tiistai 3. elokuuta 2021

Ennustuksia loppuviksi tuotteiksi, Elokuu 2021

Hellou!
Nyt on eilistä parempi fiilis kropassa ja hartioissa, kun tänään ei tarvinnut yhtä tiiviisti koneella naputtaa :). Tänään pääsi töissä enemmän liikkeelle, kun piti käydä hakemassa apuna tilauksia ja sitten piti käydä läpi, mitä juttuja olisi tässä seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana tarkoitus tehdä! Paljon on tiedossa tuttua, mutta myös uusia menetelmiäkin ^_^. Huomenna menee vielä purkaessa kaikki itselle ymmärrettävään muotoon, mutta loppuviikko meneekin tiiviisti labrassa, kun pitää tehdä kiireellinen analyysi 600 näytteelle :D. Plussatunteja on siis nyt tiedossa reippaasti, mutta tämä homma pitää saada tehtyä alle 5 viikossa, niin pidän vapaata sitten myöhemmin ^_^.
Katsotaan, jääkö blogi hieman paitsioon nyt seuraavien 2-3 viikon aikana, vai ehdinkö tarvittaessa postailla lyhyesti loppuneita!

Mutta nyt se Elokuun kristallipallo-katsaus viimein!

Tässä olisi mahdollisesti loppuvia kroppatuotteita.
Tuo Nina-kroppasuihke on nimensä mukaisessa käytössä nyt ja Avonin vastaava vessatuoksuna, mutta myös vuorollaan kroppasuihkeena. Mulla on mietinnässä edelleen, otanko äitini jäämistöstä plussaksi muutaman kroppasuihkeen vessatuoksuksi käyttöön eli siinä tapauksessa nuo eivät kulu yhtä nopeasti.
Sebamedia oon suihkussa käyttänyt kaksoispuhdistuksen 2.vaiheena kasvoille, mutta ehkä voisi myös suihkugeelinäkin käyttää, niin saisi pullon pois. Varastossa odottaa nimittäin 300ml pumppupullo käyttöään :D.
Voidedödössä näkyy hyvin pohja, mutta sitä tulee käytettyä vaan vapaalla ollessa ja viikonloppuisin eli kovin montaa käyttöä ei tälle kuulle siis osu...
Sheavoi kuluu hitaasti, mutta varmasti, ehkä jopa tässä kuussa vihdoin loppuun!
Vaseline on vähän siinä ja siinä ehtiikö loppua, vaikka nyt kelien viilennyttyä onkin tullut rasvailtua ihoa enemmän.

Sitten vielä oma kuvansa käsi- ja jalkatuotteille.
Uskoisin aika suurella todennäköisyydellä kaikkien loppuvan nyt kuukauden aikana, ehkä tuo Avonin jalkavoide on hieman epävarma tapaus.
Käsisaippuoista ei ole epäilystäkään, etteivätkö loppuisi. Katsotaan, saisinko jopa kolmannen pullon vähiin :D.

Viimeisenä kasvotuotteet ja kurkistaa sieltä 1 hiustuotekin.
Näiden kanssa olen myös erittäin luottavainen, että kaikki tulee loppumaan kuukauden aikana.
Ehkä Lumenen voide voisi olla epävarma tapaus näistä, mutta jos ei ole kovin montaa aurinkoista päivää, niin vajoamaa tulee reippaasti ^_^.

Ei nyt mikään kovin huikea määrä, enkä jaksanut kellarissa käydä eli sieltä saattaa vielä yllätyksiä tulla. Lähden kuitenkin yrittämään elokuussa vähennyksiä ainakin 17 täysikokoisen ja 2 minikokoisen tuotteen kanssa!
Plussaa ei sitä vastoin ole mulla tiedossa mitään muuta kuin nuo mainitsemani mahdolliset kroppasuihkeet äitin jäämistöstä.
Mulla loppuu taas Goodiebox-tauko, mutta ajattelin jälleen jatkaa taukoa parilla kuukaudella (jos se on vielä mahdollista) ja jos ottaisin sen sitten loppuvuodeksi (ehkä marras-joulukuuksi). 
Mutta mitään kovia mielitekoja ei ole onneksi nyt eli uskoisin pystyväni hillitsemään itseni taas tämän kuukauden ja siten miinusta tulisi pelkästään :D. Katsotaan miten todellisuudessa sitten käy, suunnitelmat ovat ainakin hyvät :D.
Mutta nyt lähden syömään, niin palaillaan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit