lauantai 29. kesäkuuta 2019

Loppuneet Silmänympärysvoiteet

Heissan taas!
Ei sitä näköjään voi 2 peräkkäisenä päivänä viipyä montaa tuntia pöytäkoneella, kun alkaa tuo niska ja hartiat vihoitella :/.
Eli nyt jälleen läppärillä varovasti pitää tehdä nämä kesäkuun viimeiset postaukset ja tällä kertaa esittelyvuorossa on pari silmänympärysvoidetta!

Ensimmäisenä jo aivan kuukauden alkupuolella loppui tämä 4ml minikokoinen Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream voide, jota käytin iltaisin.
Kyseinen sy-voide tuli vuoden 2017 eleven-joulukalenterista.
Koostumukseltaan tämä oli sellaista geelivoidetta eli hitusen läpikuultavaa (ei kuitenkaan ollut läpinäkyvää) ja melko kiinteää voidetta.
Muistelen, että kertaalleen kokeilin meikin alle tätä, mutta silloin taisi luomivärinpohjustaja lähteä rullaamaan pois, niin siirsin sitten iltakäyttöön, jossa toimi ihan hyvin eli kosteutti, mutta ei kuitenkaan turvottanut luomiani.
Oli tosi kiva päästä kokeilemaan näinkin kallista tuotetta (yli 50e/15ml), mutta ei tämä ollut niin ihmeellinen itselleni, että pulittaisin tuota hintaa täysikokoisesta tuubista.

Sitten loppui myös tämä päiväkäytössä ollut 5ml minikokoinen Shiseido Bio-performance Super Corrective Eye Cream silmänympärysvoide, joka tuli minulle aikanaan eleven-tilauksen kaupanpäällisenä.
Tätä käytin sitten päivisin (ja tuon Filorgan loputtua myös iltaisin) ja tämä toimi hyvin meikin alla.
Koostumukseltaan oli voidetta.
Tämä jätti kyllä aivan ihanan pehmoisen ja silkkisen sileän tuntuisen pinnan, mutta kyllä myös hyvin kosteutti, eikä turvottanut luomia.
Jäi kyllä hieman ikävä tätä, kun tuubista rutistelin viimeiset tipat, mutta tällä hetkellä en valitettavasti taivu myöskään tämän hintaan (yli 80e/15ml elevenillä)... Ihana oli kuitenkin tämän minin verran päästä nauttimaan tästä <3.

Nyt on käytössä "hieman" halvempaa eli Bette Boxista tullut Lumenen sy-voide :D.
Tämän lisäksi on myös samaisesta boksista tullut Nivean hieman sävyä antava sy-voide käytössä. Mulla on mun excel-listassa muka 3 täysikokoista sy-voidetta vielä, mutta en vaan ole sitä kolmatta löytänyt varastojen kätköistä... Liekö taas aika päivittää nuo listaukset, niihin jotenkin kummallisesti aina jossain vaiheessa alkaa tulla virheitä :D...
Luomivärien ja korostuspuuterien osalta pitäisi myös laskea ne uudelleen, kun on tullut yhdisteltyä yksittäissävyjä isompiin magneettipaletteihin...
Kauhulla kyllä odotan tuota laskentaa jälleen, kun nyt se on niin saakelin hankalaa 3 kerroksen väliä mennä :D. Pakko se on jossain välissä tehdä kuitenkin!
Mutta joo, yritän huomenna saada viimeiset loppuneet tänne, niin heinäkuu alkaisi sitten yhteenvedolla :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit