maanantai 26. heinäkuuta 2021

Avon-tilaus, Heinäkuu 2021

Hellouuu taas pitkästä aikaa!
Vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja raahauduttua koneelle :p. Ja viimeinen lomapäivä menossa!
Eipä siis mennyt suunnitelmat niin kuin strömssössä, mutta sellaista se elämä tuppaa aina olemaan!
Vaan nyt kun tähän asti viimein pääsin, niin on tunnustusten aina eli repsahdin tekemään Avonille tilauksen... Plussaa siis reippaasti luvassa.

Tässä kuvaa tilauspaketista.
Kolmea tuotetta lukuunottamatta, kaikki oli mulle... Sanotaanko näin, että ainakin loppuvuoden käsienpesu on turvattu :D.

Tässä ensin kylpyjuttuja. Pitihän niitä uutuuksia nyt tilata kokeiluun.
Planet Spa-pussista riittää varmaan 3 kylpyyn, MoodSoaks-pussin jaottelin 3 minituotteeksi listoihin, kun siinä on 3 pussia, joissa on 80g kylpysuolaa.
Ja uudehko omena-kylpyvaahto kokeiluun.

Ja tässäpä niitä käsisaippuoita :D.
Unicorn-tuoksusta olisi ollut myös suihkugeeli, joka olisi ollut muistaakseni jonkun sentin halvempi. Noh, saapahan näin nopeammin käytettyä, kun tulee joskus käyttöön. Pure-tuoksusta oli myös 500ml kylpyvaahto, mutta saa nyt pienemmässä koossa kokeilla. Care-sarjan saippuan halusin kosteuttavuuden takia testiin.

Ja tässä sekalaisempi seurakunta tuotteita kokeiluun.
Intiimipesun otin ihan tarpeeseen, sillä keskikerroksen suihkussa pullo on loppupuolella, eikä se olisi varmaan  seuraavaan tilauskertaan asti riittänyt. Toki kellarin suihkusta olisi voinut hakea täytettä, kun siellä on pullo vasta puolillaan :p. Noh, meni jo!
Uusi tuoksu kroppasuihkeena taas tuttuun tapaan testiin, näitä kun kuluu tasaiseen tahtiin!
Anew-sarjan uusi aurinkosuoja kasvosuihke tietysti testiin. Tänään laitoin meikkaamattomalle naamalle SPF20-kasvovoiteen kanssa, kun olin vajaa 3h marjapensaissa ystäväni HS:n kanssa. Ei alkanut kasvoja kuumottamaan, vaikka aamulla jo oli melko lämmin ja aurinko paistoi melko paljon pensaisiin. Tuon pitäisi soveltua meikinkin päälle, joten täytyy testata nyt huomenna ja keskiviikkona, kun töihin menee.

Nettisivuilta löytyi myös kuukauden demo-tuotteet eli seuraavan kuukauden uutuuksia pystytään tilaamaan ennakkoon.
Niitä löytyi itselleni nämä :D.
Lisää käsisaippuaa ja Cherry Bomb-tuoksun otin nyt suihkugeelinä kokeiluun, kun oli käsisaippuaa halvempi.
Tuo Muscle Therapy kiinnosti aiemmin jo Senses-suihkarina, mutta nyt oli demona halvempi kylpyvaahtona, niin otin sen sitten. Katsotaan, helpottaako mihinkään suuntaan oloa :p.
Ripsivärin pohjustaja alkoi kiinnostamaan, joten katsotaan, pystyykö edes vertaamaan tykästymääni Lancômen vastaavaan.
Planet Spa-saippua lähtee seuraavaksi käyttöön, kun on vain 150ml pullo, muut ovat 250ml. Se siis todennäköisesti loppuu toisen saippuan kanssa jo elokuussa ^_^.

Viimeisenä sitten oli tilaajalahja, jonka sai tilata 0,10e hintaan, kun tilaus oli yli 60e.
Nämä kiinnosti jo muutenkin ennakkoon, joten helppo oli saada tilaussumma kasaan :D.
Lisää käsisaippuaa ja suihkugeeliä siis :D.



On siis ainakin taisteluvälineitä syksyn ja talven flunssapöpöjä varten valmiina :p.
Menihän tämä tilaus taas överiksi, vaikka suhteellisen "nopeita" käytettäviä ovatkin. Tämä menee nyt tunneshoppailun piikkiin täysin, kun meni tämä loma niin persiilleen kuin voi vaan mennä... Onpahan jotakin piristystä hetkeksi!

Huomenna tosiaan jatkuu työt! Ehkä nämä viimeiset hellepäivät menee nyt paremmin, kun pääsee sinne hyvän ilmastoinnin pariin osaksi päivää ja lisäksi sieltä löytyy kylmähuoneita kaksin kappalein, joihin voi mennä tarvittaessa viilentymään :p.
Täytyy vaan saada voimia sen verran, että saan tännekin esiteltyä viimeiset loppuneet näinä viimeisinä päivinä! Pitäkää peukkuja!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Cherry Bomb on kyllä tuoksultaan ihan täydellinen :) Ei tietty aito kirsikka, mutta on jopa parempi kuin se Naturals Kids -sarjan kirsikka (shampoo?) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aika jännän tuoksuinen! Yhden kerran perusteella en osaa vielä sanoa, tykkäsinkö ihan täysin :D.
      Täytyy vielä uudestaan käyttää :D.

      Poista

Suositut tekstit