lauantai 10. heinäkuuta 2021

Flow Cosmetics Strawberry Milk Facial Mask

Hellouuu!
Pahoittelut katoamisesta, mutta tiedätte varmaan nämä helvetilliset hellepäivät... Suoraan sanottuna on ollut erittäin syvältä koko tämä kuukausi, tullut vaan lääkkeitä syötyä kipujen takia ja katsottua Netflixiä tuulettimen vieressä. Mitään muuta ei vaan jaksa tehdä ja ulkona vielä vähemmän on jaksanut käydä :(. Siitäpä se kroppa sitten on aivan helkkarin kipeä...
Ei ole paljoa purkit huventuneet myöskään tästä johtuen, kun ei ole jaksanut juuri millään läträtä.
Noh, nyt yritän taas lyhyen esittelyn tehdä kuitenkin yhdestä loppuneesta, sentään jotain pientä oon saanut kaapista pois.

Kyseessä on tällä kertaa Flow Kosmetiikka Strawberry Milk Facial Mask kasvonaamiojauhe ja tämän purkin tilasin vuosia vuosia sitten kokeiluun muistaakseni Biodellyltä.
Yllättäen tämä purkki ei kuitenkaan loppunut, vaan...

...sain purkin jämät mahtumaan viimein uuteen samanlaiseen purkkiin, joka taisi tulla aikanaan Jolie-boxista :D. Pieni väriero on näköjään jauheessa :p.
Tämä on siis ohjeen mukaan naamio, mutta itse käytin/käytän tätä enemmän kuorinnan tapaan, sillä tästä veden kanssa sekoitettu tahna oli yllättäen todella karkea!
Harmi, etten nyt testannut ensin tuota uudempaa jauhetta, että onko koostumus samanlainen kuin tässä vanhemmassa, vai ovatko muuttaneet sitä.
Eli herkemmän ihon omaavat joutuvat varovaisemmin huuhtelemaan tämän kasvoilta (sekin onnistuu todella runsaalla vedellä), mutta jos olet karkeiden kasvokuorintojen rakastaja, niin lämpimästi voin suositella kokeilemaan tätä myös siihen :).
Iho jää nahkean puhtaaksi tämän jäljiltä, savea kun kuitenkin seassa on.
Ilolla käytän kyllä tuon toisenkin purkin ja toki toivon, että väristä huolimatta koostumus olisi samanlainen :D.
Oon ajatellut tätä myös kilpailijaksi Lushin Cup O' Coffee kuorinnalle, jota en ole edelleenkään päässyt sitä näytettä enempää käyttämään, kun en ole sallinut itselleni ostaa sitä ennen kuin kasvokuorintoja olen saanut vähemmäksi kaapista :p.
Onhan tämän kanssa vähän enemmän värkkäämistä kuin normi naamion/kuorinnan kanssa, kun pitää vettä ja jauhetta lisäillä ja sekoitella, mutta ammattini huomioon ottaen rakastan sitä värkkäämistä kyllä todella paljon ;D. Mulla aina vettä tulee liikaa, niin sitten joudun jauhetta lisäilemään pienissä erissä ja pohtimaan, millaista tahnaa tällä kertaa haluan :D. Silti se on jotenkin terapeuttista ajanviettoa!

Yritän päästä taas koneelle, kun jaksan, mutta ei näytä tuo helle täälläkään päin yhtään hellittävän :(.
Vaikka kuinka yritetään öisin pitää ikkunoita auki, niin sisälämpö on ollut koko ajan +27-31C, mikä on ihan hirveää, kun kroppa on ehtinyt tottua siihen talviajan +18-19C lämpöön... Ja siis täällä yläkerrassa on vielä hirveämpää olla, kun kaikki lämpö nousee tänne. Onneksi on olemassa tuo viilennin, niin se tekee olemisesta hitusen siedettävämpää sen ajan, kun yläkerrassa on.
Ehkä pitää tänään kokeilla, jos Mr.Insinööri lähtisi illalla käymään mun kanssa pienen kävelylenkin ulkona ennen nukkumaan menoa, että jos se vähän helpottaisi kipuja ja oloa.
Mutta palaillaan asiaan toivottavasti piakkoin, mulla on kyllä ikävä tätä postailuakin jo!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ja tätä hellettä jatkuu ainakin vielä viikon, osaksi jopa paheneekin. Meille näytti ensi viikonlopulle kahdelle päivälle + 30.

    Sisällä aikalailla meillä pysyy vakiona +28-30 astetta, verhot on aina kiinni, kun aurinko kääntyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää kulunut viikko ollut tympeä :/.
      Täällä onneksi tänään ollut vähän viileämpi aamusta, niin kämppä (keskikerros siis) oli viilentynyt yöllä peräti alle +25C:een (kun ikkunat ollut auki)!
      Ja onneksi täällä alkaa tämän päivän jälkeen lämpötilat olla +20C paikkeilla, niin ehkä viimeinen lomaviikko voisi olla itselle jo siedettävä!

      Poista

Suositut tekstit