sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Loppuneet meikit, Maaliskuu 2023

Heissan!
Muistinkin tuossa aiemmin, että minun pitää muutamat meikkituotteet vielä tyhjentää tälle kuulle, joten aattelin esitellä ne tähän samoin tein :).

Tämä tuote eli 10g Lumene Blur Longwear Powder Foundation SPF15, 1 Classic Beige / Kultahiekka meikkipuuteri on täällä jo niin tuttu, ettei mulla ole tästä mitään sanottavaa enää. Uusi rasia lähti jemmasta nyt käyttöön ja tätä täytyy nyt muistaa katsoa joka kerta kaikilta ale-päiviltä, että saan lisää jemmaan :D.

Myös toinen meikkipuuteri eli tämä 9g L’Oreal Infallible 24H Foundation in a Powder, 130 True Beige "loppui".
Tämä kului huomattavasti hitaammin, koska käytin silmänalusille enimmäkseen.
Tämä on vähän peittävämpi puuteri kuin tuo Lumenen versio, joten soveltui hyvin itselleni tuohon sy-alueelle.
Aikanaan Sokoksella mallasin sävyn niin, että tuo Lumenen puuteri oli mallina eli ovat sävyltään suhteellisen lähellä toisiaan.
Tätä lähti myös uusi rasia jemmasta käyttöön ja oon tässä nyt Hullareiden ja 3+1Päivien sivuja selannut, niin ainakin Sokoksella näytti olevan mukana alessa eli pitää napata jemmaan lisää.

Tuttuun tapaan reunapalat menee murskattavaksi tuohon pieneen jauherasiaan ja sieltä käytän aina vähemmäksi :). Vähiin oli puuterit päässyt tuossakin purkissa eli hyvä ratkaisu oli heivata nuo jämät nyt sinne!

Viimeisenä päätin viimein luopua tästä ikivanhasta ja rikki menneestä 6ml Avon Perfect Kiss Lip Gloss, Pout More Pink huulikiillosta.
Niin kuin ennusteissa taisin sanoa, niin käytin niin kauan kuin sain järkevästi tavaraa ulos. Nyt se raja tuli sitten vastaan.

Juuri ja juuri sain tätä kuvaa varten vielä sävyä huulille (pahoittelut auki olevista suunpielistä...) ja kuva on otettu ikkunan edessä, kun ei liian valoisuuden takia salama toiminut, enkä jaksanut alkaa sen kummemmin värkkäämään.
Oon tyytyväinen, että näitä vanhoja huulituotteita alkaa vähentyä, toki monet poistuu valitettavan usein pilalle menneinä.
Tämä ei ihme kyllä haissut millekään edelleenkään, niin kuin esim. huomattavasti tuoreempi Manna Kadarin kiiltosävy, joka nyt seuraavaksi on mulla tehokäytössä tuolla meikkauspöydällä.
Pitää varmaan tutkia läpi pian myös mun Colourpopin kiillot, kun ne ovat monesti alkaneet haista turhankin "nopeasti" (nekin joo ovat iäkkäitä mulla kuitenkin...).
Onneksi sen oon näistä oppinut, etten mitään huulituotteita aio jemmata enää ikinä samalla tavalla!
Pikkuhiljaa tämäkin puoli alkaa menemään terveempään suuntaan.

Olisi mulla ehkä yksi tuote saattanut tulla tähän mukaan, mutta taidan säästää sen huhtikuulle. Sinne tarvitaan jokainen loppuja nyt, kun tulee nuo 3+1 Päivät ja Hullarit :D.
Tässä oon epätoivoisesti pähkäillyt, mistä ja millaisia tuotteita tilaisin ja ostaisin testiin...
Mulla on nyt yleisessä "tarve-jemma"-listassa: sy-voide, kasvovoide/ita, kasvosuihke, puhdistusöljy/jä, Ripsiväri/-ejä (ehkä vedenkestävä myös), MAC Fix+ ja kropparasva/-oja...
Tilaanko 1-2 täysikokoista/jättikokoa, vai muutaman "matkasetin", joissa pienempiä kokoja...
Cliniquella, Lancomella, Estée Lauderilla ja Originsilla olisi Hullareilla ihan mielenkiintoiset pakkaukset, joissa olisi putsareita, seerumeja, kasvorasvoja ja -suihkeita sekä mini sy-voiteita eri kokonaisuuksilla...
Sitten kuitenkin olisi nyt tosi mielenkiintoisia normikokoja (Huxley, Kiehl's, Bybi, Evolve, MuruMuru, Etude...), joita olisi kiva päästä kokeilemaan (nuissa pakkauksissa kun monet on jo ennestään tuttuja tuotteita :D).
No toisaalta tämä ongelma tulee ratkeamaan sillä, että mitä tulee olemaan enää jäljellä viikonloppuna. Todennäköisesti Hullareille teen tilauksen joko lauantaina tai sunnuntaina ja Sokoksella käyn lauantaina. Ja mitä ei sokokselta löydy, katson onko netissä vielä jäljellä.
Eli todennäköisesti mitään ei ole sitten jäljellä :D. Tulee halvaksi!

Mutta nuo Hullareiden sivut on kyllä aivan p*rseestä jo nyt, ei yhtään toimi ja lataa ihan hirveän kauan... En todellakaan aio yrittää esim. keskiviikkona taistella tuon kanssa, kun nytkin selaaminen on täyttä tuskaa...
Harmillista, kun huomasin monien (samojen) tuotteiden olevan melko paljonkin halvempia Hullareilla Sokokseen verrattuna...
Nooh, murehditaan sitä viikon päästä lisää :p.
Vaan nyt taidan lähtä suunnittelemaan Deck of Panning-juttuja vähän valmiiksi Huhtikuuta varten!
Tulee taas mielenkiintoista olemaan ^_^.
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit