perjantai 17. toukokuuta 2019

Avon True Flawless Soft Focus Finishing Powder Pearls tuhottu

Heipsan!
Taas huomasin, että pari iltaa on mennyt huomaamatta pienissä remppajutuissa, eikä ole päässyt kuvia muokkaamaan koneelle :D.
Nyt olisi viimein kylpyammekin (iiihhhqqq tassuamme <3 <3) käyttövalmis, kun sain sen toissapäivänä hangattua puhtaaksi... Tai ainakin puhtaammaksi, mitä se oli :p. Edelleen se kylppärin ovi puuttuu, niin pölyä varmasti kertyy eteisen puolelta sinne... Tosin eilen sain sitten toisen kriittisen seinän pohjamaalattua eli periaatteessa jo tänään voisin mennä ensimmäiset kerrokset varsinaista maalia vetämään seiniin, niin olisi se oven paikalleen laittaminen taas vähän lähempänä :D.
Maalikerroksia tulee 2 ja sitten siihen oven kohdalle pitää varmaan laittaa niitä eteistilan lattialaattoja ja vasta tämän jälkeen olisi oven karmien, oven ja ovilistojen vuoro... Tai näin olen mitään remonteista ymmärtämättömällä mielelläni pähkinöinyt :p. Nyt muistin, että siihen oveen (ja oikeastaan kaikkiin kellariin tuleviin oviin) pitäisi käydä kahvakin vielä ostamassa :D.
No joo, eli siellä sentään vähitellen edistyy hommat! Ja kylpyjuttujakin taitaa alkaa nyt tipotellen vähentymään tuolta kaapista, jos 1-2krt/kk raaskisi käydä kylvyssä. Varmaan ne Lushin vanhat jämäpallot ja kylpyvaahtopalat tulee ensin käytettyä... Katsellaan siis!

Mutta nyt halusin esitellä tuotteen, jonka päätin "tuhota" ja se on tämä 22g Avon True Flawless Soft Focus Finishing Powder Pearls, Light puuterihelmet.
Mullahan on Avonilta CC-puuterihelmet, aurinkopuuterihelmet ja korostuspuuterihelmet ja kun nämä normaalit puuterihelmet tulivat myyntiin, niin pitihän se tietysti tilata testiin.
Vaan nämä valitettavasti aiheutti melko suuren pettymyksen :(.
Puuterihelmistä ei tuntunut irtoavan puuteria millään siveltimeen, vaan sitä vastoin pinta muuttui tuollaiseksi ihmeelliseksi (jos näette tuossa kuvassa nuo tummentuneet alueet), voisikohan sanoa "kovaksi".

Sitä on todella hankala selittää, mutta edes noiden helmien murskaus ei muuttanut puuteria sellaiseksi "leijuvaksi/hienojakoiseksi" (kyllä te varmaan tiedätte, mitä tällä tarkoitan?), vaan ne muruset jäivät tuollaisiksi aika isoiksikin könteiksi ja melkein jäivät tuohon rasian pohjaan kiinni murskauksen jälkeen.
Kun yritin käyttää tätä nestemäisen meikkivoiteen jälkeen kiinnitykseen, niin ihon pinta jäi siis edelleen sellaiseksi tahmaiseksi verrattuna siihen silkkisen kuivaan pintaan, joka jää esim. MACin Prep+prime Transparent Finishing Powder -puuterin käytön jälkeen.
Päätinkin sitten, että turhaan tätä purkkia pyöritän meikkipöydällä ja murskasin kaikki helmet aikeinani käyttää "jämät" silmänalusten bakingissä.
Tosin käyttö ei onnistu puuterivipallakaan yhtään sen paremmin, kun puuteri vain tippuu pieninä murusina pöydälle :(. Jokin nuiden helmien koostumuksessa on vikana, ettei se vaan pelitä...

Tietysti menin sekoittamaan nämä tuohon mun jämäpuuteri-rasiaan, joka on nyt sitten lähes täysi tästä melkein käyttökelvottomasta puuterista. Siinä oli ennen vajaa puolet tuosta määrästä ihan hyvää jämäpuuteri-ainesta. Hampaat irvessä oon välillä yrittänyt vipalla töpötellä tätä, että saisin kulutettua loppuun, kun en halua roskiinkaan heittää.
Onko kellään antaa vinkkiä, miten mahdollisesti saisin tuosta helpommin käytettävää? Tai onko joku muu käyttänyt näitä helmiä?
Tuli tässä mieleen, että pitäisiköhän yrittää valaa tuo jäätävä määrä puuteria kiinteäksi, jos käyttö olisi sitten vähän helpompaa...
Eli vinkkejä saa antaa, varmaan jossain välissä ehkä yritän tuota "kiinteyttämistä", eihän sitä tiedä vaikka toimisi, kun siinä on muutakin puuteria nyt seassa.
Mutta joo, erittäin suuri hutiostos oli nyt, enkä aio ostaa uudelleen :p.

Vaan nyt suuntaan takaisin alakertaan, kun alkaa tuo ilta-aurinko paistaa just tähän mun tietokoneen näytölle ja muutenkin se tuossa jo lämmittää aika tehokkaasti!
Palaillaan taas seuraavan loppuneen kanssa asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit