keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Kesäkuun loppuneet kasvoseerumit ja -öljyt

Hellou!
Sain kuin sainkin taas tätä postausta varten kaikki kuvat muokattua, kun tänään rutistin yhdestä tuubista loput pisarat kasvoille!
Eli nyt tulisi kasvoseerumeja ja -öljyjä esittelyyn, olkaa hyvät!

Ensimmäisenä tästä joukosta loppui tämä 10ml minikokoinen JOIK Silky Facial Serum kasvoseerumi, joka tuli vuoden 2017 joulukalenterista (jonka auoin helmikuussa 2018).
Tämä oli kylläkin selvästi öljymäinen (karpalonsiemenöljyä), niin oli meikin alle liian rasvaisen pinnan jättävä. Päädyinkin sitten käyttämään tämän kaulan ja dekolteen alueelle, missä toimi loistavasti. Tuli kivan pehmeä ja kosteutettu iho.
Tämä minipullo oli roll-on tyyppinen eli metallikuula oli pullon suussa, jota iholle rullailtiin.
Tämä kuitenkin kului yllättävän nopeasti, en tiedä holvasinko sitten liikaa kerralla. Tuoksu ei myöskään ollut mun makuun, en sitten tiedä, oliko tämäkin sen viime kesän tappohelteiden uhri...
Ei jäänyt tunnetta, että haluaisin ostaa täysikokoisena uudelleen, on tämä nyt nähty :).

Sitten sain tuossa alkuviikosta loppumaan tämän 30ml ikivanhan Avon Planet Spa Heavenly Hydration Facial Oil with Mediterranean Olive Oil kasvoöljyn.
En enää muista, milloin oon tämän tilannut, mutta käytettävänä tämä on ollut yleensä talviaikaan eli ei koko ajan ennen kuin oikeastaan viime talvesta lähtien.
Enimmäkseen käytin tätä iltaisin joko yövoiteen sekaan sekoitettuna tai sitten pelkästään yövoiteen alle. Jooo, öljyt pitäisi laittaa päällimmäiseksi, mutta en ole oikein oppinut siihen :D.
Nyt keväästä lähtien ja tuon JOIKin loputtua käytin tätä lähinnä kaulan ja dekolteen alueelle ja hyvin tämä kyllä toimii tehtävässään, kuin myös kasvoilla. Itselläni toki jäi otsa totutusti aika rasvaiseksi, jos kasvoilla käytin, mutta se ei haitannut itseäni, varsinkaan yötä vasten.
Oon saanut tästä yliannostuksen näiden vuosien aikana, joten en tule ostamaan uudelleen, vaikkei tässä sinällään mitään vikaa ollut. Oli ehkä vaan hieman tylsä ja "mitäänsanomaton" esim. verrattuna Mossan aivan ihanan tuoksuiseen kasvoöljyyn.

Jeeee, sain otettua kuvan seuraavasta käyttöön lähteneestä Fourth Ray Beauty -öljystä, jota käytän nyt kaulalle ja dekolteelle kesän aikana ja ehkä sitten syksyllä/talvella kasvoille. Tosin käytän nytkin kasvoille samaisen merkin Detox-öljyä iltaisin, varsinkin jos finnejä on puskenut naamaan.

Viimeisenä sain tosiaan tänään rutisteltua loppuun tämän 8ml minikokoisen Lierac Hydragenist Moisturising Serum kasvoseerumin, joka tuli Bette Boxista Tammikuussa 2018.
Tämä oli tosi ihana seerumi ja suhteellisen riittoisa (olisiko vajaa 1,5kk kestänyt); käytin kasvoille yleensä 3 noin 10snt kolikon kokoista länttiä tätä ja kasvot jäivät silkkisen pehmeän tuntuisiksi.
Tämä oli käytössä aamuisin ja meikin alle, eikä nyt käyttämäni kombo lähtenyt rullaamaan meikatessa.
Voisin kyllä ilomielin ostaa tätä täysikokoisena uudelleen, kunhan joskus olen taas varoissani, koska normihinta tälle näytti olevan yli 50e (nyt säästän, että pääsisin heinäkuun lopulla käymään kampaajalla, kun edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo vuosi...).
Ihana oli kokeilla tämä <3.

Tässä on sitten seuraavat vaihtoehdot seerumeiksi päiväkäyttöön... Mun on varmaan pakko testata kaikkia, mikä toimii parhaiten nyt kesäaikaan ja meikin alle, FRB-maito on jo avattu tilauksen tultua, Lumenet ovat vielä korkkaamatta.
Onko teillä näistä kokemusta?
No toisaalta selviää seuraavien päivien kuluessa, mikä on mun iholle nyt paras :D. Näiden lisäksi mulla on vaan se uusin Avonin C-vitamiini seerumi, muut kaapissa olevat ovat öljyjä, jotka ovat liian rasvoittavia nyt kesäaikaan meikin alle.
Lisäksi iltakäytössä mulla on se ystävältä saatu Dermosilin Glow-seerumi, joka rullasi meikin alla, jos ei ollut tarkka annostuksen kanssa. Siksi käytänkin sitä enimmäkseen iltaisin.

Tällainen kasa tällä erää!
Jospa taas huomenna saan tänne seuraavan satsin esittelyyn :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit