maanantai 4. tammikuuta 2021

Tammikuun 2021 Ennustukset

Heissan!
Tänään on ollut mun miniloman viimeinen päivä, joka kului ensin nukkuessa ja meikatessa ja sitten loppupäivä järkyttyneenä lukiessa Alexi Laihon kuolemasta...
Children of Bodom oli nuorena myös yksi tärkeistä bändeistä, jota tuli kuunneltua paljon.
Aikuisiällä on tullut kuunneltua vähemmän, mutta onneksi ehdin livenä nähdä edes kerran Qstockissa, todella taitava bändi genressään. Onneksi musiikki ei kuole koskaan <3.
Musiikkimaailma menetti jälleen paljon :(.
Ja vuosi 2020 pääsi vielä kerran iskemään nyrkkinsä palleaan...

Mutta nyt vähän kepeämpään aiheeseen eli kosmetiikkaan. Katsotaan, mitä pulloja sain raavittua kasaan, jotka yrittäisin kuluttaa tämän vuoden ensimmäisen kuukauden aikana pois.

Nämä hiustuotteet taitaa olla tuttuja viime kuulta.
Jos nyt en enää säästelisi, vaan saisin suurimman osan pois.
Toki nuo hoitsikat on kellarin kylppärissä eli muutama kerta pitäisi siellä suihkutella!

Sitten kasvojen puhdistukseen liittyvät tuotteet.
Vedenkestävän silmämeikin putsaria on tullut käytettyä aika reippaasti viimeiset pari kuukautta, kun on aktiivikäytössä vedenkestävä ripsari.
Kasvovesi ja Avonin öljy on tuossa, että jos saisin pullot tyhjennettyä pienempään sekä täyttöpulloon.
Naamio on saunakäytössä, eikä paljoa enää olisi tuubissa. 

Kasvoille hoitotuotteita löysin nämä.
Nuo kapselit on tullut eleven-kalenterista, lisäksi löytyisi niitä Babor-ampulleja, jotka myös aattelin saada piakkoin käytettyä, vihdoin ja viimein.
Näiden kanssa fiilis on erittäin positiivinen loppumisen suhteen!

Meikkejäkin löysin peräti nämä.
Rajauskynien kulutus jatkuu toivottavasti tänä vuonna.
Tuon UDPP:n voisin kyllä heivata piakkoin pois, kun on ollut jo pari kolme vuotta käytössä. Joutuu onneksi jo rutistamaan tuubin suulle tavaraa eli paljoa ei enää ole!

Nämä kylpyvaahdot ovat enää huuhtomista vailla, päädyin täyttämään täyttösaippuapullon näillä jämillä kuvaamisen jälkeen.
Ja 1 kylpypallo on edelleen laatikossa.

Ja kroppatuotteita löysin nämä.
Oriflamen voide on suihkuvoiteena.
Näytetuoksun otin esimerkiksi kuvaan, kun päätin, että käytän ainakin 6 suihkenäytettä pois vessatuoksuna. Turhaan säästelen hajuvesiksi, kun näytteitä (ei-suihkemekanismia) riittää ilman niitäkin ihan tarpeeksi.
Positiivinen fiilis näistäkin!

Yritän siis päästä tammikuun aikana eroon ainakin 26 täysikokoisesta ja 8 minikokoisesta tuotteesta sekä 6 näytteestä.
Lisäksi 1 purkki loppui ennen kuviin päätymistä ja ehkä voisin taas käyttää jonkun kangasnaamionkin, mutta katson noiden seerumien tilanteen ensin :).

Mitään ostoksia ei ole suunnitteilla ainakaan vielä ja ei edes ole mitään ihmeempiä mielihalujakaan ale-shoppailuihin! Tai noh, luomivärejä oon aina indie-brändeiltä kuolannut, mutta ehkä nyt yritän pidättäytyä niistäkin :D.
Goodiebox toki on tulossa tässä kuussa ja ehkä äitin tavaroista saatan ottaa taas jotain listoihini esim. vessatuoksuksi. Pitää katsoa, miten nuo nykyiset nyt ensin menee!
Katsoinhan mä tuossa uuden vuoden aikaan Lushin sivuja, mutta ale-tuotteita ei ollut enää mitään jäljellä, eikä Britti-Lushin sivutkaan olleet auki! Hyvä vaan lompakolle ja varastoille :D.
Toivon tästä kuusta (niin kuin aina) miinuskuukautta ja pieni positiivinen toivon kipinä onkin näitä katsoessa.

Katsotaan, tuleeko seuraavaksi loppuneen tuotteen esittely, vai ehtisinkö tehdä sen pannu-projektin postauksen!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mietin, kuinka esim. Brexit vaikuttaa Lushin hintoihin täällä Suomessa, kun Briteistähän ne tulee :/ Hinnat kun on muutenkin jo ymmärrettävästi nousseet. Nyt ei sitten brittifirmoistakaan tiedä, saako alv:t maksaa kun ainakin Lookfantastic lähettää kahdesta eri varastosta tuotteita, joista se toinen on Briteissä :D Ja moni on maininnut, että heille on tullut juurikin molemmista eri paikoista.

    Mie odottelen, josko joulukuun Boxycharm saapuisi ensi viikolla. Sunnuntaina oli tullut Suomeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti tulee brexit vaikuttamaan hyvin moneen britti-firmaan, jotka Suomeen toimittaa ja kustannukset nousee :/.
      Toki saa nähdä, tekisivätkö nuo isommat nettikaupat sit niin, että niillä ois enemmän täällä mantereen puolella varastoja, joista lähettävat muualle Eurooppaan... Aika näyttää!

      Tuo Boxycharm ois hauska kokeilla itsekin joskus :D. Katsotaan, saanko aikaiseksi opetella niitä kommervenkkejä, että saa boksin tänne :D.
      Kivalta kyllä näytti tuo joulukuun boksin sisältö!

      Poista

Suositut tekstit