sunnuntai 15. elokuuta 2021

Declutter-projekti: Meikit lähti pois hyötykäyttöön!

Heissan!
Nytpä tulisi mun viime viikon meikkien vähennysprojektia, josta vihjailin aiemmin!
Tämä tuleekin 1 pitkässä postauksessa, kun sainkin jotenkuten tiivistettyä 15 kuvaan :D.
Eli tuossa jokunen viikko takaperin oli kauneusbloggaajien face-ryhmään laitettu postaus, jossa Kaarna Finlandin perustaja ilmoitti toisessa ryhmässä, että jos on kaappien perukoille jäänyt käyttämättömiä luomivärejä, korostus- ja aurinkopuutereita sekä poskipunia, niin hän ottaisi mielellään niitä. Hän käyttää niitä koruihin!
Mä sitten jonkin aikaa mietittyäni pistin viestiä Facen kautta, että onko tarvetta vielä ja myöntävän vastauksen tullessa ja osoitteen saatuani ryhdyin perkkaamaan omaa kokoelmaa :D.

Tällaisesta kasasta lähdin liikkeelle!
Päädyin laittamaan suurimman osan minikokoisiin minigrip-pusseihin, ettei tarvitse aivan jäätävän kokoista laatikkoa hommata ja lisäksi säästin itselleni pienemmät purkit, joihin voi laittaa rikkoutuneita luomivärejä odottamaan ^_^.
Kaikista en ottanut tarkkoja kuvia, mutta tässä tulee nyt kuitenkin suurimmasta osasta.

Tästä magneettipaletista lähti Essencen pinkki mono, sekä yläkuvassa näkyvät kultainen ja harmaan sininen sävy.
Nuo isot pannut säästin itselleni, jos teen lisää frankenshadow-sävyjä ^_^.


Tästä viime Marraskuussa Goodieboxista tulleesta Phase Zero paletista päädyin laittamaan eteenpäin tässä vaiheessa nuo glitteriset sävyt. En saanut niitä kunnolla toimimaan omassa käytössä, niin nyt oli hyvä mahdollisuus laittaa ne parempaan hyötykäyttöön.
Noita mattaruskeitakin pohdin, mutta jätin ne vielä toistaiseksi palettiin, jos hyödynnän niitä kulmaväreinä :).
Ja onhan tässä oikeus muuttaa mieltäkin, eli lähetän sitten seuraavalla kerralla, jos ei käyttöä tulekaan!

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin luopumaan tästä vuoden 2016 LookFantastic-kalenterista tulleesta Illamasquan nelikosta.
Ei tätä sitten lopulta tullut montaa kertaa käytettyä, vaikka niin kuvittelin, joten pois vaan parempaan käyttöön!
Vaalean sävyn säästin itselleni, kun niitä käytän monesti tummia silmänalusiani häivyttämään!

Tätä Too Facedin Chocolate Bar palettia mietin jo viime vuonna pannuprojektissa ollessa, että miten saisin pois omasta kokoelmastani, kun tykkään enemmän käyttää Sweet Peach ja Chocolate Bon Bons paletteja.
No nyt sain luopua monesta vähemmän käytössä olleesta sävystä :D. Nuo muutamat mattaruskeat vielä toistaiseksi säästin, jos niitäkin tulee sitten kulmissa käytettyä.
Jälleen mieleni voin tarvittaessa muuttaa :p.

Sitten mulla löytyy paljon näitä vanhoja Avonin True Colour nelikkopaletteja ja olihan nämä siihen aikaan ihania käyttää!
Nyt on vaan vaatimukset luomivärien laadulle kasvaneet, niin ovat sitten jääneet enimmäkseen pölyttymään laatikkoon. Säästin kuitenkin vielä muutaman kokonaan katsoakseni, tuleeko niitä nyt enemmän käytettyä, vai muutanko niidenkin suhteen myöhemmin mieleni.
Näistä kahdesta luovuin parista sävystä.
Tuo Mystery-paletti on ollut nyt käytössä, sillä lila-sävy on todella kaunis kulmaluulla (muutama päivä sitten sain pannunkin näkyviin!), punertavaa sävyä käytän poskipunana ja vaaleaa sävyä korostuspuuterina poskilla.
Textured Tealista en raaskinut vielä luopua tuosta tummansinisestä ja vaaleasta, ne ovat mulle ihan käyttökelpoisia sävyjä.
Luopumistani sävyistä löytyy multa muista paleteista varmasti parempilaatuisia versioita.

Näistä Avonin nelikoista päätin luopua kokonaan, kun vastaavia sävyjä löytyy paljon parempilaatuisina muista paleteista.
Muutamasta raastoin sävyt minigrippeihin ja osa mahtui kokonaisena laatikkoon.

Ja tässä vielä 1 Avonin nelikko, josta oon vaalean mattasävyn käyttänyt aikoja sitten.
Päädyin tosiaan jättämään itselleni vielä 3 kokonaista nelikkoa eli katson, tuleeko niitä tässä nyt käytettyä enemmän, kun on paljon muita sävyjä pois huomiota viemästä :D.

Tästä J* Blue Blood paletista oon niiin iloinen, että sain luopua vihdoin muutamasta tympeästä sävystä!
Kyllähän mä tämän kohdalla mietin, luopuisinko lähes kaikista, mutta katson, saanko nuita jäljellä olevia toimimaan paremmin!
Nuita vasemman alanurkan mattasävyjä oon sekoittanut toisiin vaaleisiin, joita käytän silmänalusilla.
Mutta nyt pystyn vähän paremmin hengittämään katsoessani tätä palettia, eikä ahdistus ole samanlainen kuin ennen \o/.

Tätä The Body Shop Shimmer Cubes, 32 nelikkoa pohdin todella pitkään edestakaisin.
Ihan hyvälaatuisia ovat kyllä, mutta silti samaa sävymaailmaa halutessani tartun kuitenkin mun indie-merkkien luomiväreihin.
Ja limenvihreää mulla löytyy Colourpopilta, Urban Decayn 2 paletista ja olikohan vielä myös Sydney Gracen ja Clionadh Cosmeticsin monoista :D.
Ja muitakin sävyjä löytyy myös monesta paletista.
Eli laitoin nämäkin kiertoon parempaan käyttöön ja säästin nuo kuutiopurkit itselleni ^_^.

Näissä Colourpopeissa ei ollut mitään vikaa, mutta Babykins SSS on tuplana, niin tämä käytetty versio lähti eteenpäin, Jelly Much oli kuivahtanut ja Upon A Star on tuplana (postaus).
Olisi tuota Jellyäkin pystynyt vielä käyttämään, mutta olisi vaatinut kikkailua, niin päädyin laittamaan eteenpäin. Toimii ehkä paremmin korujen koristeluun :D.

Lisää yksittäisiä sävyjä kiertoon, näistäkin kun löytyy ennestään paleteista vastaavia sävyjä.
Nuo geelimäiset laitoin saatesanoilla, että käyttää jos pystyy käyttämään vielä tai heivaa sitten pois.

Tässä oli vielä parit luomiväripaletit, mutta ehdin jo laittaa paperia suojaksi ennen kuvien ottoa. Toisessa oli 10 sävyä, toisessa 6.
Sitten laitoin eteenpäin Baremineralsin monikäyttöisen ruskean puuterin, Cougarin monikäyttöisen meikkipuuterin ja Inikan poskipunan (kaikki tulleet joulukalentereista).

Ja vanhoja korostuspuuterei-ta löytyi lisää :D.
On näitä toki tullut käytettyä silloin tällöin, mutta enemmän tulee muihin tartuttua kuitenkin.
Nyt pääsevät toivottavasti parempaan käyttöön.

Ja viimeisenä vanha Avon Shimmer Glow Dust Powder, Natural Shimmer ja Urban Decay Naked Illuminated Trio Shimmering Powder puuteritrion ruskea sävy Pyrite.
Tuo Pyrite ei pysynyt pannussa ja aiemmin sanottuna ruskehtavia korostus-/aurinkopuuterei-ta löytyy ennestään, niin päädyin luopumaan nyt tällä kertaa tuosta.
Avonia on tullut käytettyä vuosien saatossa, mutta sitäkin joutui kikkailemaan näkyäkseen, niin nyt vaan eteenpäin, että saa laatikkoon lisätilaa :D.

Tällaisia siis lähti kokoelmasta eteenpäin, tuli kyllä jotenkin todella kevyt olo tuon projektin jälkeen!
Ja toki siinä myös huomasi hyvin, että samoja sävyjä löytyy monista paleteista, niin turhaan 10 samaa sävyä pitää odottamassa kokoelmassa, kun nyt oli hyvä mahdollisuus laittaa ne hyötykäyttöön!
Suosittelen siis laittamaan viestiä Kaarna Finlandille (Facen, Instagramin tai sähköposti kautta), jos kiinnostuitte ja teilläkin lojuisi kyseisiä tuotteita käyttämättömänä laatikoissa!
Korvaa postikulut ja jos muistaakseni Turun lähellä asuu, niin pystyy noutamaankin.

Nyt onkin sanomattakin selvää, että tämä kuukausi on mennyt jo reippaasti miinuksen puolelle :D.
Ihonhoitoa ei sitä vastoin ole vielä tässä vaiheessa kovin paljoa loppunut, mutta toki kuukautta on vielä 2 viikkoa jäljellä!
Mulla tulikin töissä vielä toinen kiirellinen homma tehtäväksi, niin katsotaan ehdinkö ja jaksanko koneelle raahautua ennen seuraavaa viikonloppua. En vielä yhtään tiedä, kuinka pitkiä päivät tulee olemaan, niin vaikea tehdä postaussuunnitelmia.
Onneksi tämän pidemmän postauksen sain nyt tänne kuitenkin ^_^.
Palaillaan siis asiaan, kun aikataulut tarkentuu!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit