tiistai 6. elokuuta 2019

Avon tilaus, Heinäkuu 2019

Hellou!
Mulla oli eilinen päivä taas vaihteeksi sellainen "ryvetyn itsesäälissä" -päivä. Soitti sieltä paikasta, jossa kävin haastattelussa työkokeilumahdollisuutta varten edellisellä viikolla, mutta valitettavasti eivät voineet nyt ottaa työkokeiluun, kun ei ole ohjaajaa siihen :(. Taas siis oon kasannut itsetuntoa miljoonannen kerran ja huomenna pitäisi jälleen seuraavaan paikkaan laittaa kyselyä... Kieltämättä melko raskaaksi tämä alkaa henkisellä puolella käymään nyt vähitellen :/.

Noh, tänään sain kuitenkin meikattua, kun käytiin tuossa ihmisten ilmoilla. Piti käydä lattiasauma-laastia sekä sisäovien kahvat ostamassa ja olisi tarkoitus tämän postauksen jälkeen mennä saumaamaan ne kellarin eteisen laatat :). Josko ne onnistuisi paremmin jo, mitä kylppärin laattojen taqi lämmityshuoneen laattojen saumaus xD.
Mutta mutta, nyt tosiaan sen mun Avonin tilauksen paljastus!

Tässä on taas laatikon sisältöä.
Pieni paketti, koska ei ollut kuin äitin ja sitten rakkaan R:n tilaukset lisäksi.

Ja tässä sitten ne omat tavarat!
Laitoin nyt mukaan nuo Mr.Insinöörille tarkoitetut suihkugeelit ja jättishampoon, kun muuten olisi tullut tylsähkö kuva :D.
Kuvastossa taisi olla virhe tuon Luxe-meikkivoiteen kohdalla, sillä muistelen siinä olleen, että olisi 10ml koko hintaan 0,35e... Noh, näköjään se oli sitten kuitenkin 1ml näytepussi.
Mutta tosiaan, muut mulle tulleet tuotteet oli:
* Komedorauta
* Intiimipesuneste
* Suihku-/kylpyöljy
Oli myös yksi kylpyeliksiiri, mutta sepä oli sitten loppuunmyyty :/.

Öljyn tilasin, että on sen Lushin kylpysulan jälkeenkin kosteuttavaa öljyä kylpyyn laitettavaksi. Epäilen, että tuosta pullosta riittää 4-5 kylpyyn.
Sitten halusin toisen komedoraudan omaan huoneeseeni yläkertaan, ettei tarvitse edestakaisin rappusia ravata, jos huomaan tuolla mun paremmalla led-peilillä ihossa puhdistettavaa.
Ja intiimipesun ostin, että voi sitten sillä täyttää kellarin ja keskikerroksen pulloja ja että riittäisi nuo sitten seuraavaan tilaukseen asti. Seuraavan Avon-tilauksen todennäköisesti teen vasta joulukuussa.

Olihan mulla piiiitkä lista, mitä olisin halunnut tilata, esim. uutuuksina olleet Senses-suihkarit, mutta kun viime kuussa ostin sieltä Sokokselta ne suihkuvaahdot, niin sain hillittyä itseni :D.
Itseasiassa äitini tilasi ne uutuudet, niin saanpas kuitenkin nuo suihkarit testata ennen kuin vien tilauksen sille :D. Erittäin kätevää!
Muutenkin kun olin tehnyt itselleni sitä eleven-ostoskoria, niin saan sieltä tilattua tarvitsemiani tuotteita pikkuisen halvemmalla sitten eli sekin auttoi hillitsemään tilaushaluja.
Ehkä sitten joulukuussa tulee taas isompi tilaus :).

Mulle tuli tekstiviesti, että Bette Box olisi haettavissa. Harmi vaan, kun se unohtui kotiin tullessa hakea ja oon remppavaatteet laittanut päälle, niin pitää huomenna hakea se sitten.
Niin ja huomenna mulla on myös se pitkään odottamani kampaaja-aikakin aamulla \o/.
Ei ole vielä hajuakaan, mitä haluaisin... Instan stooreissa varmaan näkyy sitten lopputulosta :D.
Eli tällaista tänne!
Seuraavaksi varmaan tulee se Bette box tänne :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Toi hakemisen rasittavuus on niin tuttua. 2016 aloin aktiivisesti hakeen uutta työpaikkaa, koska halusin vaihtelua. Kaksi vuotta jaksoin, sitten oli pakko lopettaa. On niin raastavaa, kun sydänverellä kirjoitat hakemusta toisen perään, eikä pääse edes haastatteluun. Se söi niin paljon, että pienempi paha alkoi olla jatkaa samassa työpaikassa. Niinpä olen samassa paikassa edelleen. En oo vieläkään toipunut hakemaan uusia töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä ei ole kyllä yhtään kivaa, tuohon kun vielä lisää sen, että oot työtön eli olisi pieni pakko saada töitä.
   Itse olen 2 haastatteluun päässyt, toinen oli ei-oman alan työ ja toinen oli oman alan paikka, mutta sieltä ei edes infottu mitään haastattelun jälkeen, kun laitoin pari viikkoa haastattelusta mailia, että ovatko jo valinneet seuraavalle kierrokselle menijät...
   Tuossa aiemmin kesällä laitoin jopa Etelä-Suomeen yhteen paikkaan hakemuksen, kun oli ihan unelmatyö (ei täysin oman alan, mutta kiinnosti ihan todella) ja olisi ollut kesätyö eli olisi sen muutaman kuukauden voinut hyvin olla siellä etelässäkin. 2 päivää hakemuksen laiton jälkeen tulee viesti, että haastavan rekrytointi-ajankohdan takia peruvat haun ja siirtävät syksyyn... Niin, eikös sen pitänyt olla kesätyö ainakin hakuilmoituksen mukaan...
   Todella turhauttavaa :(.

   Sitten kun vielä lisää sen, että alkaa olla kulunut jo turhan pitkä aika, kun oon ollut ihan labrassa tekemässä (ja mikä nimenomaan olisi itselle se THE juttu, en pysty enää tietokoneella työskentelyä tekemään niin paljoa, mitä tutkimustyö vaatisi), niin entistä haastavammaksi alkaa oman alan hommien haku käydä...
   Vaihtoehtoina toki kouluttautua labrapuolelle, että saisi sen "paperi"pätevyyden, mutta täällä puolen Suomea ei enää kovin runsaasti ole ollut paikkoja auki... Eli onko järkevintä sitten kouluttautua suoraan aivan eri alalle, jossa olisi töitä varmemmin... Tuohon tosin tarvisin sen työkokeilupaikan sitten ensin :/.
   Miljoona asiaa pomppii päässä, miten olisi järkevintä tehdä ja kohta tuo pää tuntuu sanovan "poks" tästä kaikesta...

   Poista

Suositut tekstit