torstai 19. joulukuuta 2019

Yllättäen saatuja tuotteita

Hellou!
Nyt taidan olla suhteellisen ajoissa kirjoittamassa tänä iltana ja sain kuvatkin muokattua :D.
Vielä se Clionadh-tilauspostaus odottelee, mutta käydään tämä lyhyempi postaus ensin läpi ^_^.

Herbinalla oli Instagramissa jouluarvonta, jossa oli mahdollisuus voittaa itselle ja ystävälle sama tuotepaketti. Rakas ystäväni Katri oli siihen osallistunut ja tägännyt minut toisen voittopaketin saajaksi. Tietysti vastavuoroisesti osallistuin myös arvontaan ja tägäsin hänet.
Yllättäen mulla ei taaskaan ollut arpatuuria, mutta Katrillapa olikin :D !!! Sain siis toisen arvontapalkinnon hänen vanavedessään, mistä olen kyllä erittäin iloinen ^_^.
Kaikki saatu kosmetiikka on aina eteenpäin tässä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa :D.
Paketissa oli 6 tuotetta; 3 hiuksille ja 3 kasvoille.

Hiuksille löytyi shampoota (250ml), hoitsikkaa (250ml) ja hoitosuihketta (150ml), joissa on käytetty vadelma-uutetta.
Tuota suihketta tuossa nuuhkin ja siinä oli kyllä aivan ihana, mieto mutta selkeä, vadelman tuoksu <3.
Shampootahan multa kyllä edelleen löytyy aika kiitettävästi, mutta on tuolla suihkussa onneksi muutama täysikokoinenkin jo enemmän loppumispuolella vihdoin eli tilanne ei ole kuitenkaan vielä katastrofaalinen. Ellei sitten Bettestä ala taas tulla pulloja runsaammin...
Hoitoainettakin löytyy toki jättipöniköiden muodossa, mutta oon iloinen, että saan vaihtelua siihenkin nyt lisää! Hoitsikat mulla muutenkin kuluu paljon nopeammin kuin shampoot :D.
Nuo kaikki jätettävät hoitsikat ja suihkeet ovat aina tervetulleita, tykkään käyttää niitä erittäin paljon! Ja tuon tuoksu kyllä ihastutti eli käyttö tulee olemaan varmasti erittäin terapeuttista.

Kasvotuotteiden puolelta löytyi hoitovettä (100ml), kasvoseerumia (30ml) ja sy-voitetta (15ml).
Harmillisesti tuo silmänympärysvoide tuli jo Bettestä silloin viime vai toissa kuussa. Lähtee siis varastoon odottamaan toisen tuubin seuraan, että saan nykyisen päiväkäytössä olevan Lumenen sy-voiteen käytettyä (on jo puolillaan) :D.
Hoitovedet/kasvosuihkeet mulla on jo aika vähissä, joten ilosta kirkuen otan tuon heti kokeiluun ja käyttöön ^_^.
Seerumejakaan ei ole enää mitään mahdotonta määrää kaapissa, niin voin tuonkin ottaa heti käyttöön, että saan ihon kunnon mukaan katsoa aina, mitä käyttää milloinkin.

Oon siis tosi iloinen, että edes jotain viimein "voitin", muutamiin arvontoihin oon kuitenkin tässä ehtinyt osallistua :D. Nyt taas pääsee ensi vuonna eteenpäin näiden kanssa, ettei tarvitse olla heti tilaamassa tai ostamassa uusia. Tuo hoitovesi/kasvosuihke olisi ollut ostoslistalla suhteellisen piakkoinkin, niin nyt se siirtyi eteenpäin :).
Onko teillä onni ollut myötä nyt arvonnoissa?

Sitten viimeisenä vielä yksi tuote, jonka sain toiselta ystävältäni TP:ltä, kun hän oli Oulussa käymässä viime viikonloppuna.

Hän oli käynyt Turun joulumarkkinoilla, eikä voinut vastustaa ostohaluaan nähdessään tämän Huovutetun Pöllö-saippuan (noin 75g?).
Valitettavasti kotiin päästyään pois ulkoilmasta hän huomasi, että tässä oli aivan liian voimakas tuoksu, jonka takia migreeni sitten iski päälle :(. Hän on muutenkin herkempi tuoksuille.
Tässä ei ole huono tuoksu, lähinnä sellainen saippuamaisen makean kukkainen ehkä.
Huomasin tuoksun itsekin, mutta ei ole aiheuttanut mulle migreeniä, vaikka tuonne keskikerroksen kylppäriin sen vein.
Toki meijän kylppäri on aika iso ja siellä on kissanhiekkalaatikko eli sen takia ovi auki, niin ehkä se tuoksu sitten hieman laimenee isommassa tilassa.
Mutta tuo pitää ottaa jossain vaiheessa ihan suihkuun käyttöön, vaikuttaa tuo huovutus sen verran mielenkiintoiselta ^_^. Haluan tietää, onko tuo kuinka kuoriva :D.

Mutta katsotaan, jos huomenna vihdoin saisin tänne ne luomiväri-ihanuudet! Toinen vaihtoehto on sitten esitellä nopeammin loppuneita :).
Palataan asiaan jommin kummin!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Insta arvonnoissa on onni ollut hyvinkin suosiollinen viime aikoina, mistä olen toki iloinen ja kiitollinen.
    Olen muuten käyttänyt jo yhden pullon tuota Herbinan hoitovettä, ja tykkäsin kovasti.
    Kuivalle iholleni soveltuu enemmän kuin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, mitä oot voittanut arvonnoissa?
      Pari kertaa olen nyt hoitovettä käyttänyt ja on kyllä erittäin kosteuttavan oloinen <3.
      Testailut toki edelleen jatkuu ja varsinkin niitä kovia pakkasia odotellessa :D.
      Mutta on kyllä todella lupaava tuote!

      Poista
    2. Kosmetiikkaa useampaan otteeseen ja merinovillapipon :)
      Joskus onni on lyhyellä aikavälillä enemmän kuin yhden kerran suotuinen, ja toisinaan saattaa olla pitkiäkin välejä ettei voita mitään.
      Tietysti osallistun vain arvontoihin joiden palkinnoista tiedän, että niille on myös varmasti käyttöä.

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä!
      Itsekin aina mietin tarkkaan, mihin arvontoihin osallistun, kun mitään turhaa en halua mahdollisen arpaonnen osuessa kohdalle :).

      Poista

Suositut tekstit