lauantai 3. kesäkuuta 2023

Ennustukset, Kesäkuu 2023

Heissan!
Edelleen oon melko hyvin aikataulussa suunnitelmien kanssa :D.
Tuossa tosiaan katsoin ja kuvasin mahdollisesti tässä kuussa loppuvat purkit.
Ei nyt edelleenkään tule olemaan mitään purkki-ilotulitusta, mutta hieman enemmän on mahdollisuuksia kuin toukokuussa :p.

Tässä on hiustuotteet ja yllättävän monta tuoksutuotetta!
Nyt mä vannon, että nuo hiuslakat loppuu tämän kuun aikana, vaikka se olisi mun viimeinen tekoni :D. Ei niissä enää juurikaan "helise" mitään, joten ovat kyllä ihan lopuillaan.
Lisäksi mulla on jo yksi tuote loppunut, joten se ei ole kuvassa.
Mini-Escada on Deck of Panning-projektissa ja uskon nyt vapailla ja lomalla sen tyhjenevän, näyte ja täysikokoinen ovat vessatuoksuina.

Kroppatuotteet.
Suihkugeelit tyhjennän suihkukäytön lisäksi käsisaippuaksi eli ne loppuu varmasti.
Käsivoide on jalkavoiteena ja huvennut lupaavasti, eikä kroppavoiteessakaan oli kovin moneksi käyttökerraksi enää tavaraa.
Kroppasuihke loppuu myös hyvin todennäköisesti, koska sitäkin käytän myös vessatuoksuna.

Kasvotuotteissa on enemmän "toivotaan toivotaan"-tuotteita.
Huulituotteet ovat epätodennäköi-simmät loppumaan, mutta aion yrittää parhaani silti.
Muut tuotteet loppuvat paljon todennäköisemmin.

Eli kesäkuussa lähden yrittämään 11 täysikokoista ja 7 minikokoista tuotetta sekä 1 näytettä.
Ehkä voisin kokeilla ottaa mukaan lisää tuoksunäytteitä, niin niitäkin saisi edelleen vähemmäksi. Kohta osa ei varmaan tuoksu millekään, kun alkaa olla niin iäkkäitä :p.
Oon kyllä huomattavasti tyytyväisempi näihin kuin viime kuussa, joten jospa nyt tulisi enemmän vähennystä!

Plussista sen verran, että mä nyt vaihdoin Goodieboxin siihen normaaliin versioon ja meen nyt noin 3-4kk sillä, kunnes saan pisteet täyteen vielä ilmaiseen boksiin. Eli niistä on nyt lisäyksiä tulossa seuraavat kuukaudet.
Sitten oon pikkuisen miettinyt tekeväni tilausta jälleen Avonille (eli uutuuksia kokeiluun), mutta pitää vielä pohtia, teenkö sen kuitenkin vasta loppukesästä.

Mulla tulee todella paljon rahallista menoa hammaslääkärikäynneistä (tällä viikolla oli 3 kertaa ja ensi viikolla kerran) ja kun saan sen yökiskon, niin sekin tekee yksinään jo 250e...
Eli voipi mennä muu ylimääräinen ostelu myöhemmäksi, kun haluaisin myös ylimääräisiä lainalyhennyksiäkin edelleen tehdä. Lokakuussa on taas koron tarkistus, niin haluan saada lainaa pienemmäksi siihen, ettei kovin paljolla kuukausierä taas nouse. Tosin tätä menoa, mitä korot näyttää nousevan, alan saada ASP-lainan korkotukea tuon tarkistuksen jälkeen, mikä auttaa ehkä parikymppiä :p.

On kuitenkin pakko ottaa sekin huomioon jälleen, että ensi vuoden alusta saatan olla työttömänä eli siihenkin pitää alkaa taas varautua jo tässä vaiheessa, vaikka samaan aikaan haluan uskoa, että asiat tulee taas järjestymään, niin kuin on tapahtunut viimeiset 3 vuotta.
Voi myös olla, että syksyllä saatetaan aloittaa lisäksi yläkerran remontointia, joten siihenkin haluan panostaa sitten parhaani mukaan. Kuitenkin mä täällä kotona vietän 95% ajastani, niin sen mukaan haluan viihtyisyyttäkin :D.
Jos tuo rempan aloitus toteutuu, niin olisi kiva saada nuita varastoja tuolta mun huoneesta vähemmäksi, kun olisi sitten vähemmän tavaroiden roudaamista :p. Eli ehkä olisi lopulta parempi laittaa ylimääräisen kosmetiikan ostot nyt jäihin hetkeksi :D.

Mutta seuraava postaus on pikkurepsahduksista, kun tein tilauksen pitkästä aikaa Fiksuruualle viime kuun lopulla! Jospa nyt ei muita repsahduksia tule!
Eli palataan asiaan jo ehkä huomenna!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hyvin loppuu tässä kuussa sulla! Mulla olis kans reissussa mukana olleita näytekokoja ja matkakokoja tyhjennettävänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy toivoa, että enemmän loppuisi kuin viime kuussa :D

      Poista
  2. Hyviä loppuvia ehdokkaita! Mie just eilen tein Avonin tilauksen :D Tilasin myös paljasjalkakengät kokeiluun, saa nähdä miten käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaava alku ollut nyt loppuneiden kanssa! Saa nähdä miten loppukuusta käy :D.
      Mä just tuossa selasin Avonin kuvaston läpi netin kautta, kiinnostaisi kyllä muutamat jutut aika paljon... Täytyy pohtia edelleen vielä hetken, teenkö tilauksen tässä kuussa vai en :D.

      Poista

Suositut tekstit