lauantai 26. kesäkuuta 2021

Parit kasvoseerumit käytetty, Kesäkuu 2021

Heissan!
Taas nuo päivät on menneet huomaamatta :o.
Laiskuus iski jälleen pienesti tuolloin edellisen postauksen jälkeen, sitten täällä oli 2 päivänä ukkosmyrskyt, joista ensimmäinen oli todella raju ja Oulu pääsi uutisiinkin :(. En niidenkään takia uskaltanut sitten koneelle.
Meilläkin tuli vedet sisään (hyvän kokoiset lammikot) keittiöön ja tähän työhuoneeseen ikkunan karmien välistä, kun satoi niin järkyttävällä paineella ja myrskytuulen kanssa just tuolle ikkunaseinälle :(. Pihalla otti myös pihlaja osumaa, mutta onneksi ei mitään kauheita vahinkoja tullut kuitenkaan. Täytyy myöntää, etten ole koskaan pelännyt ukkosmyrskyä niin paljon, mitä tuolloin. Tässä meijän alueella kun on ihan hirveästi korkeita puita talojen vieressä ja pihoilla, että jos ne olisi alkaneet kaatua juurineen, mitä kymmenet puut tuolla keskustassa kaatui, niin ei olisi naurattanut.
Onneksi olin myös lähtenyt töistä just tuntia aiemmin, vaikka oli mielessä jäädä sinne vielä vähän pidempään. Ei olisi myöskään naurattanut jäädä siihen myrskyyn polkupyörän kanssa...

Noh, tuosta selvittiin ja jälleen opittiin, että luontoäidin kanssa ei ryppyillä!
Ja mullahan nyt toissapäivänä alkoi kokonainen 4 viikon kesälomakin \o/. Töihin taas 27.7. eli teoriassa olisi nyt kunnolla aikaa kirjoitella tännekin :D.
Eilen mulla oli vakaana suunnitelmana postailla, mutta päädyttiin käymään Mr.Insinöörin perheen mökillä Oulujärvellä ja oltiin kotona vasta 9 jälkeen illalla. Mentiin moottoripyörällä ja olihan se aika rankka reissu taas 2v tauon jälkeen kropalle istua kyydissä :D.
Mutta siitäkin selvittiin ja nyt ollaan tässä :p.

Tällä kertaa aattelin pari tuotetta esitellä, molemmat kasvoseerumeja!

Ensiksi loppui tämä 30ml Lumene Sisu [Urban Antidotes] Urban Intense Hydrating Serum tehotiiviste, jonka ostin jokunen vuosi sitten Marisalta. Tämä oli setissä, jossa oli lisäksi minikokoinen syväpuhdistava naamio ja 24h kasvovoide. Voide odottaa vielä käyttövuoroaan.
Tämän sanottiin sisältämiensä antioksidanttien avulla suojaavan ihoa ja lisäksi lukitsevan kosteuden ihoon.
Koostumukseltaan oli sellaista meripihkan väristä viskoosia nestettä.
Koska oon käyttänyt sekaisin kaikkia omistamiani seerumeja, niin muuta en huomannut kuin että kosteutti kyllä ihoa ihan kivasti.
Ihan kelpo seerumi, mutta en tiedä, ostaisinko normaaliin hintaan uudelleen. 
En tiedä, onko tätä Sisu-sarjaa enää myynnissäkään Lumenella...

Toisena seerumina sain käytettyä tämän 15ml minikokoisen Dr. Botanicals Cocoa Noir Time Reverse Face Serum seerumin, joka tuli Tammikuussa Goodieboxissa.
Kuten tuossa postauksessa sanoin, niin koostumus oli täysin vesimäinen, mikä itselleni yksikätisenä oli hieman haastavaa, jos en halunnut pipetin kärjellä suoraan tökkiä iholle. Tein niin kuitenkin, vaikkei se olekaan kovin hygieenistä :p.
Mutta siis, mä rakastuin täysin tuohon tuoksuun <3 <3. Käytin tätä vähän aromaterapian tapaan, oli vaan niin ihanan piristävää nuuhkia tämän ihanan kaakaomaista tuoksua <3.
Ja siis kyllä tämä kosteutti myös ihoa loistavasti. Oli kyllä aivan ihana seerumi <3.
Ja uskokaa tai älkää, tuoksun takia olisin valmis kyllä tuhlaamaan tuon postauksessa mainitun reilun 100e täysikokoiseen pulloonkin, että saisin tämän avulla sen ilon aamuihin, mitä tämän minipullon käytössä tuli :D.
Ja kun tuo minipullo kesti mulla noin puoli vuotta, niin pieni summa mielenterveyteni ylläpidosta olisi vuodeksi tuo reilu 100e!
Aktiivisempaan käyttöön ostaisin tietysti halvemman seerumin, mutta silloin tällöin muutama tippa tuoksuterapiana tätä olisi kyllä täydellistä <3.
Nyt siis täytyy alkaa etsimään nettikauppoja, josta tuota saisi mahdollisimman halvalla :D.

Tällaisia tällä kertaa!
Saapa nähdä, miten kesäloma muuttaa purkkien kulutusta nyt seuraavat 4 viikkoa! Tälle kuulle ei varmaan montaa purkkia ehdi enää kuluttaa, mutta katsotaan!
Nyt täytyy alkaa tekemään Neffille kissanruoka-tilaus, niin palaillaan asiaan ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit