sunnuntai 25. elokuuta 2019

Ole Henriksen Uncover the Truth 3-in-1 Melting Cleanser sekä yllätysloppuja

Heissan!
Nyt alkaa tulla kiire näiden esittelyjen kanssa jälleen :D. Hitsi, kun aika on mennyt hiekkaa lapioidessa ja eilen huomattiin, että pitäisi alkaa kiireesti omenatkin poimimaan puista, kun ne alkaa jo tippumaan itsekseen irti! Omenapiirakan tekoa siis myös luvassa.
Mutta katsotaanpa nyt pari tuotetta taas pois alta!

Sain kulutettua pois tämän 90ml Ole Henriksen Uncover the Truth 3-in-1 Melting Cleanser kasvojenpuhdistusaineen, jonka ostin eleveniltä viime marraskuussa.
Toivoin tämän olevan vaihtoehto kaksoispuhdistuksen 1.vaiheeksi, kun etsin nyt kiinteää puhdistusbalmia, joka sopisi sekä kasvo- että silmämeikin poistoon.

Siis mä rakastuin tähän erikoiseen koostumukseen :D. Se oli tuollaista hunajamaisen ja hyytelömäisen / geelimäisen välimaastossa. Tämä pitää itse kokea, ei voi sanoin kuvailla :D.

Kasvoille levitettäessä koostumus oli kuitenkin öljymäistä ja vesi muutti sen maitomaiseksi. Tässä kuvassa näkyy suunnilleen käyttömäärä, mitä tätä käytin kasvojen puhdistukseen.
Valitettavasti tämä oli niitä putsareita, jotka eivät huuhtoudu hyvin veden kanssa pois ja tämä ei myöskään mun silmämeikkiä puhdistanut kunnolla sen takia. Tämä siis jätti sen joidenkin inhoaman (itseni mukaan lukien) kalvon iholle.
Yritin myös Konjak-sienen avulla saada tätä veden kanssa iholta pois, mutta sekään ei kovin paljoa auttanut. 2.vaiheen putsari poisti kalvon, mutta iho ei tosiaan aivan kunnolla puhdistunut, kasvovesivanuun jäi jämiä meikistä.
Kuivaihoisille tämä on varmasti unelmaputsari ja itselleni tämä olisi soveltunut ehkä aamupuhdistukseen paremmin.
Sain kuitenkin silmämeikki-putsaria kulutettua tämän kanssa, kun puhdistin ensin erikseen silmämeikin ja sitten vasta kaksoispuhdistin muun kasvojen alueen.
Todella paljon harmittelin, ettei tämä soveltunut omaan käyttöön eli en osta uudelleen.

Toinen loppunut kasvoputsari oli pieni yllätys.
Otin tämän viime vuoden Heinäkuussa Bette Boxista tulleen, 16ml minikokoisen Korres Olympus Tea 3 in 1 Cleansing Emulsion putsarin aamukäyttöön. Halusin näitä minikokojakin tuolta kaapista vähemmäksi, turhaan niitä nyt säästelee, kun matkoillekaan ei ole varaa lähteä pitkään aikaan.
Tämäkin meni kuitenkin samaan sarjaan tuon Ole Henriksenin kanssa eli oli maitomaista emulsiota koostumukseltaan ja jätti sen kosteuttavan kalvon iholle.
Tulikin sitten harrastettua kaksoispuhdistusta myös aamuisin, kun tätä käytin ensin konjak-sienen kanssa ja sen jälkeen käytin vaahtomaista putsaria perään :D. Tulipahan puhdasta aamullakin ja lähti yörasvojen jämät ym. pois :D.
Tämäkin on varmasti kuivaihoisille ja herkemmän ihon omaaville hyvä puhdistusaine. Itse kun en tosiaan siitä kalvomaisesta tunteesta tykkää kasvojen puhdistamisen jälkeen, niin en tule ostamaan uudelleen.
Pitää käyttää nyt seuraavaksi varmaan pois se mun ostamani kasvojen puhdistuskakku, kun sekään ei meikkien puhdistamiseen soveltunut omassa käytössä :).

Nyt mun kyllä täytyy yrittää kirjoitella tänne päivittäin. Oon yllättynyt loppuneiden määrästä todella, mikä toki on hyvä juttu varastojen kannalta :D. Saa vaan nähdä, loppuuko sitten syyskuussa yhtään mitään :D.
Palataan siis piakkoin asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit