lauantai 18. maaliskuuta 2023

Mélusine Mascara & Conditioner 3-in-1 kuivui kasaan

Heissan!
Aattelin nyt jatkaa loppuneiden esittelyä tällä seuraavalla ripsivärillä, johon mulla sitten meni täysin hermot, niin kuin viime kuussa ennustelin...

Kyseessähän oli siis tämä 10ml Mélusine Mascara & Conditioner 3-in-1 ripsiväri, joka on näköjään tullut jo Joulukuussa 2020 Goodieboxista...
Mä luulin, että se ois tullut 2021 puolella... Noh, tämä saattaakin sitten selittää, miksi tämä oli niin ärsyttävä eli oli varmasti päässyt jonossa ollessaan kuivumaan...
Harja oli tuollainen silikoninen, jossa toisella puolella pidemmät ja toisella puolella lyhyet harjakset. Monesti oon kertonut, etten ole tällaisten silikonisten harjojen ystävä, enkä tykästynyt tähänkään.
Lisäksi tuo harja oli aivan liian "lerppu" ja joustava eli se hankaloitti entisestään kuivahtaneen massan saamista ripsiin.

Otin eilen kuvat tuosta ripsarista ripsissä, niin tässä tulee kuvia.
Ensin ripset ilman ripsiväriä.
Otin kuvat sekä ilman meikkiä, että tuolla luomiväri-kombolla.
Käytin Clionadh Cosmeticsin Archeo-palettia (sävyt "Erosion" ja "Nomad" luomen pohjalla, "Sulfur" kulmaluulla ja sävyt "Artifact" ja "Sundial" luomen päällä).

Tässä on kuvan oikean puolen ripsissä valkea Avonin ripsi-primer. Se vaan valitettavasti ehti kuivua liikaa kuvia ottaessa, niin ripsarin levitys sen päälle oli entistä hankalampaa...

Mutta tässä sitten lopputulos.
Valitettavasti ei kunnolla näy ne kuivat klimpit ripsissä...
Mä sain siis varmaan 10min taistella joka kerta tätä ripsiväriä laittaessa. Tuo primer pikkuisen nopeutti sitä, kunhan sen ei antanut liikaa kuivua.
En siis saanut harjaa kunnolla mun ripsien väliin, kun harjan varsi jousti liikaa.
Lisäksi varisi todella paljon, mutta oli varmaan jo liikaa kuivahtanut.
Ei tule ikävä!

Ottaessani tämän käyttöön alkuviikosta tuntui, että taivas aukeni jälleen, kun ripsivärin sai levitettyä ilman kauheaa taistelua parissa minuutissa. Vielä joudun totuttelemaan tämän kaarevaan harjaan sekä siihen, että tämä taitaa lähteä ripsistä vain lämpimällä vedellä (öljy ei liikauttanut tätä mihinkään :D). 
Tämän pitäisi olla suhteellisen tuore, kun hommattu viime syksynä 3+1 Päiviltä :p.
Sitten varastossa on odottamassa enää tuon samaisen oston Estée Lauderin ripsari!
Niin ja mulla on vielä tämä 1,5v takainen vedenkestävä ripsari, joka varmaan alkaa olla kuiva... Pitää joku päivä laittaa sitäkin kokeiluun ja heivata pois, jos on kuivunut.
Tuota Maybellinea pitää kokeilla sadepäivinä, että pysyykö hyvin, sitten voisi alkaa tuota ostamaan "vedenkestäväksi" ripsiväriksi.
Mutta ripsiväri taitaa olla sallittu ostos seuraavilta ale-päiviltä myös \o/.

Ihan kivasti siis etenee vähennykset!
Palaillaan asiaan taas seuraavien tuotteiden kanssa pian!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit