sunnuntai 18. elokuuta 2019

Kasvoille käytetty erilaisia vesiä

Hellou!
Tällä kertaa tulee taas useampi loppunut esittelyyn, kun kuuluvat sopivasti samaan ryhmään, enemmän ja vähemmän :).

Ensimmäisenä tästä joukosta kului loppuun tämä 125ml Avon Anew Perfect Skin Daily Skin Boosting Splash.
En oikein osaa tarkkaan sanoa, oliko tämä nyt kasvovesi vai hoitovesi, hoitovedeksi tämän listasin, vaikka enimmäkseen käytin tätä lopulta kasvoveden tapaan.
Tämä oli kyllä aika jännä tapaus ainakin omalla sekaihollani. Käytin tosiaan ensin hoitoveden tapaan ennen seerumin laittoa ja tämä tuntui jättävän kosteutetun pehmeän tunteen iholle.
Katsoin sitten joku kerta inci-listaa ja yllätyin, kun tässä oli 2.ainesosana denaturoitu alkoholi :o. Sen perässä oli heti glyseriini, jonka ajattelin olevan ehkä se, mikä jätti pehmeyden iholle.
Tuon alkoholin takia päädyin sitten käyttämään tätä lopulta enemmän puhdistavan kasvoveden tapaan, mulla kun jotkut huonommat käyttämäni kasvoputsarit jättää meikinrippeitä kasvoille. Haluan siis puhdistavalla kasvovedellä ne jämät poistaa.
Siinä tämä toimi myös oikein hienosti.
Minulla tämä ei kuivattanut ihoa ollenkaan kummallakaan tavalla, vaikka tarkoituksella enemmän käytinkin kesäaikaan, kun iho on rasvoittuvampi.
En kuitenkaan aio ostaa tätä uudelleen, ellei nyt joskus, kun Avonin tilauksen teen, ole supertarjouksessa.
En ihan ymmärtänyt tämän tuotteen käyttötarkoitusta, varsinkin tuolla alkoholimäärällä, kun ei tämä kasvovesikään kyllä ollut.

Toisena loppui selkeämpi tuote eli 200ml Lumene Kirkas Radiance Boosting Clarifying Toner kasvovesi.
Tätä käytin yleensä aamuisin kasvojen pesun jälkeen kasvovetenä.
Käytin välillä myös iltaisin ja kyllä tämäkin kaiken maailman mömmöjämät puhdisti hyvin pois kasvoilta.
Tuoksu oli kivan hedelmäinen!
Voisin kyllä ostaa taas joskus uudelleen, tämä tuli ostettua muistaakseni vuosi sitten Sokoksen 3+1 päiviltä alesta.

Tässäpä on sitten ainoa puhdistava kasvovesi, joka on mulla enää jäljellä ja lisäksi on toki se 500ml törppö Pixin Glow Tonicia, jota oon jo kohta 2/3 pullosta käyttänyt. Sitä en vain pysty tosiaan käyttämään kuin 2-3krt/vko, koska kuivattaa ihoani liikaa useammin käytettynä.

Sitten kulutin loppuun tämän 50ml minikokoisen Yves Rocher Pink Grapefruit Vitaminized Mist kasvosuihkeen.
Tämä oli mulla muutaman vuoden salikassissa, kun aina jumpissa käynnin jälkeen suihkin kasvoille viilennykseksi. Auttoi kyllä lieventämään kasvojen kuumotusta!
Nyt viimeiset kuukaudet olen käyttänyt tätä tuomaan lisäkosteutusta ihonhoitorutiinissa aamuisin eli pesun, puhdistavan kasvoveden ja kosteuttavan kasvoveden jälkeen suihkin toisen suihkeen kanssa kasvoille ennen seerumia ja voidetta.
Olisi pitänyt ehkä kokeilla yksinään, niin paremmin osaisi sanoa, mutta kyllä kosteutusta tuli tuolla kombolla ainakin iholle.
Lisäksi tässä oli myös kiva verigreipin tuoksu.
Ei mulla tästä huonoa sanottavaa ole, en kylläkään tiedä, onko enää myynnissäkään :D. Kiva oli kokeilla!

Tässä on mun kasvosuihkeet, jotka on jäljellä.
Lumenen suihkeen kanssa käytin tuota YR-suihketta aamuisin.
Iltaisin käytän Mario Badescua rauhoittamaan ja Absolution on talviajalle illoiksi, kun iho on kuivempi, mutta jos haluan esim. seerumin ja jonkun muun vaiheen jättää pois, niin tuo on todella kosteuttava, pari suihkausta riittää omille kasvoilleni.
Fourth Ray Beautyn suihkeen ostin matkoja varten, mutta koska tässä rahatilanteessa ei oo vara matkustaa yhtään mihinkään (ja ostan sitten ennemmin kosmetiikkaa, jos ei remppa-juttuja tarvi hommata), niin varmaan alan sitäkin käyttää aktiivisemmin tässä jossain vaiheessa.

Viimeisenä loppui tänään tämä 150ml Thank You Farmer True Water Deep Toner kosteuttava kasvovesi.
Tämä on niitä korealaistyyppisiä, hieman geelimäisiä kasvovesiä, joiden on tarkoitus on jo hoitaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Itse tosiaan tätä ennen käytän aina puhdistavaa kasvovettä vanulla, että varmasti on kaikki lika lähtenyt iholta.
Käyttömäärä itselläni oli 2 pumppausta kasvoille ja joskus 1 lisäpumppaus kaulan/dekolteen alueelle aamuin illoin.
Otin tämän aikalailla heti käyttöön helmikuussa tilattuani eleveniltä eli puoli vuotta kesti pullo, mielestäni siis tarpeeksi riittoisa.
Pullo oli painavaa lasia eli siitä pieni miinus, vaikka tyylikäs olikin. Pelottaa kuitenkin aina käyttää lasisia purkkeja niiden kädestä tippumisen pelossa.
Eräs ilta tiputinkin yhden lasisen voidepurkin, joka irrotti palan lavuaarista, mutta itse purkki ei rikkoutunut...
Myös hinta on määrään nähden korkeahko, mutta oli tämä kyllä tosi kiva tuote kaiken kaikkiaan!
Periaatteessa voisin ostaa joskus uudelleen, jos/kun rahatilanne paranee, mutta tosiaalta testattavia tuotteita olisi hurjasti tahtoo-listalla :D. Uudelleenhankintaan tulee siis menemään aikaa!

Kosteuttavia kasvovesiä mulla ei olekaan sitten jäljellä kuin tämä 20ml minikoko Whamisan Deep Rich Toner :o.
Teinkin tuossa aiemmin päivällä nyt välttämättömien purkkien tilauksen elevenille. Sitten kun joskus tulee isompia ale-koodeja, niin pitää sitten tilata ne muut, ei-niin-välttämättömät tuotteet :D. Onneksi mulla oli käyttämättä yksi ale-koodi ja lisäksi Bonuswayn kautta saa muutaman euron toivottavasti takaisin, niin oon ihan tyytyväinen tilaukseen ^_^.

Eli katsotaan, tuleeko paketti jo ensi viikon aikana, plussaa siis joka tapauksessa tulossa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvin on kyllä loppunut ja jos jemmojakaan ei ole kuin käyttöön tuleva, niin se on hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotkut osat kosmetiikoista on hallinnassa erittäin hyvin :D.

      Poista

Suositut tekstit