maanantai 12. elokuuta 2019

Nailfix Yummy Gummy Cuticle Oil, pieni onnettomuus tapahtui...

Heissan!
Voi hitsiläinen, että taas ottaa aikaa noiden tuotteiden loppuminen! Oon saanut vasta 2 tuotetta loppumaan ja kuukausi on jo puolessa välissä -.-
On jälleen ollut aika haastavaa käyttää tuotteita, kun oon vaan täällä 4 seinän sisällä olla möllöttänyt, mitä nyt marjapuskissa kökkinyt ja puukuormaa tehnyt sekä piirakkaa leiponut...
Ei ole myöskään kellarissa tullut käytyä suihkussa tai kylvyssä, kun saatiin laatoitettua eteisaula vihdoin ja rakennustikkaat on siirretty pois. Laiskuuttamme ei olla sitten ulkokautta jaksettu kiertää kylppäriin, niin ollaan vaan tuota keskikerroksen suihkua käytetty :p.

Tuohon liittyen, edellisen suihkukerran jäljiltä tapahtui seuraavalle tuotteelle hieman köpelösti...


Kyseessä oli tämä 15ml Nailfix Yummy Gummy Cuticle Oil kynsinauhaöljy, joka on tullut jo vuoden 2015 Huhtikuussa Livboxista, tosin itse sain tämän ystävältäni.
Tämä kynsinauhaöljy on siis tuosta asti ollut, muutamien muiden kynsituotteiden kanssa, tässä työpöydälläni, josta olen sitä epäsäännöllisen epäsäännöllisesti levitellyt sormenpäihini.
Huomaa siis, etten ole kovin ahkera näiden kynsinauha-juttujen kanssa, vaikka kuivuuttaan kynsinauhat huutavatkin.
Mutta sen mitä aina välillä sain itseni enemmänkin tätä öljyä levittämään käsiini, niin kyllä tämä pehmensi kovettuneita ja revittyjä kynsinauhojani ihan kiitettävästi.
Lisäksi makean karkkimainen tuoksu oli kovasti omaan mieleeni!

Nyt kuitenkin viime kuun lopulla huomasin, kun aloin tätä öljyä kynsinauhoille levittämään, että tuoksu olikin yhtäkkiä muuttunut siksi tympeäksi hajuksi, joksi varmaan kaikki voiteet ja öljyt muuttuu qajan kuluessa...
Koska jäljellä oli vielä puoli pulloa tavaraa, niin en vaan pystynyt heittämään pois tässä nykyisessä rahallisessa tilanteessani, vaan siirsin tämän jalkapohjille käyttöön. Jalkapohjissa kun tuoksu ei haittaa :p.
Kunnes tosiaan muuan päivä sitten sattui epäonninen käänne...
Olin kylppärissä rasvaamassa jalkapohjia, kunnes tein jotain kädelläni ja pullo oli seuraavaksi sitten säpäleinä lattialla... Saahan sitä tähänkin tyyliin varastoja vähennettyä :D.

Kuvat otin äkkiä kännykällä, koska piti saada lasinsirut siivottua pois ennen kuin Neffi tulee tassuttelemaan sinne kylppäriin. Öljyä oli jäljellä ehkä 0,5cm verran pullossa plus mitä tuossa pipetissä oli.
Mutta kyllä tämä jalkapohjissakin toimi hyvin muiden rasvojen kanssa mitä käytin. Pehmitti ja kosteutti.
Vaan koska niin huonosti itse näitä kynsinauhatuotteita käytän, niin en aio itse ostaa näitä enempää.
Täytyy yrittää vaan nyt ne ikivanhat muut öljyt ja geelit jotenkin saada käytettyä pois.
Työpöydältä löytyy jokunen vuosi takaperin rakkaalta Katrilta lahjaksi saatu Essencen öljy, täytyy katsoa, onko se vielä käyttökuntoinen, vai meneekö jalkaöljyksi myös :D.

Tällaista siis tänne vaihteeksi!
Ootteko te tuhonneet jotain kosmetiikkaa lähiaikoina?
Pitäkää peukkuja, että saan nuita purkkeja vihdoin vähenemään! Huomenna onneksi olisi meikkausta tiedossa, kun käydään lounaalla rakkaan R:n kanssa ja lisäksi loppuviikosta olisi tarkoitus tavata toinenkin ystävä/entinen työkaveri pitkästä aikaa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit