sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Parit silmänympärysvoiteet kulutettu

Hellou!
Nyt sain viimein tyhjenneltyä purkkeja, niin voi aloitella esittelyt tällä pikkupostauksella :D.
Eli silmäympärysvoiteita vuorossa! Nämähän ei vielä loppuloppunut, mutta tuubit sain peilikaapista pois :D.

Mä leikkasin auki jo viime kuussa tämän 20ml Dermosil Skin Comfort Overnight Eye Mask yösilmänympärys-naamion, kun en enää saanut ulos mitään, vaikka kuinka hakkasin tuubia :D.
Siellähän oli voidetta jäljellä vaikka kuinka paljon ja ehdin spaattelillakin käyttää sitä todella runsaasti, kunnes pari päivää sitten sain aikaiseksi kaivaa loput tuohon "rasiaan".
Tuostakin määrästä tulen käyttämään todennäköisesti ensi kuuhun asti, ellei pääse kuivumaan :D.
Oli loistavasti yöajalle sopiva, samoin talviajalle eli piti hyvin kosteutettuna ihon. Alkavat kuivat läntitkin pysähtyivät tällä nopeasti.
Ei ole todellakaan mitään pahaa sanottavaa tästä, kun on vielä riittoisaakin, vaikka monesti tuli vahingossa ruutattua ihan liian iso voidepallero! Ostan erittäin mielelläni uudelleen yökäyttöön.

Samaiseen rasiaan toiselle puolelle sain tyhjennettyä myös tämän 15ml Herbina Kosteuttava Silmänympärysvoiteen, josta kyllä edelleen sai väkivaltaisesti koputtelemalla voidetta ulos.
Ajattelin kuitenkin säästää tilaa, niin on nyt molemmat voiteet samassa rasiassa :D.
Tätä käytin aamuisin ja oon jo aiemmin yhden tuubin tätä kuluttanut, joka tuli Bette Boxista. Tämän voitin jostain arvonnasta :D.
Hyvä ja halpa sy-voide, joka sopi hyvin meikin alle itselläni.
Tiukassa rahatilanteessa ostan varmasti uudelleen, mutta nyt onneksi saa pitää hetken paussin (kunhan tuosta rasiasta vielä loppuu), koska kyllästymistä on havaittavissa :D.

Kaapissa on vielä nämä minikokoiset (de_Cure 7ml ja Origins 5ml) jäljellä, joten nämä lähtee vähitellen kokeiluun ja käyttöön. The Ordinaryn caffeine-seerumi mulla on koko ajan käytössä voiteiden alla ja sekin on jo puolessa välissä vajaa!
Voisin varmaan ihan hyvällä omalla tunnolla ostaa jonkun uuden kokeiluun sitten joko 3+1 Päiviltä tai Hullareilta, vaikka toki näillä selviän varmasti syksynkin alepäiviin asti :D. Täytyy pohdiskella! On kuitenkin se fiilis, että pitäisi olla varastossa se yksi aukaisematon kappale, ettei varmasti pääse loppumaan kesken tai joudu sitten hätiköiden ostamaan uutta :D.
Vielä joutuu siis mieltä työstämään, vaikka ei tässä toisiaan mitään katastrofia tämän tuoteryhmän kanssa ole eli ihan hyvin voisin sen yhden aukaisemattoman kappaleen hommata.
TL;DR alan olla unelmatilanteessa nyt sy-voiteidenkin kanssa!

Voisin huomenna yrittää raahautua koneelle ja esitellä kuukauden ensimmäisen plussan, johon repsahdin toissapäivänä :p. Ei ollut paha repsahdus sekään, kun teoriassa melkein tarpeeseen tuli jo :p.
Niin ja ehkä sen Terramoons-tilauksen saatan saada ensi viikon aikana, kun paketti on jo Suomeen tullut eilen. Jospa olisi jo huomenna tullattavissa!
Vaan eipä tällä kertaa muuta!
Palaillaan asiaan toivon mukaan huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Aika hyvin siullakin jemmojen kulutus edistyy! Sy-voiteet on kyllä ehkä ärsyttävimpiä, kun pakkaus on pieni, mutta tarvittava määräkään ei suuri ole, joten rahalle saa kyllä vastinetta :D

    Miultakin taitaa tuo origins olla, tuli joulukalenterista (monen muun pikkupurkin kera) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo, nyt oikeasti alkaa olla monet tuoteryhmät niin lopussa, että saisin alkaa ostamaan varastokappaleet odottamaan vähitellen!
      Ihonhoidon puolella varsinkin alkaa olla tämä tilanne, meikkipuoli toki on oma tarinansa, mutta kyllä sielläkin muutama vähäisenä oleva tuoteryhmä löytyy ^_^.
      Kyllähän tämä on aikaa vienyt, että tähän tilanteeseen oon nyt viimein päässy, 12 vuotta tulee kesällä blogin aloituksesta eli kärsivällisyyttä, repsahduksia ja voittoja mahtuu matkan varrelle :D.

      Mutta joo, sy-voiteet on kyllä pirullisia, itselle riittäisi hyvin ihan max 10ml tuubit/purkit, niin ei täysin pääse kyllästymään tuotteeseen :D

      Poista

Suositut tekstit