tiistai 27. huhtikuuta 2021

Loppuneet Hiustuotteet Huhtikuu 2021

Hellou!
Eilen meni töissä lähemmäs kuuteen ja tänään oli alustava tarkoitus laittaa kattopaneeleja lisää paikalleen, mutta suunnitelmat muuttui. Postailen siis lyhyesti taas seuraavista loppuneista ja nyt vuorossa on hiustuotteet.

Tämä 15ml minikokoinen Ojon Damage Reverse Instant Restorative Hair Serum hiusseerumi ei vielä ole loppunut, mutta käytin sen verran, että sain tyhjennettyä loput mun matkakäyttöön tarkoitettuun 5ml minipulloon.
Tämä on tullut jo vuoden 2016 LookFantastic-joulukalenterista eli onkin jo aika saada pois hyllyltä pyörimästä!
Sekin oli osaltaan päätöksessä mukana, kun tuoksu alkoi nyt muuttua eli käytän myös tuosta minipullosta sisällön tässä koko ajan vuorotellen muiden seerumeiden kanssa.
Yllätyin, kun nyt vasta tajusin, että tämä olikin seerumi eikä öljy, koska mun hiuksissa tämä käyttäytyi kuin raskas öljy eli herkästi sain rasvaisen näköiset hiukset, vaikka vain vajaan pipetillisen käytin kerrallaan (hiukset nyt lapaluihin asti suunnilleen).
Ei siis tule ikävä tätä, enkä aio ostaa täysikokoista pulloa. Toki varastossa on edelleen ihan riittävä määrä seerumeja ja öljyjä :p.

Mä oikeasti luulin, että tämä 100ml Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Hair Cream hiuksiin jätettävä hoito oli tullut mulle paljonkin aikaisemmin, mutta se olikin tullut Bette Boxista Toukokuussa 2018 :D. Toki on 3 vuottakin jo kohtuupitkä aika, mutta luulin tämän olevan samaa ikäluokkaa tuon seerumin kanssa :D.
Tehoiltaan tämä oli ihan jees ja viimeisellä käyttökerralla tuli käytettyä reilummin, eikä siltikään lähmännyt hiuksiani! Yllätyin positiivisesti siis.
Tuskin kuitenkaan ostan uudelleen ainakaan vähään aikaan, enkä toki tiedä, onko enää myynnissäkään. Käytän nyt pois niitä öljyjä ja seerumeja ja on mulla vielä pari voidemaistakin jätettävää hoitoa jäljellä, niin pärjään nyt aika pitkään ilman uusia. Senkin jälkeen testaan kuitenkin jotain uutta taas :).
Mutta hyvä kokemus tästä jäi!

Viimeisenä tästä porukasta sain käytettyä viikonloppuna tämän 250ml Herbina Moisturizing Conditioner hoitoaineen. Tämän sain, kun rakas ystäväni Katri voitti Instagramissa Herbina-setin itselleen ja ystävälleen, olikohan se viime vuonna.
Tehoiltaan tämä ei ollut huonoimmasta päästä, mutta ei siltikään yltänyt Maria Nila Heal-hoitsikan tasolle eli ei saanut mun takkuja silotettua omaan makuuni tarpeeksi.
En siis aio ostaa uudelleen, mutta hauskaa oli päästä kokeilemaan kuitenkin ^_^.

Tässäpä oli tämänkertainen höpöttely!
Huomisesta en uskalla sanoa mitään, ehdinkö kirjoitella. Tarkoituksena olisi uskaltautua syömään ystäväni HS:n kanssa pitkästä aikaa töiden jälkeen, mutta siinä on vielä pari tekijää, että päästäänkö. Huomenna aamusella tai viimeistään iltapäivästä varmaan selviää.
Olisi kyllä vielä pariin postaukseen purkkeja jäljellä :D. Katsotaan siis, miten käy!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit