perjantai 16. kesäkuuta 2023

Biozell Color Mask, Mandarin

Heissan taas!
Oon tässä tarkoituksella tyhjennellyt tuotteita ja odotellut lomaa.
Nyt oonkin vielä ensi viikon lomalla sekä yksin kattivahtina, kun Mr.Insinöörille tuli tämän viikonlopun Norjan reissun lisäksi ex tempore työreissu ensi viikolle Viroon. Oon sitten juhannuksenkin yksikseni, kun mies kotiutuu vasta juhannuspäivänä iltamyöhään :p.
Eli aikaa riittäisi postailuihin nyt!

Aloitetaan nyt yhdellä tuotteella, jonka sain tyhjättyä jo viime kuussa, mutta en käytettyä :D.

Sehän oli tämä tammikuussa hiusvärin ylläpitoon ostamani 150ml Biozell Color Mask, Mandarin värinaamio. Omaa rahaahan en käyttänyt, kun käytin silloin saamani lahjakortin :p.

Sain siis Mr.Insinöörin avulla tyhjättyä tuubista viimeiset rippeet tuohon rasiaan ja toissapäivänä käytin tuon pois.

Yritin vaikka ja miten saada kunnon vertailukuvaa ennen ja jälkeen maskin käytön, mutta ei tämä näytä todellisuutta, kun salamavalolla näyttää molemmat lähes samalta :/.
Väri oli kyllä ennen käyttöä melko hyvin haalistunut ja nyt sain ihan kivan oranssin takaisin latvoihin. Juuret toki on jo lähemmäs 5cm mittaiset, kun käyn niin harvoin kampaajalla.
Mielestäni tämä oli oikein kiva tässä värin ylläpidossa, kun sai kirkastettua sävyn takaisin.
Eli voisin kyllä ostaa uudelleen näitä Biozellin naamioita, jos pitää ylläpitää jonkun aikaa sävyä ^_^.

Tammikuun alussa kävin tosiaan tuon oranssin pään ostamassa, katsotaan, milloin budjetoin seuraavan käynnin ja mtä väriä sitten olisi luvassa :D.
Täytyy nyt vaan ensin odottaa hammaslääkärilaskut, niin sen jälkeen on taas viisaampi!
Vaan mä todennäköisesti nyt hieman enemmän aktivoidun täälläkin, kun on purkkeja kertynyt ja kun yksin tosiaan oon. Tämä yläkerta on vaan jälleen pätsi, kiitos näiden yli +20C lämpöjen :p. Toistaiseksi oon selvinnyt näiden kelien kanssa onneksi, katsotaan miten ensi viikolla käy!
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit