perjantai 8. tammikuuta 2021

Goodiebox Essentials Face Mist, vuoden 2021 ensimmäinen loppunut

Hellou!
Tässä aloin tekemään syönnin jälkeen tätä postausta, niin Neffi-katti päätti änkeytyä syliin... Noh, yritetään nyt sitten erittäin epäergonomisessa asennossa tehdä tämä (ei sitten onneksi kauaa ollutkaan, kun alkoi pitkillä kynsillä ottamaan liikaa reisistä kiinni, ettei tipu :D)...
Tämä ensimmäinen loppunut sopiikin täydellisesti nyt tähän, sillä liittyy samalla asiaan, joka tänään selvisi sähköpostissa.

Eli sain jo kuun ekana päivänä suihkittua tämän 150ml Goodiebox Essentials Cotton Cloud Face Mist kasvosuihkeen loppuun ja tämähän tuli mulle itselleni ensimmäisestä Goodieboxista viime Helmikuussa.
Suihkeen "suihku" oli tässä aika märkä ja runsas. Suihkaisin monesti vain pari kertaa joko käteen tai sitten suoraan poskille ja levitin sitten koko kasvoille.
Varsinkin nyt loppuvaiheessa tuli testattua myös kerrostaminen pelkästään tällä (mulla kun on ne pari muutakin kasvosuihketta käytössä) ja kosteutti kyllä kivasti ihon ja antoi hyvän pohjan seerumille ja voiteelle!
Ihan jees kokemus tästä jäi, mutta en tiedä, haluaisinko uudelleen ostaa enää (jälleen se testi-minä huutaa) :).

Mutta sitten se toinen asia Goodieboxiin liittyen.
Nyt se sitten tapahtuu eli Betteboxilaisten hinta nousee samaan kuin mitä Goodiebox on eli 24,95e/kk.
Tänään tuli sähköposti, että tammikuun loppuun mennessä pitää aktivoida tili uudelleen ohjeiden mukaan tai tammikuun boksi on sitten viimeinen boksi (ja myös kerätyt pisteet nollautuu).
Päädyin aktivoimaan tilin vielä, kun pisteitä mulla olisi kuitenkin yhteen boksiin jäljellä.
Mulle tulee siis helmikuun boksi tuolla normihinnalla, sitten pisteillä maaliskuun boksi ja sen jälkeen lopetan tuon toistaiseksi.
Tilin uudelleen aktivoinnin houkuttimena oli myös se, että saa ilmaiseksi joulukuussa 2019 tulleen "Go with the Glow"-boksin. Sisällön googletettua totesin, että mikä ettei, ihan jees tuotteita näytti olevan.

Eli taitaa sittenkin tulla miinuskuukausia tänä vuonna purkkien kanssa!
Onhan tämä tietyllä tapaa todella haikeaa, kun itselleni ensimmäinen Livbox tuli Toukokuussa 2013...
Nytpä voi sitten surutta testailla muitakin bokseja, jos tulee sellainen fiilis :D.
Sain tästä kuitenkin lisämotivaatiota nimenomaan tähän vähennysprojektiin eli jos saan loppumaan jotain, niin ei tarvitse enää tuskailla, kun seuraavan kuun boksista tulee kuitenkin taas uusi samanlainen tuote.
Erittäin mielenkiintoinen vuosi siis tulossa tämän mun purkkimeren kanssa!

Niin ja toinenkin mielenkiintoinen asia tapahtui tässä.
Aloin tuossa alkuviikosta mietiskellä, että jotain täytyy nyt muuttaa elämässäni, kun nämä mun hartiat on niin jumissa ollut viime päivät, eikä tuo lyhyt vuodenvaihteen lomakaan tuonut kunnon helpotusta.
Niinpä päädyin ehdottamaan töissä, että tekisin tämän Tammikuun ja Helmikuun 50% työajalla ja katson, miten kroppa suhtautuu asiaan.
Mulla olisi siis ollut apuraha tammikuun loppuun, mutta laskeskelin, että tulen ihan hyvin toimeen, vaikka jakaisin sen helmikuulle, kun se on kuitenkin vielä tuplasti sen mitä esim. työmarkkinatuki olisi ja jotenmiten silläkin pärjäsi säästöjen kanssa.
Sain siunauksen asiaan eli katsotaan, miten tämä lähtee sujumaan ^_^.
Siis edelleen rakastan täydestä sydämestäni tuota labrassa toheltamista, mutta pakko oli nyt myöntää vastoin tahtoani, että kroppa ei vaan taida pysyä enää ainakaan tässä mun nykytahdissa mukana :/.
Ja kun rakastan myös kosmetiikkaa ja näitä mun purkkeja ja meikkejä sekä tätä piskuista blogiani, niin haluaisin, että se vapaa-aika sekä lomapäivät, mitä töistä jää, ei menisi vain putkirullan kanssa maatessa ja lääketokkurassa :/.
Tämä tuleekin olemaan nyt erittäin mielenkiintoista seurata, miten hommat sujuu ja millainen fiilis tulee tuolla 20-25h työviikolla!

Vaikuttaa todella nyt siltä, että jotain muutoksia tänä vuonna taitaa ehkä tapahtua (eikä puhuta nyt vielä mitään viime päivien USAn tapahtumista...)!
Mites teillä on vuosi lähtenyt käyntiin? Oletteko tehneet jotain samantyyppisiä ratkaisuja?
Jatketaan taas höpinöitä seuraavassa postauksessa!
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Onhan tuo aika roima hinnannousu, kun aiemmin saanut vajaalla 15 € :D Nousee siis pahimmassa tapauksessa 10 eurolla boksin hinta. Keskustelupalstoja olen seurannut ja moni miettii lopettamista juurikin hinnan vuoksi ja niitä asiakaspalvelu sekoiluja on monella :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se hinta oli 13,90, ja ihan varmasti en enää tilaajana jatka tämän jälkeen.
      Mullakin ois pisteitä yhteen ilmaisboxiin, eli pitää varmaan tehdä samoin kuin Anzu.
      Toisaalta ärsyttäisi pistää enää senttiäkään tähän boxiin :D

      Poista
    2. Mimosa:
      Joo, onhan tuo reipas nousu, kun ite sen 13,90e maksanut. Toki oon kyllä ollut sisältöön tosi tyytyväinen, mutta tuolla uudella hinnalla en ehkä säännöllisesti enää tilaisi, vaan nyt voin rauhallisin mielin varastoja kulutella vähemmäksi ja sitten kun siltä tuntuu, niin voi taas pari kuukautta tilata jotain boksia :).
      Nyt ei tarvitse yhteen boksiin enää sitoutua, kun ei noin halvalla hinnalla enää mitään muuta saa :D.

      Heli:
      Tuo vanha hinta oli kyllä kiva :D.
      Itseäni ei toki nyt haittaa laittaa tuota 25e tässä uudelleen aktivoinnissa, oon ollut ihan tyytyväinen bokseihin ^_^.
      Mutta nyt tuli hyvä syy lopettaa tilaus ja keskittyä toden teolla purkkien käyttämiseen ja vähentämiseen.
      Sitten halutessaan voi taas jostain tilata boksin sillon tällön, kun ei tarvitse hinnan takia yhteen sitoutua (kun ei mitään boksia enää nykyään saa tuolla 13,90e hinnalla :D).

      Poista

Suositut tekstit