tiistai 10. elokuuta 2021

Elokuussa 2021 käyttöön otetut tuotteet äitini jäämistöstä

Heissan taas!
Tulikin yllättäen pidempi hiljaisuus, kun työpäivät ovat olleet nyt hitusen pidempiä ja lisäksi viimeisen viikon ajan olen tehnyt "pientä" luomivärien ym. ei käytössä olevien meikkien poistoa!
Kerron asiasta ihan omassa postauksessaan, sillä miinusta tuli tämän myötä todella huikea määrä, mutta mitään ei mennyt roskiin, vaan lähetin ne eteenpäin toivottavasti hyötykäyttöön ^_^.

Tässä nyt ajattelin nopeasti esitellä listoihin tulleet muutamat plussat, kun rohkenin noiden miinusten jälkeen ottaa äitini jäämistöstä taas muutaman tuotteen käyttöön!

Ja nehän oli vessatuoksuiksi meneviä pulloja!
Tuo mini The Body Shop White Musk Eau de Toilette hajuvesi oli alunperin minun antamani, kun taisin saada sen joskus kaupanpäällisenä. Myskituoksuja kun en käytä ja äitini käytti, niin annoin sitten hänelle. Reilu puolet on vielä pullossa jäljellä.

Naturals kroppasuihkeet ovat vanhempia tapauksia ja ihan ok tuoksuja, mutta koska itselläni on ennestään paljon omia, niin nämä nyt menee täysin vessahajusteeksi :).
Tämän enempää en tällä kertaa viitsinyt hyllylle ottaa pulloja, vaikka pussiin vielä muuan tuote jäikin. Jospa nekin ehkä tämän vuoden aikana pääsee vielä käyttöön!

Eipä mulla tämän kummempia ole tähän väliin! Halusin vain pikaisen rustauksen tehdä, että hengissä ollaan :D. Nyt meneekin kuvien muokkaamiseen hetki aikaa, kun niitä tuossa declutter-projektissa muutama tuli napsittua :p. Täytyy katsoa, tekisinkö 2 tai jopa 3 osaisen julkaisun siitä...
Mutta palataan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit