sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Pannu-projekti vuodelle 2021

Heissan!
Taas pahoittelut tauosta, jälleen hartiat kettuilleet ja ensi viikolla luvassa pari päivää koneella istumista töiden osalta, niin oon yrittänyt nyt minimoida vapaa-ajalla sen.
Nyt halusin kuitenkin laittaa mun tämän vuoden pannu-projektin tänne esille, niin pääsen heti huomenna käyttämään ja laskemaan käyttökertoja :D.

Tältä näyttää nyt vuoden 2021 Pannuttelukasa :D.
Katsotaan vähän tarkemmin, mitä kasasta löytyy.

Nämä 3 ovat sellaisia, jotka haluaisin kuluttaa ainakin loppuun tämän vuoden aikana!
Vasemmalla ylhäällä on Avonin Cream to powder meikkivoide, joka ei toimi yhtään mun iholla. Oon nyt yrittänyt saada käytettyä pois sitten silmänalusten bakingissa. Uskoisin saavani loppuun.
Alhaalla vasemmalla on sitten frankenshadow (Avonin ja Sephoran luomivärit), jota käytän vaalentamaan silmänalusiani. Joka päivä meikatessa käytössä eli loppuu hyvin suurella todennäköisyydellä.
Kunhan saan tuon loppumaan, niin uudelleenpannutan taas seuraavat vastaavat sävyt joistain paleteista tuohon :).
Sitten viimeisenä on oikealla Dermosil kulmatrio, jossa on 2 kulmasävyä ja korostussävy. Tätä käytän arkena meikatessa ja sitten jos viikonloppuisin meikkaan, niin käytän joko kulmakyniä tai ABH-kulmapalettia.
Toivottavasti saisin tämänkin käytettyä, niin pääsen kunnolla käyttämään kyniä ja tuota ABH-palettia!

Sitten päädyin ottamaan nämä kasvopaletit mukaan.
Oikealla viime vuodelta tuttu Essencen paletti, johon toivon saavani pannun näkyviin vaaleanpunaiseen sävyyn ja selvää kulumaa ruskehtavaan sävyyn. Tuo keskimmäinen pinkki oli siis aivan ehdoton nopeaan arkimeikkiin, kun puna ja korostus on samassa :D.
Toiseksi otin Too Facedin Sweet Peach Glow paletin, johon toivon kulumaa reilusti.
Mähän en enää halua rahallisesti tukea TF:a, joten haluan saada sen tuotteita käytettyä vähitellen pois mun kokoelmastakin. Tuon paletin ostin muutaman kerran käytettynä muuan vuosi takaperin kauneusbloggaajien kirpparilta.
Näistä lasken myös jokaisesta sävystä käyttökerrat.

Heh, päädyin ottamaan vielä kolmannenkin "korostus"paletin mukaan projektiin :D.
Tässä on siis (vasemmalta oikealle) frankenblush, jossa on jämät Manna Kadarin poskipunasta sekä Avonin Luxe poskipuna, Colourpop Total Package korostus sekä uudelleen pannuttamani frankenhighlighterblush eli Avonin Marimekko-kasvopaletti ja Manna Kadarin puna (näkyy edellisessä postauksessani).
Myös näistä lasken käyttökerrat ja toivottavasti saan kulumaa nähtäviin!

Viimeisenä sitten luomiväripaletit!
Kuvasta löytyy Sleek MakeUP Original, TF Chocolate Bon Bons ja Urban Decay Full Spectrum.
Näille en ole pitkään aikaan antanut huomiota, joten pitää korjata se virhe!
Chocolate Bon Bonsiin on ehkä mahdollista saada 1-2 pannua näkyviin, toivottavasti edes syviä dippejä tulisi!
Näille paleteille lasken myös käyttökerrat.
Jätin myös samaan paikkaan näiden kanssa näkyviin J* Blue Bloodin, että yritän sitäkin edelleen oppia käyttämään. Saatan piakkoin alkaa myös tuhoamaan sitä, kun aattelin purkittaa sen sinisen glitter-sävyn (pannussa se on ihan turha, kun varisee mulla ihan jäätävästi) eli teen siitä "glitter-jauheen".

Tuossa kun katselin noita tuotteita ja muokkasin kuvia, niin järjellä ajateltuna näillä värimeikeillä tulisin koko vuoden toimeen...
Miksi hemmetissä sitä on niin heikko ja ostaa aina vaan uusia luomivärejä ja poskipunia ja korostuspuutereita...? Pistää todella miettimään syntyjä syviä... Toisaalta sehän onkin yksi näiden pannuprojektien tehtävä, että alkaisi oikeasti miettiä, tarvitseeko jokaista uutta luomiväripalettia tai poskipunaa, vai pärjäisikö oikeasti niillä jo omassa kokoelmassa olevilla tuotteilla.
Kun nuita luomiväripaletteja katson, niin tuossa on kaikki perusvärit sateenkaaren molemmista päistä sekä musta, valkoinen, harmaa ja useampi ruskea sävy mattana ja shimmerinä ja lisäksi noista voi sekoittaa aika hyvin myös kulmiin sopivan sävyn!
Koin nyt aivan täydellisen mindblow-hetken...  Eli oikein mahtavasti alkoi tämä pannu-projekti jo nyt ennen kuin pääsin edes alkuun :D. Katsotaan, kuinka kauan tämä auttaa mua olemaan ostamatta mitään uusia värikosmetiikkajuttuja :D.
Mites teillä, onko pannuttelu-, low-buy-, no-buy- tai muita vastaavia projekteja tiedossa?

Mutta jatketaan toivottavasti tulevalla viikolla Goodieboxilla, niin sitten päästäisiin loppuneiden pariin! Niitäkin on tullut jo ihan kiva määrä ^_^.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Pannuprojekteja useampi :D

    22.1 starttaa joulukalenteriprojekti, aloitin pannuttamaan myös KVD Alcemist Holographic palettia, kynsilakkaprojekti tietty, suihkugeeliprojekti ja sitten vielä pari ns. kiertävää projektia eli Project Use It Up ja 10 uses project :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kyllä melkoinen määrä projekteja :D.
      Ite en oo uskaltanut montaa projektia ottaa vielä, riittää nyt ainakin toistaiseksi tämä yksi vuosittainen :D.
      Tosin on mulla ollut jo pidemmän aikaa se "A to Z pan roulette (mulla 10 uses)" projekti sekä "zodiac project pan (mulla 10 uses)" paperilla, jossa on yksittäisiä luomivärisävyjä, mutta vielä en oo päässyt vaihtamaan yhtäkään sävyä toiseen :D. Tai noh, X-kirjaimen sain, kun ainoa sillä alkava luomiväri mulla on Urban Decayn monoluomiväri "X" :D. Voisi ehkä nyt katsoa uudelleen, kun uusia paletteja ja monosävyjä taas tullut aika paljon noiden projetien aloituksen jälkeen!

      Poista
  2. Aion pitää low-buyn tai vielä mielummin olla ostamatta mitään. Mutta muutossa onnistuin kadottamaan muutamaan kalliin ihonhoitotuoteen ja niitä kun itku kurkussa etsiskelin...mies lupasi ostaa kadonneiden tilalle uudet. Että ne nyt sitten hankin ja alotan ostoslakkoni sen jälkeen.
    Mullakin on jotain 157 luomiväriä ja suurin osa nuden sävyisiä. Sain sentään sen Macin 9 pannusen pikkupaletin tyhjäksi tai suurimman osan..2 tummista jäi käyttämättä ja Gwen Stefani UD paletista 1 sävy loppui ja 4 muussa isot pannut jo. Suurin osa taitaa jäädä siitä paletista kyllä käyttämättä silti. Pannutan myös kaikkia muitakin paletteja ja olen tainut saada nyt kaikkiaan 15 pannua eri paletteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, tuo on kyllä ikävä, jos sattuu hukkumaan arvokkaita tai itselle hyviä tuotteita :/.
      Tsemppiä sullekin low-buy/no-buy-projektiin <3.

      Hih, mä en oo uskaltanut edes laskea, montako yksittäistä luomivärisävyä mulla on... Aivan kauhea määrä kuitenkin (kun mulla on jo yksistään ystävältä saatu 168 sävyn paletti) :D.
      Vitsi sä oot ollu ahkera pannutuksen kanssa!!
      Mulla ei omistamissani isoissa paleteissa ole kovinkaan montaa pannua näkyvissä... Äkkiseltään muistelen, että taitaa olla vain 3 isommassa paletissa yhteensä 5 pannua näkyvissä. Muutamassa kvartetissa ehkä on yksittäisissä sävyissä pannuja, mutta enimmäkseen sitten on pannuja vain mun Colourpopin Super Shock luomiväreissä. Onneksi edes jossakin :D.

      Poista

Suositut tekstit