keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Käytetyt saippuat ja suihkugeelit, Heinäkuu 2021

Hellou!
Tultiin tuossa vähän aikaa sitten kotiin, kun käytiin hakemassa mun ne pari viikkoa sitten tilaamani silmälasit ja piiiitkästä aikaa käytiin syömässä. Ollaan vaan aina haettu ruokaa viime kuukaudet, niin kiva oli myös Mr.Insinöörin kanssa syödä ulkona ^_^.
Silmälaseista laitan kuvat, kun saan ne otettua tuoreella meikillä, nyt on niin hiki, ettei puhettakaan mistään kuvien otosta (täällä on ollut +27C vielä tänään)!
Mutta katsotaan seuraavaksi jälleen loppuneita!

Sain vihdoin tämän ikivanhan 175ml Avon Naturals Juicy Pomegranate & Mango Jelly Body Wash suihkujellyn käytettyä.
En tiedä, miksi mulla meni vuosia saada tämä käytettyä, vaikka tosi kiva ja hauska tuote oli (noh, ehkä syy on ne muutamat kymmenet suihkugeelit kaapissa...).
Onneksi tuoksu oli edelleen hyvin tunnistettavissa, joka oli makean hedelmäinen.

Koostumus oli tällainen. Keskelle olen painanut peukalolla :D.
Tämä ei siis ollut sellainen Lushin tapainen kiinteä hyllyvä jelly, vaan tuollainen... hmmmm... todella viskoosinen, ihoon tarttuva "geelimäinen neste".
En osaa yhtään selittää sitä fiilistä, harmi kun en älynnyt ottaa videopätkää :D.
Tuosta kun kauhaisi sormilla, niin tuo geeli "jämähti" sormiin kiinni hetkeksi ja kun sitä työsti iholla jonkin aikaa, niin alkoi veden avulla vaahtoutua hiljalleen.
Oli siis työläämpi käyttää kuin normaali suihkugeeli ja myös todella veikeä eli hauska tapaus :D.
Harmi, ettei ole ollut myynnissä enää vuosiin :D.

Käsisaippuaa totutusti kuluu nykyään, tässä kuussa kulutin tämän 300ml Grace Cole Grapefruit, Lime & Mint Cleansing Hand Wash saippuan, jonka tilasin keväällä Hullareilta.
Perussaippua, joka myös tuoksui kivan limemäisen minttuiselle. Ei mitään huonoa sanottavaa muuta kuin hinta ehkä turhan tyyris tällaiselle tuotteelle.
Tulipahan nyt tyydytettyä testausmielihalut tämän kohdalla :D.
En ihan saanut toista saippuaa kulutettua, mutta ensi kuussa loppuukin varmaan 2 :D.

Viimeisenä yllättäjänä oli 200ml Rituals… The Ritual of Sakura Organic Rice Milk & Cherry Blossom Sensational Foaming Shower Gel suihkugeeli.
Näistä Ritualsin suihkuvaahdoista ei ole mitään uutta sanottavaa, aivan ihania edelleen ja tuoksultaan tämä Sakura-sarja on myös kiva.
Tällä kertaa vain pullo oli maanantai-kappale, sillä geeliä ei meinannut saada ulos koko aikana tuolta :(.
Nyt sitten viime viikolla Mr.Insinööri ihmetteli, mikä meillä oikein haisee todella voimakkaasti kellarissa ja ensin syyteltyäni sen omia aineita, syylliseksi paljastuikin tämä minun pullo, joka oli sitten "räjähtänyt" tyhjäksi pitkin kellarin suihkunurkan seiniä...

Että joo, yllätyksiä näköjään tapahtuu...
Ja yllätyksiä tulee lisää myös seuraavissa postauksissa!
Katsotaan, teenkö yhden pitkän postauksen sitten lauantaina, kun päätin, että teen loppuviikon työpäivät vähän pidempinä. Saan tehtyä yhden homman päätökseen, ennen kuin porukkaa alkaa ensi viikolla tulla takaisin lomilta ja laitteet alkaa olla enemmän käytössä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit