maanantai 30. joulukuuta 2019

Joulukuun ja vuoden 2019 viimeiset loppuneet

Hellou!
Niinhän siinä taas kävi, että nyt pitää kiireellä viimeiset loppuneet esitellä, että saan huomenna yhteenvedon ilmoille...
Tuli viikonloppuna nähtyä ystävääni JH:tä ennen kuin hän lähtee takaisin Helsinkiin ja eilen tuli hiottua Mr.Insinöörin kanssa ensimmäisiä porrasaskelmia ja käytiin myös hommaamassa öljyvaha niiden käsittelyä varten. Katsotaan, saataisiinko tulevana viikonloppuna portaat viimein valmiiksi :).
Valmistelin tuossa myös yhteenveto-postausta, ettei huomenna menisi sen kanssa aikaa, kun on ensin tyokokeilupäivä ja sitten mennään ehkä illalla syömään 5v hääpäivä-illallinen.
Saatiin appivanhemmilta joululahjaksi lahjakortti Scandiciin, mutta koska ei varmaan päästä matkustamaan nyt mihinkään tulevana(kaan) vuonna (koska raha, remppa ja Neffille ei saa kaitsijaa), niin aateltiin käyttää se sitten ruokaan. Edes pari kertaa pääsee vähän hienommin syömään, eikä aina jotain Hese/Subi/BK/pizzabuffa laatua :'D.

Mutta joo, nyt ne viimeiset kosmetiikat!

Tämä 75ml minikokoinen Kératase Resistance Balm-in-Shampoo koki loppunsa melko alkukuusta.
Tämä tuli vuoden 2017 eleven-joulukalenterista eli huimat 2v meni aikaa käyttää kaikkien muiden shampoiden kanssa :D.
Koostumus oli hieman voidemaista, kuten nimikin jo vähän sanoo, mutta silti tämä vaahtosi erinomaisesti ja pesi hyvin hiukset. Ei latistanut tai hoitanut liikaa.
Tuoksusta tuli mieleen kampaamo eli ihan kuin olisi kampaajalla pessyt hiuksia :D.
Taas kerran voin sanoa, että myös tämä Kératasen tuote sopi hyvin itselleni. Voisin kuvitella ostavani ihan täysikokoisenakin tämän joskus, kun olen paremmissa varoissa, mutta nyt täytyy toistaiseksi vain jäädä haaveilemaan näistä kaikista Kératasen tuotteista.

Kasvotuotteista sain vielä kulutettua tämän 100ml The Skin House Lemon Sorbet Cleanser kasvojen puhdistusbalmin, jonka ostin viime keväänä Tampereen reissusta Hullareilta.
Koostumus oli siis kiinteää, voimaista balsamia, joka suli kuivilla kasvoilla öljyksi.
Veden kanssa huuhtoutui myös oikein mallikkaasti pois.
Puhdisti erittäin hyvin meikit kaksoispuhdistuksen 1.vaiheena ja mielestäni oli melko riittoisakin tuote!
Mukana tuli pieni spaatteli, jolla oli helppo ja vähän hygienisempi ottaa balmia.
Tämä on oikein loistava korvaava tuote haikailemalleni SkinFoodin vastaavalle balmille, mutta odotan innolla, josko tuo SkinFood-versio tulisi taas uudelleen myyntiin ^_^.

Viimeinen loppuun käyttämäni tuote on tämä 75ml TreacleMoon The Rasberry Kiss Hand Cream käsivoide, jonka olen ostanut muistaakseni pari kolme vuotta sitten Sokoksen 3+1 Päiviltä.
Tämä oli mulla pitkään toimistolla työpöydällä käytössä, mutta kun marraskuussa kävin siivoamassa viimeiset tavarani pois sieltä, tämä tuli kotiin käyttöön.
Hennon vadelmainen tuoksu oli, hivenen teollinen.
Imeytyi melko nopeasti ja kosteutti ihan kivasti ihon, kynsinauhoihin ei ihan hirveästi vaikuttanut, mutta ne nyt on aina mulla ongelmallisimmat.
Voisin ostaa jossain toisessa tuoksussa taas kokeiluun, mutta varastoja täytyy vielä pienentää sen räjähdettyä käsiini :p.

Viimeisenä tuotteena, joka lähti roskiin, on tämä 2.5g Guerlain Smoothing and Priming Base Eye Primer silmämeikin pohjustaja.
Oon ostanut tämän jo useampi vuosi sitten Hullareilta, kun Oulun Stocka oli vielä olemassa... Oli siis aika heivata pois, kun on tullut lähmittyä jo ihan tarpeeksi sormilla tuota...

Toki todellinen syy, miksi päädyin heivaamaan tässä omassa taloustilanteessa tuon pois ilman loppuunkäyttä-mistä oli tämä...
Tässä kuvassa kyseinen Guerlain-primer on ollut luomillani 5 minuuttia...
Ei siis valitettavasti vakuuttanut.
Hinnan takiahan yritin sinnitellä tämän kanssa ja käytin aina silloin, jos laitoin vain rajaukset ja jotain kimaltavampaa luomiväriä muualle.
Nyt vaan tuli raja vastaan, koska en enää halunnut käyttää siinäkään tätä, vaan ennemmin tartuin mun rakkaaseen Urban Decayn Primer Potioniin.
Sitä mulla on nyt onneksi 2 avaamatonta tuubia käyttötuubin lisäksi, joten selviän niillä pari vuotta ainakin nyt ^_^.
Välillä tulee siis hutiostoja, mutta onneksi 99% pystyy yleensä käyttämään jollain tavalla pois. Nyt tosin tuli mieleen, että olisinhan mä voinut vaikka kasvoille lähmiä tämän lopun... Noh, menköön nyt!

Tässäpä ne oli!
Nyt täytyy lähteä suihkuun ja sitten yritän vähän lisää valmistella vielä tuota huomista postausta!
Toivottavasti ehdin sen julkaista jossain välissä, niin saadaan vuosi pakettiin :)!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit