torstai 15. heinäkuuta 2021

Mini-aleostokset Sokokselta, Heinäkuu 2021

Heissan!
Jälleen jaksoin nousta yläkertaan hetkeksi ja aattelin esitellä eilisen kaupungilla käynnin ostokset.
Tavattiin rakkaan R:n kanssa eilen pitkästä aikaa aamiaisen merkeissä, kun R oli käynyt ottamassa toisen K-rokotteensa ^_^.
Syönnin jälkeen käytiin sitten Valkeassa pyörimässä ja Sokokselta ostin itselleni nämä pienet jutut:

Eli loppuvuoden työaamuihin on nyt varustauduttu :D.
* Lumene Blur Longwear Powder Foundation SPF15,
1 Classic Beige / Kultahiekka
* L’Oreal Infallible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder, 130 True Beige

Tuota L'Orealia on niin monet kehuneet, niin pitihän se ostaa nyt alesta testiin (oli 12,90e). Sävyn kanssa sai miettiä, varsinkin kun melkein kaikki oli loppuun myyty, mutta sen mitä vertasin tuohon Lumenen käyttämääni sävyyn, niin tuo sävy 130 oli lähin saatavilla oleva.
Ja tietysti piti taas Lumenen purkki ostaa myös (oli 13,90e).

Ja koska tuli tuo uusi Lumene ostettua, niin sain nyt vanhasta siirrettyä jämät käyttökelpoisempaan muotoon ^_^. Eli samaan hengenvetoon tuli myös miinusta listaan!

Enempää en tällä kertaa Sokoksella repsahtanut, sillä päätin, että teen tuossa viikonloppuna tilauksen Avonille taas pienen tauon jälkeen! Vaikka mun tahtoo-lista oli yhtä pitkä kuin nämä helvetilliset helteet, niin sain sen lopullisen tilauslistan supistettua käytännöllisempään muotoon :D. Muun muassa käsisaippuaa tulee aika paljon tilattua (uusia tuoksuja kokeiluun), mutta niin tulee tuo syksykin eli sitä sitten varmasti myös kuluukin!

Mites teillä, ootteko repsahtaneet ale-myynteihin?
Netissä en ole uskaltanut selailla kauppoja kovinkaan paljoa, mutta ehkä teen sen tässä loppuvaiheessa, kun tuotteita ei ole enää niin paljoa jäljellä :D.
TOSIN tein eilen kyllä vielä "hieman" kalliimman ei-kosmetiikka ale-ostoksen: Laitoin tilaukseen uudet silmälasit ja niitä tulee kaksin kappalein :D.
Silmäasemalla oli -40% ale yksille laseille tai -50% ale kaksille laseille. Koska vaihtoehtoja tuli pohdittavaksi 5 potentiaaliset sangat, niin päädyin sitten ottamaan kahdet lasit :D.
Jos olisin ottanut "normaaleilla" linsseillä, niin loppusumma olisi ollut melkein sama kuin mitä nämä nykyiset maksoi yksinään 5½ vuotta sitten.
Päädyin optikon kanssa kuitenkin siihen, että voisi jo laittaa kevyemmän monitehon mukaan (en nyt muista enää, mikä se linssi oli viralliselta nimeltään, mutta optikko sanoi sitä "kevyemmäksi" versioksi kuin mitä "oikeat" monitehot on), kun oon huomannut selvän vaikutuksen silmien väsymiseen nykyään pienempää tekstiä lukiessa. Tuosta tuli sitten noin 150e lisähintaa loppusummaan, mutta silti lasit jäi yksittäin huomattavasti halvemmaksi kuin nämä nykyiset :D. Plus lisäksi sai vielä ne S-bonuksetkin :D.
Ihme kyllä näkö ei ollut muuttunut! Jospa se alkaisi hiljalleen tasoittua.
Ja nyt toivon, että kun nuo uudet lasit saan, niin sangat kestäisi kulumatta pidempään, kun voin vaihdella sitten kaksien lasien välillä ^_^.

Mutta eipä mulla tämän kummempia tällä kertaa, palaillaan loppuneiden pariin seuraavassa postauksessa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie tilasin mm. vielä Kicksin Super Salesta, kun hinnat tuli vielä hieman alaspäin ja oletkauniille tein myös tilauksen :D

    Miun pitäisi myös käydä uudet lasit, tästä taitaa olla neljä vuotta kun nykyiset hommasin ja molemmat on niin naarmuiset jo :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kicksillä olisi ollut kyllä kivat alet, mutta onneksi sain hillittyä itseni :D.

      Mulla nuo linssit naarmuuntui vasta tuossa kevään aikana sen verran, että vähän alkoi häiritä välillä näkökentässä. Sangat on kyllä näyttänyt kulahtaneilta jo pidempään (mustaa muovia kun on, niin pinta kuluu harmaaksi).

      Poista

Suositut tekstit