torstai 6. kesäkuuta 2019

Kesäkuun Kristallipallo-katsaus

Heissan!
Nyt taas pääsin koneelle tänään, kun koko päivä meni eilen kohorttitutkimuksessa. Oli kroppa ja varsinkin silmät todella väsyneet illalla kaikesta paastosta ja tsemppauksesta, niin ei riittänyt voimat enää postauksen kirjoittamiseen :p.
Mutta nyt tulisi vihdoin tälle kesäkuulle ennuste-postaus!

Hiustuotteita löysin vain säälittävästi nämä kaksi :D.
Kuivashampoo loppuu varmasti tuttuun tapaan.
Tuo hiusnaamio loppuu ehkä myös, mutta se riippuu täysin siitä, kuinka usein käyn kellarin kyppärissä suihkussa, kun purkki on siellä :p.

Tässä on sitten keräämäni kasvotuotteet.
Siellä se huulikuorinta edelleen möllöttää :'D. Yritetään sitä taas!
Miniseerumit loppui aika suurella todennäköisyydellä, kun käyttöön otin viime kuun loppupuolella :).
Muut ovat vähän niin ja näin ja riippuu paljon nyt kasvojen rasvoittuvuudesta sekä mahdollisista tulevista helteistä, mitä tuotteita täytyy käyttää :).
Yhden mahdollisen loppujan jätin pois tästä, joka oli Avonin öljyputsari. Pullo oli niin mähmäinen, niin en viitsinyt ottaa sitä sotkemaan :). Katsotaan, miten sen kanssa käy, pitää yrittää meikata ahkerasti (nyt on ollut heikompaa sen suhteen...)!

Kasvoihin myös liittyviä silmiin liittyviä tuotteita löytyi nämä.
Eli edelleen ripsarit pyörii mukana, nyt ne saattavat kokea loppunsa, samoin silmämeikin poistoaine. Tämäkin tosin vain, jos nyt ahkerasti meikkailen!
Silmänympärysvoiteet loppuvat varmasti.

Viimeisenä kroppaan liittyvät tuotteet.
Yksi näistä on jo aika lailla loppunut.
Kylpytuotteet riippuu taas aika paljon siitä, kuinka monta kertaa käyn kylvyssä tässä kuussa eli todennäköisesti ei vielä lopu, kun tuskin käyn 2-3 kertaa enempää :).
Tuon JOIKin voiteen otin poikkeuksellisesti käyttöön, kun hoksasin että siinä on kimalletta... Eli suihkuun käyttöön :D.
Muut taas riippuu jälleen saunomis- ja suihkukerroista keskikerroksen ja kellarin välillä :D.

Tämä ennustelu on kyllä mennyt reippaasti hankalammaksi nyt :p.
Mutta yritän tällä kertaa vähentää 14 täysikokoista ja 9 minikokoista tuotetta. Pitäkää peukkuja, että suurin osa onnistuisi ^_^.
Seuraavassa postauksessa pitää varmaan ensimmäinen loppunut esitellä! Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Joensuussa on jo nyt ollut pari päivää hellettä. Eilen ja tänään mittari näyttänyt + 30 astetta. Ei kyllä ulkona viitsi olla, aamulla pikaisesti kävin kaupassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ehti olla vain 2-3 hellepäivää ennen kuin viileni jälleen. Nyt täällä on ollut lämpötila reippaasti alle +15C, jopa alle +10C :D.

      Poista

Suositut tekstit