torstai 30. maaliskuuta 2023

Viimeiset Loppuneet, Maaliskuu 2023

Hellou taas!
Mulla oli mielessä, että aion tehdä postauksia tällä viikolla, mutta maanantaina työpalaverin jälkeen muuttui suunnitelmat tuleville viikoille :D.
Sovittiin, että teen nyt pari viikkoa normia pidempiä päiviä (mulla on siis 50% työaika eli 20h/vko), että saadaan vyöryvä työmäärä taltutettua. Kaikki on kivoja juttuja, mutta osa on kiireellisempiä, mikä sitten pidentää päiviä, että ehtii varmasti tehdä tiettyyn deadlineen mennessä.
Ensi viikon jälkeen on kuitenkin pääsiäinen, niin sitten ehtii hengähtää ^_^.

Mutta niin, onneksi mulla ei nyt ollutkaan rästissä näitä postauksia niin paljon kuin pelkäsin ja kuvittelin!
Joudun kuitenkin sen Terra Moons-tilauspostauksen tekemään erikseen jossain vaiheessa (toivottavasti ei veny kuitenkaan 1-2 vuoteen, niin kuin niiden muutamien kanssa aiemmin kävi :D).
Samoin Deck of Panning-päivitys sekä ennusteet saattaa venähtää muutamalla päivällä, mutta yritän saada kaikki kuvat ja osan teksteistä tehtyä jo nyt viikonloppuna. Lauantaina tosin käyn ystäväni TP:n kanssa siellä Sokoksen 3+1 Päivillä, niin silloin ei ainakaan postausta tule. Silloin voin yrittää suunnitelmat saada jotenkuten kuntoon :D.
Huomenna yritän saada yhteenvedon kuitenkin tänne!
Eli katsotaan nyt viimeiset loppuneet!

Tämä 200ml Human+Kind Grapefruit Delight Shower Mousse Bodywash suihkuvaahto oli Maaliskuun aivan ensimmäinen loppunut. Muistaakseni tästä ei meinannut riittää edes yhteen kertaan eli oli jo ihan finito :D.
Tämä oli myös viimeinen kolmesta pullosta, jotka aikanaan ostin kokeiluun.
Kaiken kaikkiaan oli ihan kivoja vaahtoja, mutta eivät taaskaan ihan Rituals...-vaahtojen tasolle yltäneet, vaikkei olleet myöskään huonommasta päästä.
Mä siis rakastan sellaisia pehmeän kermavaahtomaisia suihkuvaahtoja ja koostumus pitää olla sellainen kiinteähkö sheivaus-vaahdon kaltainen.
Näissä myös tuntui, että tuoksut eivät päässeet oikeuksiinsa tai itse en saanut tuoksumaailmasta kiinni. Jotain hedelmäisen sitrusta tässä oli, mutta siihenpä se jäi.
Ei siis ollut huono, mutta sellainen pieni pettymys jäi lopulta.
Ehkä voin joskus jonkun ostaa uudelleen, mutta toisaalta haluan varmaan panostaa parempiin tai kokeilla joitain uusia vaahtoja.

Toinenkin suihkugeeli loppui, kun sain käytettyä tämän 400ml Avon Senses Moon Milk Collection Indulgent Buttermilk & Cocoa Rich Shower Crème suihkuvoiteen.
Paljon käytin suihkussa, mutta täytin myös käsisaippua-pulloa.
Ei ole pahaa sanottavaa, tykkäsin tämän pehmeästä kaakaomaisesta tuoksusta, eikä tämä ehkä samalla lailla kuivattanut ihoa kuin "normaalit" suihkugeelit.
Voisin kyllä ostaa uudelleen ja nyt yritän vain saada varastot tyhjemmäksi, että voisin aloittaa puhtaalta pöydältä suihkugeelien(kin) kanssa :D.
Ja tietystihän tuolla alepäivillä oli uusia mielenkiintoisia kylpyvaahtoja ja suihkugeelejä, joten voi olla, että repsahduksia tulee tapahtumaan...

Käsivoide-katastrofi on lähtenyt pienenemään ja sain tämän 30ml minikokoisen Balade en Provence Pear Hand Cream käsivoiteen käytettyä.
Tämä oli siis täysikokoinen, mutta oon listoihin merkinnyt kaikki alle 50ml tuubit ja purkit minikokoisiksi.
Valitettavasti tuli siis jälleen karvas oppitunti tästä jemmailusta ja aina vaan uusien rasvojen ostosta, kun tässä oli tuoksu muuttunut tympeäksi. Ei ollut enää yhtään etäisestikään päärynän tuoksua muistuttava, mikä harmitti.
Koostumus tässä oli erittäin jankkia "voita", en vaan yhtään tiedä, onko se ollut samanlainen alunperinkin.
Käytin tämän täysin jalkapohjille ja tehoiltaan tuntui vielä ihan hyvältä. Toki muutakin rasvaa käytin samalla, kun haju oli niin tympeä :p.
Ehkä joskus voisin ostaa vielä uudelleen kokeiluun, kun pystyisin reaaliaikaisesti käyttämään ja ihan käsirasvana.

Jälleen meinaa suru tulla puseroon, tämä 250ml The Body Shop Vanilla Chai Exfoliating Sugar Body Scrub vartalokuorinta oli nyt viimeinen purkki tätä sarjaa. Oon varmaan 4 kuorintaa tainnut näitä käyttää.
Edelleen jatkan saman hokemista eli haluan tämän tuoksun takaisin TBS:lle!!!
Kuorintana tämä oli siis omaan makuun hellävaraisemmasta päästä, kun sokeri kuitenkin sulaa suhteellisen nopeasti, mutta ollessani tarpeeksi nopea tämä kyllä myös kuori kunnolla.
Tämä oli myös niitä öljymäisen pinnan jättäviä kuorintoja eli jos ei sellaisesta tykkää, niin tämä ei olisi sellaista varten.
Ostaisin silti miljoona kertaa uudelleen tuoksun takia, jos olisi mahdollista.
Edelleen löytyy onneksi puolikkaat pullot suihkugeeliä ja kylpyvaahtoa. Pieni määrä on jäljellä myös tuoksusuihketta, mutta se saattaa loppua nyt parin kuukauden sisällä...

Vaan tässäpä on mun vihoviimeinen omistamani kroppakuorinta!
Otin tämän jo kellarin kylppäriin käyttöön, mutta en ehtinyt siellä käyttää. Nyt oon pariin kertaan keskikerroksen suihkussa käyttänyt ja ihan jees vaikuttaa olevan!
Saa nähdä, tuleeko ostettua nyt jotain kroppakuorintaa kokeiluun!

Viimeinen loppunut oli tämä 25g minikokoinen Rituals… Mandarin & Yuzu Soap Bar palasaippua, jonka sain aikanaan Ritualsin joulukalenterista.
En saanut oikein enää kunnon otetta tuosta, niin päätin laittaa pussiin odottamaan, että teen joko ison jämäsaippuan tai sitten silppuan kylpyyn.
Tuoksua tässä ei ollut enää juurikaan jäljellä.
Muutenkin ihan perus palasaippua.
Jos ostan palasaippuoita, niin suosin tosiaan ennemmin Lushia tai vastaavia "käsin tehtyjä".

Päätin, että nyt yritän taas alkaa enemmän käyttää jemmasta pois näitä palasaippuoita ja aloitan näidenkin kanssa sitten puhtaalta pöydältä joskus muutaman vuoden päästä :D.
Otin nyt käyttöön tämän Lush Yog Nog palan ja se hajosikin kahteen osaan (tuo sisempi osa ja ulompi "rulla"osa). Oli myös yllättävän pehmeä tuo sisempi osa, kun nyt oon sitä käyttänyt ja siitä lähtee irti pikkuisia paloja joka käyttökerralla, kun se on niin pehmeä :/.
Tuoksua on sentään jäljellä, mikä yllätti, koska tämäkin on jo aika iäkäs :D.

Vaan tässäpä ne oli!
Ihan jees kuukausi jälleen takana, mutta pohditaan asiaa lisää sitten toivottavasti huomenna yhteenvedon parissa :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie ainakin muistelen tuon päärynävoiteen olleen uutenakin aika jämäkkää, sopi hyvin yökäsivoiteeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää siis, ettei aivan täysin pilalla ollut kyseinen voide :D.

      Poista

Suositut tekstit