keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Vuoden 2019 Viimeinen Kristallipalloon Vilkaisu

Heissan!
Eipäs onneksi mennyt päivien kanssa tämän pidempään saada tämä ennustepostaus eetteriin ^_^.
Toki kello on taas paljon, kun oli aivan pakko hetki maata sohvalla jalat ylhäällä, kun pohkeet, penikat ja jalkapohjat oli niin tuskassa... Toivottavasti tässä lihasten tottumisvaiheessa ei menisi paria viikkoa kauempaa :D. Huomenna on onneksi viimeinen päivä tälle viikkoa, niin 3 päivää saa sitten yrittää venytellä jalat kuntoon tulevaa viikkoa varten :D.
Henkisellä puolella on tosi positiivinen muutos kuitenkin tapahtunut tässä ja oon kyllä tykännyt ja nauttinut näistä jo olleista 3 päivästä todella paljon <3.
Nyt onkin mielenkiintoista käydä läpi tätä mahdollisten loppuvien tuotemäärää, kun tämä mun työkokeilu saa aikaan sen, että muun muassa meikkaan kevyesti ainakin 5pv/vko (poislukien nuo arkivapaat)!

Hiustuotteita löysin tällä erää nämä.
Kuvasta jäi pois 1 minishampoo kellarista, koska siitä tuubista meni korkki rikki ja täten kuvaus haastavaa. Sen kuitenkin uskoisin loppuvan maksimissaan 2 käytön jälkeen.
Nyt tulee myös kuivashampoota käytettyä, niin sitä varmaan alkaa taas entiseen pullo/kk rytmiin kulua ^_^.
Myös hiuslakkaa tulee taas hiuksiin enemmän suihkittua silottamaan niitä, niin katsotaan, kuluisiko tuo XZ-suihke loppuun!
Ja keskikerroksen suihkussa voisin yrittää ahkeeroida nuo parit shampoot!

Sitten kasvojen hoitotuotteita löytyi nämä.
Näistä 1 jo loppunut tänään ja uskoisin saavani kaikki muut loppuun, paitsi tuo Fourth Ray Beauty-kasvovesi on ehkä rajatapaus. Senkin kanssa uskon kuitenkin tällä meikkaustahdilla (käytän puhdistavana kasvovetenä kasvopesun jälkeen iltaisin) pääseväni aika lähelle loppumista!

Tässä on sekalainen seurakunta meikeistä ja tuoksuista.
Hajuvesiähän en pysty nyt käyttämään kuin viikonloppuisin nyt seuraavat 3kk, niin käytän nuo jämät nyt vessatuoksuina.
Meikkaus tapahtuu kevyemmin eli haluan ihonsävyä ja silmänalusia tasottaa/peittää kuitenkin vähän. Nuo Lumene ja Vichy ovatkin loppumaisillaan.
Pakko myös alle laittaa vähän huokosia tasottavaa pohjustusta, niin uskoisin tuo L.A.Girlin loppuvan :).
Mini-ripsari alkaa olla jo kuivan puoleinen, joten uskon tällä nykyisellä tahdilla sen vaihdon tulevan viimein nyt ajankohtaiseksi ^_^.

Kropan pesuun löytyi nämä.
Näistä ainoa epävarma tapaus on ehkä tuo Dermosilin jättisuihkari, jota oon käsisaippuana käyttänyt.
Nyt joulukuuksi otin käyttöön Avonin, koska se on jouluinen, joten jos saan sen käytettyä hyvissä ajoin, niin sitten jatkan Dermosilin käyttöä :).
Näistäkin on jo yksi loppunut :D.

Viimeisenä kropan hoitoon tarkoitetut tuotteet.
No nuo kroppasuihkeet olisi voiteet olla tuossa meikkien ohessa hajuvesien kanssa :D. Ninaa käytän vaan kroppasuihkeena, mutta Avonia käytän sen lisäksi myös vessasuihkeena.
Nyt olisi myös viimeinen minikokoinen kroppavoide käytössä vähään aikaan, kun Nivean jälkeen jonossa on aika monta 150-200ml purtiloa. Mä käytän samaan aikaan yhtä 200ml vanhaa After Sun-pulloakin, joten katsotaan, miten Nivean kanssa käy :).
Jalkavoidetta piiiitkästä aikaa kuvissa :D. Aina vaan kroppavoiteita tullut käytettyä, mutta nyt on ainakin hetken ihan tuo jalkavoide käytössä :D.
Käsivoide oli entisellä toimistolla, joka on nyt lavuaarin vieressä, että saa käsien pesun jälkeenottaa ^_^. Ei jäänyt paljoa jäljelle!

Tällaista taas vaihteeksi!
Yritän siis saada kulutettua peräti ainakin 17 täysikokoista ja 17 minikokoista tuotetta. Onkohan tämä taas vähän turhan kunnianhimoinen tavoite :'D. Nooh, katsotaan kuinka hyvin onnistuu. Eihän sitä tiedä, jos tulee positiivisia yllätyksiäkin ^_^.
Mutta mä taas jätän oikoluvun huomiseksi, kun meni näin myöhään.
Huomenna ehkä voisin esitellä mun joulukalenterit viimein!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit