sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Parit vartalorasvat käytetty, Kesäkuu 2023

Heissan!
Sepä tulikin postailu-mahdollisuus nopeammin kuin luulin...
Mr.Insinööri ei päässytkään vielä eilen kotiin, kun työhommat k*si tehokkaasti... Joutui maanantaille (eli huomiselle) siirtämään lennon.
Noh, sainpahan tänään tosiaan naputella tämän postauksen :D.
Täytyy katsoa, pitääkö loput loppuneet esitellä yhdessä postauksessa, vai saisinko aikataulun pysymään erillisiin postauksiin. Itsekin täytyy huomenna jälleen palata töihin :D.
Mutta mitä on päässyt loppumaan tällä erää?

No tämä 40ml minikokoinen Dermosil Sensitive Hand Cream käsivoide kohtasi loppunsa eilen.
Mulla ei siis ole edelleenkään "oikeita" jalkavoiteita käytössä, vaan käytän nyt kaikkia varastoista löytyviä sekalaisia rasvoja siihen käyttöön, että katastrofit hellittäisi otettaan purkeista :D.
Käsivoiteissa on nyt ollut suurin katastrofi, joten loogisesti niitä oon jalkavoiteina käyttänyt.
Tämä Dermosilin rasva mun piti ottaa muistaakseni töihin käyttöön, kun edellinen siellä loppui, mutta tämän tuoksu oli valitettavasti päässyt muuttumaan tympeäksi.
Niinpä se oli hyvä käyttää jaloissa, kun sieltä ei suoraan tullut nenään :D.
Ihan kohtuullisen hyvässä kunnossa mulla on jalkapohjat pysyneet, vaikka näitä erilaisia käsivoiteita oon nyt käyttänyt eli ihan ok kosteutusteho sinnekin. Varmaan olisi käsissäkin riittänyt näin kevät-kesä aikaan.
Tämä on tullut todennäköisesti jossain joulunalun minituubi-pakkauksesta...
Todennäköisesti vastaisuudessakin ostan niitä pakkauksia, kunhan nuo vanhat rasvat on vähentyneet hyllyssä. Excelin mukaan löytyy vielä 10 erikokoista käsivoidetta hyllystä tai käytössä...

Tämä Ritualsin 70ml käsivoide on ollut samaan aikaan käytössä tuon Dermon kanssa, kun tässä taas on ihan hyvä tuoksu, mutta se on hivenen liian voimakas käsivoiteeseen.
Eli tasapainottivat toisiaan hyvin tässä :D.
Mulla on toinen Ritualsin käsivoide olohuoneessa käytössä, mutta se on melko jankkia yöbalmia, niin sekin tulee jalkavoiteeksi siirtymään ainakin osaksi viimeistään syksyllä. Yöpöydällä mulla on Lushin vanha käsivoide-pala, joka on aika öljyinen, niin yökäsivoidetta en vielä tarvitse uutta.
Pitää katsoa myös miltä varastohylly näyttää, että olisiko siellä jotain muutakin jalkavoiteeksi :).

Ja sitten sain kuin sainkin tyhjennettyä tämän 180g Manna Kadar Renewing Body Butter vartalovoiteen, joka on tullut Goodieboxista Elokuussa 2020.
En tiedä, oliko ikä jo tullut vastaan, mutta kevät-talvella olisi voinut enemmänkin kosteuttaa, imeytyi aika nopeasti ihoon. Nyt kesähelteillä tämä oli ihan riittävä.
Tuoksusta en osaa sanoa, omaan nenään ei ainakaan tuoksunut oikein miltään.
Vartalovoiksi en kutsuisi tätä, kun ihan voidemaista oli, ei sellaista "kaiverrettavaa" voita.
Ei jäänyt ikävä, mutta kiva oli kokeilla.

Sain jo eilen avata käyttöön tämän seuraavan rasvan (tai geelin), jota jemmasin tarkoituksella näin kesään. Tämä olisi pitänyt "päivämäärän" mukaan käyttää ensin, kun oli vanhempi (tullut Betteboxista Joulukuussa 2019), mutta ihan hyvältä tuoksui :).
Tämä on käytössä varmaan seuraavat 2-3kk ainakin.

Ja odottamassahan mulla on enää nämä 2, ei enää katastrofia :D.
200ml + 400ml eli uskoisin pärjääväni ensi kevääseen, mutta täytyy katsoa tilanne lokakuussa uudelleen, kun ale-päivät taas tulee, että pitääkö täydentää. Tokihan Goodieboxista ehtii taas jotakin tulla, kun se 3 boksia vielä tulee :D.

Tässäpä oli tämänkertaiset!
Katsotaan, ehdinkö huomenna päivittää seuraavia purkkeja, vai meneekö aikataulu uusiksi :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit