maanantai 28. marraskuuta 2022

Loppuneet kasvotuotteet, Marraskuu 2022

Hellou!
Nyt tuleekin vuorostaan lyhyt postaus, kun ei ihan ennustukset onnistuneet kasvotuotteiden kohdalla :D.
Pari tuotetta sain kuitenkin pois hyllystä!

Ensin loppui kuun alkupuoliskolla tämä 150ml Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner kuoriva kasvovesi.
Tämä tuli tilattua kokeiluun vuosi sitten Stockan syksyn Hullareilta.
By the way, mukava kyllä katsoa tuota postausta, kun aika moni tuolloin tilattu tuote on jo loppunut. Toki joitakin on vielä jäljelläkin :D.
No joo, tämä kasvovesi oli siitä positiivinen kokemus, että iho ei kuivunut, vaikka tuli käytettyä varsinkin nyt loppuvaiheessa aamuin illoin.
Samaan aikaan jäi sitten tunne, että tekiköhän tämä iholle edes yhtään mitään... Kun iholle ei jäänyt edes sellaista kosteutunutta/hoidetulta tuntuvaa fiilistä.
Oon nyt Pixin Glow Tonicin, Renin vastaavan veden ja nyt tämän Cosrxin käyttänyt sekä tietty nyt käyttöön otetun veden ja en taida tätä Cosrxia ostaa ihan heti uudelleen, koska en saanut oikein mitään vastetta tällä.

Nyt on tosiaan käyttöön lähtenyt tämä syyskuussa Lykolta kokeiluun tilaamani The Ordinaryn 7% Glykolihappo-kasvovesi ja tämä on kyllä jo tuntunut ihan erilaiselta tuohon Cosrxiin verrattuna :D.
Tarvitsee varmaan vasta parin vuoden päästä alkaa suunnitella uuden kuorivan kasvoveden hankintaa, kun tässä on tavaraa 240ml :D.

Ja sitten toinen ihonhoito-tuote, jonka sain käytettyä, oli tämä 3ml minikokoinen Avène PhysioLift Soothing Day Emulsion päivävoide, joka on jo aika vanha, liekkö tullut jostain Bette Boxista aikoinaan.
Omalla käytöllä tämä 3ml riitti epämääräisesti sanottuna 1-2 viikoksi, en muista tarkemmin.
Alkoi jo vähän tuoksua tai sitten tässä oli ennestään vähän tympeä tuoksu, joten hyvään saumaan tuli tämän poiskäyttö. Sopi hyvin meikin alle, eikä meikit lähtenyt rullaamaan.
Perushyvä päivävoide, mutta ehkä tylsä omaan makuun.
Pikagooglauksella näyttäisi olevan vielä myynnissä, mutta en ensimmäisenä olisi uudelleen ostamassa. Kiva oli kuitenkin kokeilla!

Tässäpä ne tämänkertaiset loppuneet oli!
Saa nähdä, onnistuuko joulukuun ennusteet tämän kategorian kanssa paremmin :D.
Toivon mukaan huomenna saan viimeiset loppuneet esiteltyä, niin pysyy postaukset suunnilleen aikataulussa :D.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit