lauantai 24. kesäkuuta 2023

Muutamat seerumit käytetty, Kesäkuu 2023

Hellou!
Oli tarkoitus jo eilen tämä kirjoitella, mutta meikkaamisen jälkeen alkoi niska kipuilla sen verran, että aattelin tähän päivään jättää. Ei niska sen parempi ole, mutta pitää nyt kirjoitella tämä pois.
En tiedä, eikö niska tykkää oikein tuosta jumppa-ohjelmasta, joka nyt on menossa... Tällä viikolla mulla alkoi harjoitusjakso nro3 ja nyt jotenkin ärtyneempi ollut tuo niska. Varsinkin venytykset tuntuu jotenkin pahalle jostain syystä :(. Muuten tuon ohjelman kanssa on mennyt hyvin nämä viikot. Ehkä tuo vaatii vaan totuttelua enemmän, kun sen verran jumissa lihakset on... Ehkä seuraavat 5 viikkoa tuo helpotusta :p.

Mutta tosiaan, tässä kuussa sain hyllyiltä pois muutaman seerumin!

Päätin nyt tämän ensimmäisen lomapätkän aikana käyttää viimein pois tämän 10ml minikokoisen Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-tan Serum itseruskettavan kasvoseerumin, joka on tullut LookFantastic-joulukalenterista 2020 (luukku 11).
Kuten ajasta voi päätellä, niin en tosiaan käyttänyt säännöllisesti, vaan joskus ja jouluna :p. Lähinnä viikonloppuisin ja vapaapäivinä.
Käytin tätä yleensä tuon pipetillisen (tuli 6 tippaa) ja ehkä se jotain sävyä toi kasvoille. Huomasin silmämeikkejä kuvatessa, että kasvot oli "eri sävyä" kuin silloin, jos en ollut tätä laittanut.
Hauskahan se oli tällainen kokeilla, mutta en vaan osaa itseruskettavia käyttää, joten ei tule ainakaan itse ostettua uudelleen.

Sitten loppui tämä 30ml The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum kasvoseerumi, jonka tilasin kokeiluun Lykolta viime syksynä.
Käytin tätä iltaisin ja laitoin monesti myös glykolihappo-veden alle (samassa tilauksessa ollut).
En osaa oikein sanoa, oliko tästä yksinään apua, vai oliko se glykoli-vesi isommassa osassa, kun sitä käyttäessä mulla hieman kuivahtaa ihon pinta.
Lisäksi mulla tulee aina enemmän finnejä, jos syön paljon suklaata tai juustoja.
Ei mulla ainakaan mitään hirveitä paiseita ole naamassa ollut tätä (ja kasvovettä) käyttäessä.
Jotenkin aina niin hankala näitä arvioida, kun käytän miljoonaa tuotetta yhtä aikaa, että mikä on se vaikuttavin :D.
Pitää katsoa, muuttuuko tilanne mihin suuntaan, kun nyt oon aloittanut sen Goodieboxista juuri tulleen mini seerumin, jossa myös niasiiniamidia oli. Ehkä tätä sitten voisi ostaa uudelleen, jos kasvot pysyy vähempi finnisenä, josta voisi olettaa niasiiniamidin toimivan iholla.

Ja viimeisenä loppui (itse asiassa tänään) tämä samaisessa Lykon tilauksessa tullut 30ml The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG Eye Serum silmänympärysseerumi, joka on 2. käyttämäni pullo.
Pipetillä en oo pystynyt ottamaan enää viikkoon, mutta valutin purkkiin jämät, joka loppui tänään.
Aika lailla reilut 10kk tuli käyttöä, kun käytin aamuin illoin 1 tipan, joka välillä tuntui olevan jopa liikaa :D.
Antoi mielestäni kivasti lisäkosteutta ja talvella mulla ei luomet kuivuneet juurikaan. Mielestäni ehkä tuo pientä "pirteyttä", vaikka on nämä mun sy-alueet aika toivottomia huonon nukkumisen ja rakenteellisen tummuuden takia :D.
Aion taas jossain vaiheessa, kun teen tilausta johonkin suuntaan, ostaa pullon kaappiin, lähinnä tuon lisäkosteuttavuuden takia.

Mun pitäisikin alkaa suunnitella tilausta johonkin suuntaan, josta saan lisäksi sivellin-putsarisuihketta...
Lyko on yksi vaihtoehto, mutta oon kuullut, että LookFantasticilta saisi tilattua putsaria jättipullossa, BeautyBaylta se ei onnistunut, kun aikanaan yritin.
Saa siis alkaa listaa suunnittelemaan :p.
Mutta yritän tässä taas kirjoitella seuraavat loppuneet piakkoin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit