torstai 22. elokuuta 2019

Fourth Ray Beauty Watermelon Seed Oil

Hellou!
Taas on kirjoittelu jäänyt muiden juttujen jalkoihin :p.
Mutta ei se mitään, nyt voi pikkupostauksen tehdä, kun kroppa on vähän fyysisestä liikunnasta kipeä :D. Eilen tuli käytyä 10km kävelylenkki MN:n kanssa pitkästä aikaa ja tänään tuossa aamupäivästä lapioin pari tuntia hiekkaa peräkärrykuormaan meijän kuistin alta :p. Sinne kuistin alle olisi tarkoitus laittaa sitten öljysäiliö, kun siellä olisi muuten turhaa tyhjää tilaa :). Saa vaan nähdä, kuinka monta viikkoa tuohon lapiointiin menee :p. Ainakin jos mä sitä tekisin yksin, kun kunto on selvästi huonontunut... Nooh, siinä kait se taas alkaa kasvamaan :D.

Mutta siihen kosmetiikkaan seuraavaksi eli seuraava loppunut tuote!

Sain loppumaan tämän 14.8ml minikokoisen Fourth Ray Beauty Watermelon Seed Oil kasvoöljyn.
Nämä ovat täysikokoisia, mutta listasin silloin tilauksen tultua nämä minikokoisiksi, kun näissä Fourth Ray Beautyn öljyjen pulloissa on vaan tuo 15ml ja yleensä kasvoöljyt ovat olleet 30ml.
Miksi sain sitten käytettyä tämän näinkin nopeaa oli se, että käytin tätä kasvojen sijaan dekolteen alueelle. En nimittäin hirveästi välittänyt tämän tuoksusta, ei se kauhea ollut, mutta ennemmin käytin vähän kauempana kasvoista.
Siksi tätä tulikin käytettyä sen ohjeen 2-3 tipan sijaan 6-10 tippaa :D. Annostelija tässä oli sellainen "tiputtelija", ei siis pipetti, minkä takia se annostelija pitikin loppuvaiheessa ottaa pois, kun nestepinta ei enää siihen yltänyt.
Käsittääkseni nykyisin näissä kaikissa pulloissa on pipetti, mikä on todella paljon parempi ratkaisu.
Kosteutustehot olivat kaikesta huolimatta erinomaiset eli dekoltee pysyi mukavan pehmeänä koko päivän.
Tuoksun takia en tätä osta enää uudelleen, mutta Fourth Ray Beautylle on tullut paljon uusia öljyjä ja seerumeja, joita himoitsen kokeiluun sitten joskus, kun on varaa!
Tuotteitahan voi siis tilata joko Colourpopin sivujen kautta, kun tämä on heidän sisaryhtiö tai sitten Fourth Ray Beautyn omien nettisivujen kautta. Noiden omien sivujensa puolella on ollut tuotteet ehkä paremmin saatavilla, mutta toisaalta jos Colourpopin tuotteita tilaa, niin samaan pakettiin lähtee sitten ihonhoitoakin helposti mukaan :).

Tässä on mun jemmoissa jäljellä olevat öljyt ja perinteisesti piti tietenkin unohtaa yksi pois kuvasta, joka oli Fourth Ray Beautyn Detox-kasvoöljy ja se on mulla aktiivisessa yökäytössä useamman kerran viikossa.
Tuo pikkuinen Akademikliniken-öljy on ollut myös satunnaiskäytössä, samoin tuo Glow Up-öljy oli viime talvena käytössä päivävoiteen seassa. Oon laittanut sitä 1-2 tippaa.
Päädyin ottamaan dekoltee-käyttöön seuraavaksi tuon Superfruit-öljyn ja siinä on jo parin millin vajoama ^_^.
Näitä tulee siis vähän ihon vaatimusten mukaan käytettyä seerumien kanssa vuorollaan, varsinkin Fourth Ray Beautyn Matcha Face Milk seerumia oon nyt käyttänyt päiväsaikaan kasvoille yleensä.
Oon selvästi alkanut huomaamaan kuivumisen merkkejä jälleen tuossa nenäni iholla eli vuodenaika on selkeästi vaihtumassa...

Mutta yritän taas huomenna saada seuraavan pikkupostauksen ulos, jos kroppa antaa myöten :D. Pitää varmaan huomennakin käydä taas lapioimassa, että saa hommaa etenemään. Ehkä viikonloppuna saadaan tehtyä sitä yhdessä Mr.Insinöörin kanssa, niin vähän nopeutuu :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Näitä olisi kyllä kiva kokeilla, lähinnä vaan itse päämerkkiä tullut ostettua. Ne kyllä puskee niin paljon tavaraa, että ei perässä pysy :D

    Kolme 9-pannullista luomiväripalettia kiinnostaisi eli ne kolme uusinta, onkos ne nyt se hunaja, milkshake ja persikka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä oon niin hengästynyt siitä Colourpopin kokoelmien/tuotteiden julkaisutahdista, että huhhuh...
      Tosin Anastasia Beverly Hills tuntuu kans menevän samaan suuntaan, luomiväripaletteja julkaisevat jo melkein kuukausittain...
      Itseäkin kiinnostaisi niistä Colourpopin paleteista vielä keltainen, oranssi ja sininen, mutta katsotaan, onko milloin varaa tilata :D.

      Poista

Suositut tekstit