerrosten välissä. Meillä kun ei vielä ole kellariin uusia rappusia, niin sinne joutuu menemään rakennustikkaita pitkin, ellei ulkokautta halua mennä.
Helkkarin pelottavaa joka ikinen kerta kivuta ja laskeutua niitä ilman tavaroita, saati tavaroiden kanssa...
Suurella todennäköisyydellä saan tuon tuttifrutti- ja Avon SSS-suihkarin käytettyä, mutta pitää laittaa toinen keskikerrokseen ja toinen kellariin ja kun toinen loppuu, niin siirtää sitten toinen käyttöön...
Mustasaippua pitää kyllä yrittää käyttää saunomisten aikana pois piakkoin, on jo sen verran vanha.
Mini-suihkuöljyn laitoin tuohon, jos se kuluisi sitten, kun vuorotellen käydään naapurissa saunomassa :). Voi olla että muitakin minikokoja voisi loppua esim. kasvotuotteista.
Tuo kylpyvaahto on tällä hetkellä käsisaippuana kulutuksessa, joten katsotaan, saanko tuon pullon tyhjäksi vielä tässä kuussa.

Viimeisenä lisää kroppatuotteita.
Kuorintojenkin kanssa sama juttu kuin edellisessä eli 2 kuorintaa nyt käytössä Dermosililta tällä hetkellä, toinen keskikerroksessa ja toinen kellarissa. Lisäksi saunailtoina tykkään käyttää hammam-kinnasta (joka tuli tuon edellisen mustansaippuan kanssa Jolie Boxista aikanaan), niin se on vähentänyt näiden kuorintojen käyttöä... Pitää ottaa nyt itseä niskasta kiinni. Molemmat kuorinnoista ovat kuitenkin niitä "kosteuttavia" eli ihan hyvin voisi tuon kintaankin jälkeen käyttää kosteutukseen.
Minikokoja TBS-kroppavoiteista olen käyttänyt suihkussa, koska nämä ovat  _todella_  kimaltavia tapauksia... En vaan pysty käyttämään normaalisti iholle.
Avonin voide loppuu hyvin suurella todennäköisyydellä!

Puuuh, tässäpä nämä oli eli lähden yrittämään toukokuussa vähintään 12 täysikokoisen ja 9 minikokoisen vähennystä.
Enemmänkin saisin kulutettavia keksiä, kun juuri tuli tekstiviesti, että saisin hakea sen Avonin tilaukseni... Jännitys todellakin tiivistyy, miten tämä kuukausi tulee menemään!
Lisäksi Urban Decayn GoT-sarja olisi tullut Sokokselle myyntiin ja siitä jäin paria rajauskynää ja siveltimiä miettimään... En tiedä, pitääkö ne käydä kotiuttamassa, elleivät ole sitten jo loppu... Se toki helpottaa päätöstä :D.

Noh mutta, seuraavaksi tänne esittelen varmaan sen Avonin tilaukseni. Katsotaan, käydäänkö vielä tänään tuolla lumisateessa hakemassa (auto pitäisi kirjaimellisesti kaivaa lumen alta), vai meneekö huomiseen. Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Se Avonin sitruunakylpyvaahto on niin ihanan tuoksuinen! Käytin sen ja tuo samaisen piparkakun käsisaippuana, oikein kivan raikas tuoksu tuossa sitruunassa, etenkin tuon piparkakun jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotatko sitä Lemonade-vaahtoa? Mä tilasin sen nyt ja pullosta nuuhkittuna ainakin tosi kivan tuoksuinen ^_^!
      Tuo piparkakku oli todella karvas pettymys itselleni, siksi käsisaippuana mulla :(.

      Poista

Suositut tekstit