keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Intensiivistä Hoitoa Käsille

Heipsböö!
Sen verran otti kunnon päälle tämän päivän kaupunki-pyörähdys, että esittelen tänään vain yhden loppuneen tuotteen.

Sain viimein tämän Avon Care Intensive Relief Hand Treatment käsivoiteen käytettyä.
Tämähän mulla oli töissä käytössä ja sinne se sopikin aika hyvin, varsinkin jos labrassa oli hommaa. Kädet ja kynnet pysyi vähän parempana hanskojen sisällä, kun olin tätä laittanut ensin käsiin vähän.
Koostumus oli sellaista läpikuultavaa, geelimäistä ja suht jankkia voidetta ja tätä sai laittaa max. herneen kokoisen palleron ensin, jos halusi nopeasti saada imeytymään käsiin. Varsinkin kesällä sai olla varovainen annostelun kanssa, mutta nyt talven tullen käsien kuivuessa tätä sai alkaa käyttämään runsaammin.
Oli tämä vähän sellaista silikonimaisen tuntuista hetken käsissä, mistä en niin hirveästi välittänyt, mutta kyllä tämä voisi olla todella kuivakätisille kokeilun arvoinen.
Tuoksua tässä ei ollut oikeastaan ollenkaan.
Jäi vähän ristiriitaiset fiilikset... Ei ihan täydellisesti kynsinauhoja pehmittänyt, niin se varmaan ratkaisee sen, etten todennäköisesti tule ostamaan uutta tuubia.

Koska käytin tuon tuubin lopun kotona loppuun ja töihin vein Oriflamen 100ml Silk-käsivoiteen, niin nyt tänne kotiin on lähtenyt käyttöön Livboxista aikanaan tullut 75ml Sanex-käsivoide.
Nämä kyseiset voiteet tulevat varmaan nopeammin käytettyä, nyt kun on talviaikakin vielä :).

Ja jälleen joulukalenteria avatessa kuului ilon hihkaisu; LookFantasticista löytyi 13g minikokoinen Dermalogican Daily Exfoliant jauhekuorinta kasvoille :D.
Tämä tuli jokin aika sitten Livboxista ja olin kyllä tyytyväinen silloin, joten varmasti tämäkin tulee käytettyä!! En tiedä, saisikohan nuita purkkeja yhdistettyä, veisi vähemmän tilaa... Pitää tutkia tuo yhdistämismahdollisuus :).
On tuo kalenteri kyllä aivan uskomaton <3.
Teekalenterista tuli sama pussukka kuin oli 9.päivän sisältönä :).

Tällaista tänään, nyt lähden sohvan nurkkaan lepäämään ja toivon, ettei tämä flunssa ota tämän päiväisestä jalkeilla olosta takapakkia!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit