lauantai 5. marraskuuta 2022

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro3, Marraskuu 2022

Heipähei!
Vaihteeksi oon kärsinyt migreenistäkin, niin oli pakko pari päivää hengähtää. On ollut enemmän hommia töissä ja kotona ollaan yritetty saada remppaa (lue takkaa) tehtyä eteenpäin, niin kroppa on sitten huomautellut rauhoittamaan tahtia.
Tuossa päivänvalon aikaan käytiin viimein haravoimassa piha, niin nyt on hyvä istahtaa koneelle naputtelemaan tämä postaus eli Deck of Panning-projektin Päivitys nro 3.
Täällä on Intro-postaus, josta voi lukea, mistä on kysymys tässä projektissa ja täällä on Päivitys nro2.
Eli miten kävi Lokakuun tuotteiden?

No oikein kivasti meni! Yhtä lukuunottamatta kaikki muut tavoitteet täyttyi eli saan nostaa 4 uutta korttia!

Ruutu 6 tuote eli Oriflamen rajauskynä ei loppunut, joten se jatkaa tässä kuussa vielä mukana.
Dermosilin Setting Spray ja Avonin rajauskynä loppuivat ja muissa täyttyi käyttötavoitteet.

Oli pakko ottaa kuva tuosta kynsilakasta, aivan mieletön vajoama taas vain 5 käytön jälkeen :o !!!
Ensimmäisellä kerralla lakkasin kynnet 2 kerroksella ja muut kerrat oli lähinnä vain paikkailua (en jaksanut alkaa poistamaan jämiä). Toki joistakin sormista oli lähtenyt lähes kaikki lakat, mutta tosiaan paikkailua se enimmäkseen oli.
Tämän parin kuukauden kokemuksen myötä voisin sanoa, että aktiivisella käytöllä saisi aika monta kynsilakkaa vuodessa kulutettua loppuun!
Ei tässäkään pullossa (alun perin 8ml) ole enää kuin max 15-20 kerralle lakkaa jäljellä!
Tämän takia aion siis edelleen ottaa aina mukaan kynsilakan, jos vaan tulee mahdollisuus :D.

Nyt sain siis 4 korttia nostaa pakasta ja tällaiset sieltä tuli!
Jälleen tuli yksi jo aiemmin ollut kortti :D.
Mä muuten huomasin tuossa muuan päivä takaperin katsoessani tämän projektin luojan eli Emilyn Maxin päivitys-videon, että se korttitaulukko oli jossain välissä muuttunut erilaiseksi kuin mitä se oli, kun mä aloitin tämän projektin itse!

Tässä oon nyt yhdistänyt kaikki taulukot ja tuota keskimmäistä, jota itse oon seurannut, ei ole enää Emilynin tiedostossa, vaan ainoastaan tuo alin.
Valitsin tuotteet nyt edelleen keskimmäisen taulukon mukaan, mutta jos alkaa usein samoja kortteja tulla, niin hyödynnän nuita muita taulukoita :).

Noh, tällainen taulukko syntyi Marraskuulle.
Lokakuulta jatkaa siis Hertta 6 eli Oriflamen rajauskynä ja uudet kortit olivat Risti 4, Ruutu Ässä, Pata 7 ja Risti 8.

Yhteiskuvassa Marraskuun tuotteet.
Uskoisin, että kaikki tavoitteet täyttyy :D.

Ruutu 4 oli "Nostalgic".
Tätä jouduin pitkään miettimään ja päädyin sitten ottamaan tämän Lumenen Blueberry Crystal Archipelago luomivärin, jonka aikoinaan taisin voittaa Kissis-blogin arvonnasta :D.
Mähän sitten täysin rakastuin tähän ja lopulta ostin ruskean, merensinisen/turkoosin, oliivinvihreän ja vaaleanpunaisen näistä, joista vaaleanpunaisen päädyin aiemmin tänä vuonna uudelleen pannuttamaan poskipunaksi muiden luomivärien kanssa :D.
Tavoitteeksi otin tälle 10 käyttökertaa, vaikka pannukin sieltä yrittää vähän kuultaa jo (ei ole läpi asti kuitenkaan tullut).
Vaikka tämä on jo todella vanha (mikäpä luomiväri ei mulla ole...), niin edelleen tulee loistavasti pigmenttiä. Ehdottomasti edelleen nämä on parhaimpia omistamiani luomivärejä!

Ruutu Ässä oli "Pick Your Space" eli valitse mikä tahansa kohta taulukosta tai selityksistä.
No tätähän käytin sitten hyväkseni ja valitsin Ruutu 9 kohdan, joka oli "Nail Polish" :D.
Päätin ottaa sitten käyttöön seuraavan omistamani Isadoran glitter-lakan eli 887 Sparkling Champagne-sävyn, joka ei ole kuvan mukainen (liian punainen jostain syystä), vaan sellainen enemmän kultaiseen menevä.
Tavoitteeksi otin tutun 5 käyttökertaa ja toivon taas saavani hyvän vajauksen pulloon!
Tätäkään en ole käyttänyt kuin sen verran, että olen lakannut kynsilakka-samplerin 3 ohuella kerroksella...

Pata 7 on tullut aiemminkin eli "A-Z Brand".
Tiny Decision-sovellus antoi kirjaimeksi Y.
Hetken taas piti miettiä, että onko mulla mitään tuolla alkavaa merkkiä, mutta alkoihan se muistua mieleen, kun kaiveli laatikoita ja katsoi läpi blogin tägit :D.
Mulla on 2kpl näitä Yves Saint Laurentin Volupté Tint-in-oil huuliöljyä (tämä Drive Me Copper ja sitten Pink About Me) ja koska ovat ikivanhoja, niin päädyin ottamaan tämän käyttöön.
Tavoitteeksi otin 15 käyttökertaa ja se tulee varmasti täyteen, kun käytän joka kerta meikkaillessa. Pitää aina huulille saada jotain siinä samalla ja varmaan 3-4 kertaa lisäilen huulille, kun juon samalla aamukahviani.
Käyttökerrat lasken kuitenkin meikkauspäivien mukaan, enkä lisäilykertojen mukaan ^_^.

Viimeinen kortti oli Risti 8 eli "This time last year".
Onneksi on tämä blogi, kun pystyi selailemaan postauksia, että mitä plussia on tullut kokoelmaan vuosi sitten :D.
Valitettavasti loka-marraskuussa ei ollut tullut mitään potentiaalista tähän projektiin (en halunnut esim. ihonhoitoa ottaa, kun niitä menee koko ajan tasaisesti).
Jouduinkin selaamaan peräti Huhtikuulle 2021 asti ennen kuin löytyi sopiva tuote ja se oli viime Huhtikuussa Goodieboxista tullut MCo Beauty Glow Highlighter Stick Creamy Illuminating Balm, Rose korostuspuikko.
Samaisen boksin pohjalakkakin oli harkinnassa, mutta päädyin korostuspuikkoon, että tulee erilaisia tuotteita mukaan :).
Tavoitteeksi otin 10 käyttökertaa ja uskoisin sen toteutuvan.
Harmi vaan, etten oikein keksinyt mitään järkevää mittausmenetelmää tälle.
Tätä on peräti 14g puikossa, enkä viittinyt alkaa rullaamaan ulos, että olisi paperille merkinnyt.
En myöskään usko, että paino hupenee tuolla käyttömäärällä juurikaan, niin punnitseminenkin oli pois suljettu vaihtoehto :D.
Mennään nyt siis ilman sen kummempia mittaamisia tämän kanssa ^_^.

Tässäpä oli Marraskuun tuotteet projektiin!
Edelleen oon tykännyt tosi paljon tästä projektista, kun saa tuotteille kiertoa ja käyttöä hyvin! Jatkan tätä todellakin nyt niin pitkään kuin henki pihisee :D.
Uskoisin tosiaan saavuttavani kaikki tavoitteet tässä kuussa, toki nuo kynsilakat on aina vähän ongelmallisia, vaikka olenkin aina hurjasti innostunut hupenevistä pulloista :D.
Taidan nyt seuraavaksi lähteä lakkaamaan ensimmäistä kertaa tuolla lakalla ja pohjalle voisinkin laittaa tämän vuoden pannu-projektissa mukana olevaa sävyä! Alan nyt todella hurjaksi ;D.

Mutta palaillaan asiaan seuraavaksi ennusteiden kanssa. Vielä ei ole purkit lähteneet loppumaan, niin muita postauksia ei vielä löydy.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tätä on hauska seurata, itse en oo motivoitunut osallistuun. Mulla tais olla sama Lumenen sinkkunappi joskus. Olis kyllä kiva päästä kurkkiin sun luomivärit. Voisko siitä tehdä ihan toiveen postauksesta? Tai instassa? Terkuin Helsingin Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä monenlaisia projekteja on kyllä kiva seurata muilla ihmisillä!

      Ja aina saa toivoa postauksia!
      On mulla ollut monesti mielessä tehdäkin taas tämän hetken tilanne luomiväreistä. Tai enhän mä oo tainnut sellaista kunnon kuvapostausta tänne aiemmin tehdäkään niistä... Ei kun oon mä joskus tainnut jonkinlaisen postauksen tehdä, mutta päivitys on kyllä tervetullut :D.

      Mutta voisin kyllä ottaa tehtävälistalle vaikka joulukuulle, kun mulla ei sitä joulukalenteria tule olemaan :D. Saisi ainakin jotain erilaista postausta taas tänne!
      Muutenkin mulla on ollut suunnitelmissa lisäksi numeraaliset listat päivittää eli laskea jälleen kaikki mahdolliset purkit, niin voisi tulevan vuoden aloittaa puhtaalta pöydältä!
      Luomivärien numeroluvut ei ainakaan täsmää tällä hetkellä, kun menivät silloin vuosi takaperin sekaisin, kun lähetin niitä pois sinne Kaarna Finlandille.
      Ja toki nuo mun Fixy Repair-uudelleenpannuttelut on myös sekoittaneet juttuja omalta osaltaan :D.
      Eli voisi kyllä nuita kaikkia laittaa listalle joulukuulle, varsinkin jos olen puolesta välistä kuuta pitämässä lomapäivät pois ensin ja sitten jos tosiaan jää työttömäksi, niin olisi ainakin aikaa :p.
      Mutta luomivärit lähtee varmasti tehtävälistalle, se kun on se mun intohimo <3.

      Poista

Suositut tekstit