torstai 10. marraskuuta 2022

Ennustuksia, Marraskuu 2022

Heissan!
Jälleen yllättäen kroppa meinaa laittaa suunnitelmille hanttiin, kun olisi nyt aikaa naputella... Mr.Insinööri lähti taas työreissulle eilen (tulee huomenna), niin eiköhän taas lihakset jumiutuneet ja migreeni iski päälle... So Fun..
No tänään uhmaan kipuja ja meikkasin ja aloin tätä ennustuspostausta viimein naputella.
Nyt on purkkejakin alkanut enenevässä määrin loppua, niin onhan jo aika tämäkin postaus saada eetteriin :D.

Hiustuotteissa edelleen samat purkit pyörii jo useampaa kuukautta, mutta marraskuu vaikuttaa erittäin lupaavalta!
Ehkä jotain on jo loppunutkin ;).

Vartalotuotteet.
Jostain syystä päädyin ottamaan kuvaan useamman suihkugeelin... Mietinnässä ilmeisesti oli, että ottaisin sitten täyttöpumpun käyttöön käsisaippuaksi vaihtelun vuoksi, mutta toisaalta se on jo ennestään täynnä, niin en todellakaan saa siinä käytettyä nuita kaikkia 3 miettimääni pulloa :D.
Mutta tästäkin porukasta on jotain jo lähtenyt pois!

Kasvojen hoito.
Taas unohtui kuvasta pari kellarin mini-kasvonaamiota.
Näistäkin on jotain loppunut jo, mutta en usko että kaikki kasvorasvat vielä loppuu. Toki paljon riippuu myös mahdollisista pakkasista, iho on alkanut selvästi jo vähitellen kuivua eli lotraaminen saattaa alkaa hetkenä minä hyvänsä!

Ja tuttuja meikkituotteita jälleen.
Myös näistä jotain on loppunut ja lisäksi on ehkä parit yllätystuotteet tulossa, tai no ensimmäinen yllätys on jo loppunut.
Eli vaikka on hiljaista postailuissa vielä ollut, niin taustalla on tapahtunut paljon ja moni kuva odottaa julkaisuaan :D.

Eli kaikkiaan olen lähtenyt yrittämään tämän kuun aikana vähennyksiä ainakin 18 täysikokoisen ja 9 minikokoisen tuotteen verran!
Plus sitten on ne muutamat yllätykset.
Tästä kuusta tulee kyllä erittäin mielenkiintoinen!

Mitään varmoja shoppailuja ei ole tiedossa, mutta näyttipä esim. Fiksuruualla olevan muutama mielenkiintoinen kosmetiikkatuote nyt poistossa!
Ja edelleen oon pähkäillyt sitä Clionadh Cosmeticsin muutaman multichrome-luomivärin tilausta, kun moni toivelistalla olevista sävyistä olisi saatavilla jo heti postitettavaksi ja lisäksi pre-order statuksella muutama muu. Päätöksiä en ole vielä tehnyt mihinkään suuntaan :D.
Olisi kyllä ihan kiva jotain hommata synttäri-piristykseksi, mutta toisella puolen vaakaa painaa se, että silläkin summalla voisi tuota ahdistavaa asuntolainaa korkeine korkoineen saada ylimääräisenä lyhennettyä...

Eli katsotaan, tuleeko tälle kuulle yhtään plussaa, vai repsahdanko kuitenkin johonkin :p. Elämme jännittäviä aikoja :D.
Eipä mulla tähän tämän kummempaa! Seuraavaksi alan sitten nuita loppuneita esitellä johonkin tahtiin, en osaa päättää, teenkö postaukset yksittäisille tuotteille, vain muutaman tuotteen satseissa :D. Oon nyt niin huono päättämään mitään!
Palaillaan asiaan tavalla tai toisella!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyviä ehdokkaita ja jos siellä on jo loppuneitakin :D Tuli tuosta Avonin vartalovoiteesta mieleen, että tammikuussa on tulossa Avon Care sarjaan Berry Fusion -sarja (mansikka & mustikka)! Kiva saada jotain ehkä hieman marjaistakin sarjaa mukaan. Ei aina niitä hedelmiä tai kukkia, mausteita jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä kuukausi on lähtenyt hyvin käyntiin, varsinkin kun plussia ei ole edelleenkään tullut :D.

      Ooo, tuo uusi sarja alkoi kiinnostaa!
      Tässä pohdin, että teenkö joulukuussa tilausta Avonille taas, mutta ehkä ootan tammikuulle :D.
      Todellakin kiva saada marjaisia tuoksuja lisää, ei niitä turhan paljon ole ollut (vadelma-mustaherukkaa lukuunottamatta)!

      Poista

Suositut tekstit