sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Suihkugeelejä ja kylpyjuttuja

Heippahei ja pahoittelut taas katoamisesta/hiljaisuudesta täällä!
Oon itsekin hieman yllättynyt, kuinka olen ollut fyysisesti todella väsynyt, kun oon tullut kotiin työkokeilusta. Se on ollut todella jalkoihin ottavaa ja lisäksi 6:n herätykset eivät ole koskaan olleet mun juttu :D. Kun kotiin päästyä menee sohvalle hetkeksi makaamaan jalat ylös ojennettuina, niin siihen sitten yleensä on jäänyt, eikä ole jaksanut yläkertaan raahautua koneelle... Psyykkisesti vointi on kuitenkin parempi kuin moniin kuukausiin eli olen kyllä nauttinut todella paljon tuosta hommasta! Ihanaa olla jälleen muille hyödyksi ja saada myös todellista arvostusta <3.

Mutta nyt alkaa taas näiden loppuneiden esittelyissä tulla kiire, niin ei auta kuin ottaa itsestä niskaperseote ja alkaa vaan naputella :D.
Aloitetaankin tämä nyt suihku- ja kylpyjutuista.

Sainkohan käytettyä peräti kuun ekana tai tokana päivänä keskikerroksen suihkussa tämän 20ml minikokoisen, ikivanhan Sebamed Spa Shower Mild Wash suihkugeelin.
Muistaakseni tilasin joskus väikkäriprojektin alkuaikoina 2012-2013? Oriolalta meijän laborantin kautta, kun oli myynnissä sellainen kokeilusetti näitä minisuihkutuotteita.
Tässä tuoksu oli sellainen aika vesimäisen raikas, josta tykkäsin.
Koostumus oli sinistä, kohtuujuoksevaa geeliä.
Tuntui myös jättävän ihon kosteuttavan tuntuiseksi.
En kyllä tiedä, onko tätä enää edes myynnissä, mutta ehkä voisin jopa täysikokoisena ostaa pullon!

Sitten tuossa muutama päivä takaperin sain toisen minisuihkarin käytettyä ja se oli tämä 50ml Bamford Geranium Hand and Body Wash, joka tuli vuoden 2018 eleven-joulukalenterista.
Tämä oli koostumukseltaan kellertävää ja suhteellisen juoksevaa geeliä.
Tuoksu ei tässä kuitenkaan toiminut itselleni ollenkaan, sillä mietin tosissani muutamaan otteeseen, pystynkö käyttämään edes näin pientä pulloa loppuun suihkussa. Tuoksu oli siis sellainen yrttisen kukkainen, vähän sellainen luonnonkosmetiikkamainen, mutta kukkalisällä (laventeliöljyä tässä ainakin oli).
Tuoksu oli siis jo niin turn off, että ei tule tätä yhtään ikävä!

Nyt olen tuonne keskikerroksen suihkuun ottanut käyttöön seuraavaksi tämän vähän talvisemman vanhan TBS:n mini-suihkugeelin.
Alkaa nyt hiljalleen nämä minikoot todella huventua tuolla kaapissa :o.

No sitten sain kellarin suihkussa saunomisen oheessa käytettyä loppuun myös tämän 50ml minikoon Rituals… The Ritual of Anahata Rosewood & Pine Heart Opening Shower Foam suihkuvaahdosta.
Tämän sain itselleni vuoden 2017 Rituals-joulukalenterista.
Tässäkin koostumus oli sama kuin muissa Rituals-vaahdoissa eli geelimäisenä tuli pullosta, mutta muuttui pehmeäksi kermavaahtomaiseksi vaahdoksi sitten levittäessä.
Tuoksu oli selvästi metsäinen, mikä ei ole yllätys, kun männyn tuoksua sisältää!
Tämä oli kyllä puusaunan yhteyteen täydellinen pesuaine, mutta muussa tilanteessa en itse käyttäisi tuoksun takia :).
Saunailtoja varten siis voisin pullon joskus ostaa uudelleen ^_^.

Nyt otin saunailtoja varten taas seuraavan Rituals-vaahdon käyttöön.
Enää on tämän lisäksi vain 1 minivaahto ja sitten 2 täysikokoista pulloa.
Hupenee hupenee!

Viimeisenä sitten kävin tuossa menneellä viikolla taas kylpemässä ammeessa ja kuten suunnittelinkin, niin halusin öljyjä käyttää siinä pois, että ihokin kosteutuu vähän.

* 50ml JOIK Cleansing & Softening Rasberry Bon Bon Shower Oil suihkuöljy on tullut vuoden 2017 JOIK-kalenterista, jonka ostin alesta joulun jälkeen.
Tätä ehdin ihan suihkussa käyttää noin puolet ja tykkäsin siinä niin tuoksusta kuin kosteuttavuudesta.
Voisin suihkuun käytettäväksikin ostaa joskus uudelleen täysikokoisen pullon.

* 15ml Sebamed Cleansing Shower Oil suihkuöljy on samasta setistä kuin tuo aiempi suihkugeeli.
Taisin kerran ehtiä suihkussa käyttää. Ei tuoksunut miltään. Tuskin tulee ostettua täysikokoisena, ellei sitten kylpyä varten.

* 20ml Rituals… The Ritual of Dao White Lotus & Yi Yi Ren Calming Shower Oil en ehtinyt käyttää suihkussa kertaakaan eli meni kerralla kylpyyn. Tämä on tullut myös vuoden 2017 Rituals-joulukalenterista.
Tuoksu ei jäänyt enää ollenkaan mieleen, vaikka pullot nuuhkinkin läpi ennen kylpyveteen laittoa :/. Ei siis ainakaan kovin paha tainnut olla, kun ei muista sitä :D.

* 50ml JOIK Sweet Orange & Mint Body Oil vartaloöljy tuli myös 2017 JOIK-kalenterista ja tästä jäi tuoksusta mieleen aika selvä minttu pullosta nuuhkittuna.
En tiedä, tulisiko ostettua vartaloöljyä, jos olisi kroppavoiteelle tarvetta... Ehkä ostaisin kuitenkin ihan voidetta.

Öljyjä tuli ehkä vähän liikaa kylpyveteen, sillä iho jäi erittäin öljyiseksi kylvyn jälkeen.
Ei toki tarvinnut sitten enää rasvata kroppaa kylpemisen jälkeen, kun kuivasin itseni todella varovasti pyyhkeellä :D.
All in all, toimivat siis hyvin kylvyssäkin, joten sitä varten jotain voisi taas ostaa kokeiluun, kunhan taloudellinen tilanne paranee.

Yritän huomenna jaksaa taas kirjoitella, sillä sain eilen vihdoin sen kauan odottamani Clionadh Cosmeticsin tilauksen \o/. Instagramissa on jo esimakua niistä, mutta tietysti tännekin pitää laittaa ne muistiin ^_^.
Olivat kyllä aivan mielettömiä, kunnon väriterapiaa <3.
Mutta jatketaan siitä huomenna lisää!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ihmisten parissa tehtävä työ kyllä palkitsee päivittäin. Ihan huokuu kirjoituksestasi ja voin kuvitella, miten tämä työkokeilu on ollut sulle hyväksi :) Ja ihoöljyistä ei kyllä tunnu olevan vartalovoiteen korvaajaksi. Kuluttelen juuri sellaista vähän kuivaöljytyyppistä tuotetta pois kroppavoiteen tilalla, eikä auta eikä edes varmaan imeydy ollenkaan talvikuivaan, kiristävään ihoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen niin iloinen, että tuonne pääsin!
      On tullut tässä mietittyä, että olen tässä 3 viikon aikana saanut enemmän arvostusta ja kiitosta kuin mitä olen saanut viimeisen 7 vuoden aikana tutkimustyössä ollessa... Se kyllä kertoo jo jotain.
      Epäilen kuitenkin, etteivät taida pystyä palkkaamaan ketään tuonne, vaikka tarvetta kyllä selvästi olisi :/.
      Mutta aion nauttia näistä vielä reilusta 2 kuukaudesta täysillä <3.

      Joo, eihän ne öljyt yksinään tee mitään, pohjalle pitäisi laittaa ensin kosteutta, jonka se öljy voi sitten sitoa ja pitää ihossa :/.

      Poista

Suositut tekstit