tiistai 12. joulukuuta 2017

Suihkugeeli taas käsille ja Kalentereiden 12.luukut

Kävin tänään hakemassa Bette Boxeja (kyllä, monikossa...) postista ja olisin halunnut jo esitellä ne, mutta koska ilta venähti (piti kuvat yrittää ottaa ja listata tuotteet), niin mennään tänään vielä pikaisesti loppuneella tuotteella :).

Taas on siis yksi suihkugeeli vähemmän kaapissa, tällä kertaa vuorossa oli tämä 250ml Oriflame Nature Secrets Shower Gel with Invigorating Ginseng & Passion Fruit.
Muutaman kerran käytin suihkussa, mutta siirsin sen käsisaippuoiden loputtua (vaikka tilanne ehtikin Dermosilin joulu-tilauksen jälkeen muuttua hieman) käsisaippuaksi pitkän harkinnan jälkeen.
Tässä ei siis ollut mitään vikaa; perussuihkugeeli, joka pesi ja vaahtosi niin kuin kuuluu ja oli koostumukseltaan hyvä (ei liian valuva tai jämäkkä). Myös tuoksu oli kivan hedelmäinen, vaikka varmaan tuo ginseng toi tuoksuun sellaisen ei niin makean vivahteen.
Mulla kuitenkin löytyy kaapista näitä makeita hedelmäisiä suihkareita, jotka ovat ihan pikkuisen paremman tuoksuisia tähän verrattuna, niin siksi tämä on nyt käsisaippuana nopeammin loppuun käytettävissä.
Jos ei olisi tuota jemmavarastoa, niin ilolla olisin tämän suihkussa käyttänyt ja voisin ostaa uudelleenkin sitten joskus, kun varastot ovat järkevämmät :).

Ja sitten vielä kalentereiden sisällöt!
Rituals... luukusta paljastui 70ml minikokoinen The Ritual of Sakura Organic Rice Milk & Cherry Blossom Softening Rice Scrub kroppa kuorinta (hinta Ritualsin nettikaupassa 10e/150ml).
Kuten minut tiedetään, niin ilolla testaan kyllä uusia kuorintoja eli tämäkin lähtee käyttöön!
Alkoi tosin jännittää, kuinka hellävarainen tämä sitten onkaan, kun Shower Scrubiksi tämä tuolla nettisivulla on tituleerattu...
No kuluupahan nopeampaa sitten :D.

elevenistä sai penkoa tosissaan paperin seasta tuotetta, joka oli tänään 4ml minikokoinen Filorga Laboratoires Time-filler Eyes Absolute Eye Correction Cream silmänympärys-voide (hinta elevenillä 55e/15ml).
En olekaan koskaan aiemmin tästä merkistä kuullut, mutta selostus tuotteesta oli kyllä sen verran osuva juuri mun sy-alueelle, että oikein mielelläni tämän kokeilen ja käytän!
Arvokas tuote tämäkin näyttää olevan eli ei kyllä tulisi kovin helpolla tuohon hintaan ostettua täysikokoista tuubia ilman testiä :D.

Oli siis jälleen omaan mieleen oikein kivat luukkujen sisällöt ^_^.
Nyt lähden vähän järjestämään noita tänään tulleita tuotteita paikoilleen, niin huomenna tulee sitten ensimmäinen boksi-esittely ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit