sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Parit hajuvedet taas pitkästä aikaa suihkittu

Heissan!
Nyt tuleekin taas vähän lyhyempi postaus ja parin loppuneen hajuveden esittelyt eli mennään suoraan asiaan!

Ensin loppui tämä 10ml minikokoinen Essence Like an Unforgettable Kiss Eau de Toilette, jonka sain, olikohan peräti ilmestymisvuotenaan 2015 joululahjaksi rakkaalta ystävältäni Katrilta.
Fragrantican mukaan tämä kuuluu kukkais-hedelmäiseen kategoriaan ja tuoksunuotit ovat:
* Ensituoksu: Greippi, Mandariini, Mango
* Sydäntuoksu: Kielo, Vadelma
* Pohjatuoksu: Santelipuu, Myski, Vanilja
Käytin tätä hajuvetenä, mutta nyt viimeisenä parina kuukautena myös vessatuoksuna. Tässä ei ollut tuoksun puolesta mitään vikaa, vaan pidin tämän makeudesta tosi paljon.
Kuitenkin oon ajatellut ottaa nuita vanhempia hajuvesiä myös vessatuoksu-käyttöön, kun enää ei varastosta löydy mitään "huonoja" siihen :D. Toki mulla on vartalosuihkeita vielä, mutta nekin jäljellä olevat ovat hyvän tuoksuisia, niin pakko sitten vuorotella pulloja :D.
Voisin tämän perusteella kyllä paremminkin tutustua Essencen hajuvesiin ja ehkä jopa ostaakin, kunhan entiset hajuvedet hieman vähentyy kaapista ^_^.

Tämä 30ml Avon Scentini Nights Purple Pulse Eau de Toilette on vieläkin vanhempi tapaus, julkaistu vuonna 2012 eli aika lailla silloin oon tämän itselleni tilannut :D.
Fragrantican mukaan tämä kuuluu oriental-hedelmäiseen kategoriaan ja tuoksunuotit ovat:
* Ensituoksu: Granaattiomena
* Sydäntuoksu: Kirsikankukka
* Pohjatuoksu: Seetri
Nämä Scentini-tuoksuthan oli Avonilla tuolloin kesäjulkaisuja ja nämä olivat 2-faasisia eli piti muistaa sekoittaa ennen käyttöä.
Myöskään tämän tuoksussa ei ollut mitään vikaa, mutta tosiaan pitää nyt vanhimmasta päästä yrittää kuluttaa näitä hajuvesiä vähemmäksi.
Voisin ostaa kyllä uudelleenkin joskus, jos tämän tyyppisenä tulisi taas myyntiin. Ovat mukavan kevyitä, tosin eivät kovin kestäviä tuoksuja.

Tällä kertaa ei tosiaan ole tämän kummoisempaa, mutta jatketaan taas seuraavien loppuneiden parissa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit