perjantai 2. huhtikuuta 2021

Ennustuksia Huhtikuulle 2021

Hellou!
Jälleen tarvitsen nyt loppuillan jotain kevyttä kosmetiikkahömppää, kun alkupäivä meni enemmän ja vähemmän itkien... Nyt on vihdoin suurin osa vuoden odottaneista äitin tavaroista katsottu läpi kuitenkin. Vielä odottaa pari laatikkoa, mutta ei vain jaksa enempäänsä yhtenä päivänä. Perinteisesti päänsärkykin jomottaa itkun takia, niin on pakkokin paussia pitää...

Nyt siis kosmetiikkapurkkeja ja tässä tulisi mahdollisesti tässä kuussa loppuvia tuotteita!

Edelleenkään hiustuotteita ei pahemmin löytynyt, mutta kaikki on aina eteenpäin!
Tuota hiusöljyä olen aina siirtänyt matkakäytössä olleeseen 5ml minipulloon, joten uskoisin, että tuo 15ml pipettipullo tyhjenee hyvinkin tämän kuun aikana täysin siihen.
Kuivashampoo on myös voitonpuolella ja toki muutkin, katsotaan, miten saan käytettyä ne.

Kroppatuotteita onnistuin löytämään sentään nämä, vaikka epäilen muutaman olevan enemmän "toivotaan toivotaan"-kategoriassa.
TBS hajuveden vähyys pääsi yllättämään tuossa kuun vaihteessa! Sitä ei oikeasti ole enää kovin paljoa eli uskoisin 85% varmuudella sen loppuvan. Se on ollut sopivan kevyt käyttää töissä, kun haihtuu aika nopeasti.
Tender Caren päätin ottaa jalkavoiteeksi. 70% oon käyttänyt tässä muutaman vuoden aikana yöpöydällä huulivoiteena ja kynsinauhoille. Nyt hetki sitten otin töihinkin sen mukaan, kun nenän ympärys alkoi ottaa maskin käytöstä osumaa (kipeät pikku finnit, niiden puhkeaminen, kuivuus, nenän niistäminen ym. mukavaa). Päädyin sitten ottamaan töihin seuraavana jonossa olleen Tender Caren ja siirtämään tämän purkin jämät jalkavoiteeksi. Todennäköisesti siirrän sen seuraavankin sitten jalkavoiteeksi, kun huomasin tuoksun muuttuneen, sillä ovat jo todella iäkkäitä...
Uskoisin ehkä muidenkin tuotteiden loppuvan, jos ahkerasti käytän.
Tuo Dermosilin minisuihkari ei ehkä lopu vielä, kun mulla tuli muutama uusi suihkari testiin :D. Joutuu siis vaihtelemaan taas suihkussa pulloja :p.

Noh, kasvotuotteita löysin myös yllättävän suuren kasan vaihteeksi!
Lumenen ja Biothermin mininaamiot oli yllättävän vajaita, jännitys tiivistyy, loppuuko peräti molemmat jo tässä kuussa.
Puhdistusöljy päätyi mukaan, sillä saatan tyhjentää sen täyttöpumppupulloon tässä piakkoin, kunhan Hullareiden tilaus tulee! Nyt se on ollut kellarin suihkussa käytössä.
Vichyn minikasvorasvat on molemmat aika samassa vaiheessa menossa ja oon tarkoituksella niitä käyttänyt vuorollaan, että loppuisivat yhtä aikaa :D.
Kasvoöljyä kuluu toistaiseksi vielä iltaisin, kun tuo nenä varsinkin on kuiva, niin toivon molempien Fourth Ray Beauty-öljyn loppuvan.
Avonin suihketta ei ole enää moneen kertaan, mutta It's Skinin kasvovesi on yllättävän riittoisa!

Viimeisenä yllätin itseni näillä meikkituotteilla!
Lumenen ripsari on alkanut kuivua käytössä siedettäväksi, kun ei enää sottaa herkästi, eikä tarvitse sitä kuivunutta miniripsivärin harjaa käyttää erotteluun apuna.
Peitevoiteetkin alkaa olla yllättävän vähissä, mutta varsinkin Benefit ja Panstick ovat jo vuosia pyörineet mulla.
Avonin meikki"puuteri" on mulla pannuprojektissa ja loppuminen alkaa olla nyt todennäköistä!

Tässä kuussa yritän jälleen ainakin 19 täysikokoista ja 11 minikokoista tuotetta.
Kuten eilen jo sanelinkin, niin miinusta pitäisi kyllä tullakin reippaasti, jos haluan jatkaa tätä nettomiinustelu-putkea vielä tässäkin kuussa :D.
Tosiaan Avonin tilaus tuli jo ja Hullari-tilaus on tuloillaan jossain vaiheessa...
Ja nyt huomasin, että olivat ehtineet veloittaa Huhtikuun Goodieboxin kuten arvelinkin eli sekin on tälle kuulle vielä tulossa.
Mutta samalla löysin sen lopetus/tauko-napin!
Sen löytää "usein kysytyt kysymykset"-osiosta! Laitoin nyt boksin tauolle 2kk ajaksi eli huhtikuun jälkeen seuraava boksi tulee sitten heinäkuussa. Uskoisin, että tämä tauottelu auttaa nyt ihan hyvin tässä vähennysprosessissa toistaiseksi ^_^. Ehkä sitten, kunhan saan pisteet kasaan vielä yhteen ilmaiseen boksiin, niin voisin lopettaa kunnolla tilauksen.
Muita repsahduksia ei näillä näkymin pitäisi olla tulossa tässä kuussa!

Esittelen täällä seuraavaksi sitten tuon mun Avon-repsahduksen, joten palaillaan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit