perjantai 24. toukokuuta 2019

Naamaa Naamioitu

Heipsan!
Tämä päivä on ollut jotenkin aivan ihmeellinen ja oon vieläkin täysin hämmentynyt.
Oli todellakin perjantai, kun käytiin lounaalla ystävieni TP:n ja LK:n kanssa ja sen jälkeen jatkettiin skumpalle TP:n kanssa ja juhlittiin hänen saamaansa Unelmiensa Työpaikkaa ^_^.
Aivan huippu juttu kyllä ja kun hän on sinnikkäästi tuota tavoitellut ja mennyt sitä kohti tässä vuosien aikana, niin tämä on kyllä paras lopputulos!

Käytiin myös shoppailemassa ja ostin itselleni Sokokselta lohduksi (on ollut viime aikoina huono fiilis) -20% alen houkuttamana yhden luomiväripaletin, mutta esittelen sen paremmin omassa postauksessaan! Instagram-seuraajat voivat jo kurkkia Stories-osaa :D.
Mutta mullakin tämä sateinen päivä sitten muuttui juhlinnan lisäksi vielä kirkkaammaksi, kun sähköpostiin oli saapunut toiveita herättävä viesti! Liekö minunkin elämä tulisi kääntymään kohta paremmaksi?! Ensi viikolla olen toivottavasti viisaampi!

Vaan käydään nyt tässä kaikessa jännityksessä läpi taas parit pienet loppuneet tuotteet.

Sain tuossa viime viikolla vihdoin päähäni, että nyt mä käytän kertyneitä naamioita vähemmäksi.
Käyttöön lähti sitten seuraavaksi jonossa ollut Kocostar Tropical Eye Patch, Coconut silmänympärys-naamionäyte, joka on tullut viime vuoden Kesäkuussa Bette Boxista.

Tällaiselta näyttivät silmänalusille laitettuna. Pahoittelut huonosta kuvasta, tarkennus ei sokeana ilman laseja osunut kohdalleen...
Nämä pysyivät melko hyvin valumatta paikallaan.
En kuitenkaan tiedä, että kosteuttiko nämä nyt oikein ihmeellisemmin... Tosin pidin näitä 15min sijaan yli 30min, koska laitoin nämä yhtä aikaa seuraavan tuotteen kanssa eli ehtivätkö kuivua sitten liikaa...
Näitä pitää siis yksin käyttää, että huomaisi jotain tapahtuvan :D.
Mulla on joku sy-naamio vielä varastossa, jos en väärin muista, joten täytyy se käyttää ilman kasvonaamiota yksinään :D

Toinen tuote, minkä siis käytin, oli tämä Skin79 All That Black Natural Beauty Secret Charcoal Sheet Mask kangasnaamio, joka tuli vuoden 2017 eleven-joulukalenterista.
Kasvot oli ja on sellaisessa kunnossa, että aattelin sen tarvitsevan nyt puhdistavampaa naamiota.
Ja naamiohan oli teeman mukaan mustaa kangasta :D.
Tämä tuntui olevan ehkä hitusen liian pieni mun naamaan, oli jotenkin naftin tuntuinen...
Paino oli 25g eli seerumia oli kiitettävästi mukana ja kangas olikin todella märkä, ei kuitenkaan valuva.
Kun otin naamion pois, niin käytin sitä vielä kaulalla ja myös säärissä, kun olin edellisenä päivänä sheivannut sääret, extra-kosteutus ei varmasti ole sen jälkeen koskaan liikaa :D.
Ja kyllä tämä hyvin kosteutti kasvot, että sen puoleen ei ole moitittavaa.

Vaan valitettavasti kasvoille oli jäänyt kankaasta (?) mustaa "nukkaa", niin jouduin sitten kosteuttavalla kasvovedellä vanulapun kanssa (Thank You Farmerin Deep Toner, 3 pumppausta) pyyhkimään kasvoja, että sain ne mustat "nukat" pois.

Pussin pohjalle jäi ehkä parin ml verran seerumia, josta pariin otteeseen vielä käytin ja oli tosiaan kosteuttava.
Tuo nukka-homma (jota myös seerumissa näkyy) sai aikaan sen, etten kyllä taida itse tätä ostaa uudeĺleen, jos kangasnaamioita olisin ostamassa.
Mielenkiintoista oli kyllä kokeilla ja testata!

Tässäpä tämänkertaiset, jatketaan mahdollisesti huomenna ^_^.
Miumoi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit