keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Ensimmäinen kylpy omassa ammeessa!

Hellou!
Niin kuin eilen puhelinkin (tai kirjoittelin...), niin kävin tosiaan ensimmäistä kertaa kunnolla kylvyssä meijän ammeessa <3. Viikonloppuna tuli sitä jo vähän testattua saunan oheessa, kun Mr.Insinööri testasi silloin ammeen. Itse kävin vain hetken siinä pyörähtämässä silloin, kun oli mun makuun jo liian viileää vettä :D.
Eilen illalla sitten lilluin vedessä lähes tunnin verran ja kyllä siinäkin lämmin tuli, kun tarpeeksi kuumaa vettä laittoi :D. Oli kyllä kivaa! Ehkä ensi viikolla sitten uudelleen ^_^.
Vaan sain sinne kylpyveteen tungettua nuita mun kylpytuotteita, joita oli kaappiin kertynyt, kun en jalkakylpyjä ole isommin tehnyt... Nyt on kaappi hieman tyhjempi!

Ensimmäisenä valuvan veden alle laitoin jämät tästä 200g Neal’s Yard Remedies Lavender Bath Salts kylpysuola-purkista, joka on tullut jo Huhtikuussa 2017 Jolie Boxista.
Olikin siis jo aika saada tuo pois!!
Tässä oli ihan järkyttävän kauhea haju, kun purkin aukaisi, mutta onneksi ei jalkakylpyyn tai edes nyt ammeeseen enemmän laittaessa sitä tuoksua juuri erottanut!
Muuta en voi juuri kommentoida, kun olen aina jotain muutakin laittanut kylvyn sekaan, tässä tapauksessa 4 muuta tuotetta :D.
Epäilen kuitenkin, etten tule tätä ostamaan uudelleen tuon tuoksun takia, vaikka se ei lopulta tuoksunutkaan sitten käytössä :).

Sitten heitin tuon NYRin perään tämän 30g näytekoon JOIK White Chocolate Bath Truffle kylpysulasta, joka tuli vuoden 2017 JOIK-kalenterista, jonka auoin Helmikuussa 2018.
Oli tosi jämäkkää tavaraa, Mr.Insinööri naksautti sen irti tuosta pikkupurkista (purkki ei mennyt edes rikki).
Tässä oli selkeästi valkosuklaan tuoksu, oli kiva! Nuo kukkien? terälehdet roskasivat hieman ja tulevaisuudessa tiedän, etten halua ainakaan tieten tahtoen ostaa tuollaisia kylpyjuttuja, joissa on jotain "roskaa" seassa.
Ilman nuita terälehtiä voisin ostaa näitä kylpysulia uudelleen JOIKilta!
Ja kommentoiden tuohon postaukseen, niin yli vuosi meni ennen kuin nyt lämmittelemään ammeeseen pääsin :D.

Yritin ottaa kännykällä pikaisesti kuvaa näistä tuotteista, kun valutin vettä, tässä siis vasemmalla ylhäällä näkyy vähän ammeen pohjalla NYR-suolaa ja oikealla alhaalla JOIK-kylpysulaa.

Ja lisää tuli näytteitä nakattua joukkoon, seuraavaksi meni tämä 30g JOIK Luxurious Citrus Bathmilk kylpymaito samaisesta kalenterista.
Tämä oli aika jauhemaista ja kyllä tässä etäisesti sitrusmainen tuoksu ehkä oli.

Tässä taas kuvaa käytössä, kyllä se tuollaiseksi maitomaisen vaaleaksi veden muutti. Ehkä olisi voinut olla enemmänkin jauhetta, että olisi kunnolla saanut kylvystä sellaista maitoa :D.
Taaskaan ei mitään tämän kummempaa sanottavaa.
Voisin ostaa täysikokoisen purkin kyllä kokeiluun, vaikutti olevan ihan kiva myös!

Ja samaan syssyyn heitin mukaan vielä tämän 100g
-Rituals… Tiny Rituals Christmas Crystals Magnesium Bath Crystals (100g näyte) kylpysuola-näytepussukan, joka tuli mulle vuoden 2017 Rituals...-joulukalenterista.
Taas tuohon postaukseen kommentoin, ettei tosiaan hirveesti tullut jalkakylpyjen osalta ryhdistäydyttyä... Mutta nytpä nämä on käytetty!
Tästä ei kannattanut ottaa enää kuvaa, koska suolakiteet olivat valkoisia, niin ei enää erottunut ammeesta.
En myöskään hoksannut pussin suusta tuoksuttaa, kun piti kaikki vaan nopeasti sinne veteen iskeä :D.
Mikä ettei voisin ostaa ihan kunnolla vielä kokeiluun, kun enää ei ole kymmentä tuotetta samaan aikaan kaapissa käytössä ja odottamassa :D.

Ja viimeisenä murensin joukkoon vielä tämän 100g Lush Ma Bar Bubble Bath Bar kylpyvaahtoviipaleen jämät, joka oli jo ikivanha, vuodelta 2011...
Tulipahan vihdoin pois käytettyä :'D.
Tästä ei ollut mulla tallessa inci-listaa, eikä tätä ole enää myynnissä Lushilla, vaikkakin välillä tämä on ollut Limited Editionina Britti-Lushilla.
Eihän tässäkään enää tuoksua ollut juuri jäljellä, mutta muistaakseni sellainen sokerisen toffeesuklainen tuoksu tässä oli. Ja tuo sokeripalakin suli hyvin kylpyveteen :D.
Voisin ostaa tätä uudelleen, jos tulee joskus taas myyntiin ja kunhan olen jälleen joskus varoissani, että pääsen Lushia laittamaan ostoskoriin :D.

Tässä vielä kuvaa tuosta syntyneestä vaahdosta. Oli ehkä liian pieni pala enää jäljellä, koska piti laittaa myös Avonin vaahtoa vielä sekaan.
On vielä täysin hakusessa tuo, kuinka paljon kylpyvaahtoa (ja kuinka aikaisessa vaiheessa) pitää laittaa, että saisi oikein kunnon kuohkeat vaahtovuoret. Ainakaan tuossa nyt ei ehtinyt kovin vaahtoutua ja aika nopeasti, noin 30min, ehti vaahdot häipyä.
Kaiken kaikkiaan yhteisesti voisin tästä kylvystä sanoa sen, että nuo kaikki yhdessä tuntui kyllä kosteuttavan jonkin verran ihoa.
Kävin tosin tuon kylvyn jälkeen vielä suihkun alla pesemässä hiukset ja kasvoilta meikit. Tuo pitää varmaan seuraavalla kerralla tehdä ensin, niin saa paremman tuntuman kylvyn kosteustehoista ihon puolesta :).

Mutta joo, nyt mulla ei oo oikeastaan muita kuin Avonin nestemäisiä kylpyvaahtoja jäljellä (niitä onkin sitten "muutama" 500ml pullo...). Ainoastaan 1 puolikas Lushin vaahtoviipale (Comforter, taitaa näkyä tuossa vanhassa postauksessa), 1 Lushin kylpysula-pala ja 1 iso Lushin kylpypommi... Niin ja se TBS:n Green Tea -kylpysuola"tee". Pitää katsoa, saanko käytettyä "kylpysulana" yhden vanhan hierontapalan vielä, riippuu varmasti paljon siitä, sulaako se :D.
Eli ehkä mulla alkaa vähän nopeampaa loppua nuita pulloja tässä, varsinkin kun testailut jatkuu kylpyvaahdon määrän kanssa tulevina kylpykertoina :D.

Vaan seuraavaksi tulee sitten esittelyyn ihan jotain muuta!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Suosittelen välttämään (paitsi jos tykkää glitteristä) joitain LUSHin kylpypommeja ihan vaan sen jäätävän kimallemäärän vuoksi, josta ei pääse eroon millään :D Toki kylpyamme on suurempi tila kuin jalkakylpy, mutta sitä kimalletta sai hinkata kyllä siitäkin muutaman kerran pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää kyllä tarkkaan katsoa ne sitten, kun on tilaamassa! En halua mitään ylimääräistä hankausta tuollaisesta, ihan tarpeeksi on siivota niitä remonttipölyjä pois :D.

      Poista

Suositut tekstit